bate_pesho Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Мисля , че темата е за този раздел.Тъъъъъ търся няква удобна и лесна програмка с която си свалям видео касетки на компа.Имам всичко необходимо (видео , видео карта с виво , кабели , всичко е свързано) просто ми трябва удобна програма с която да ги сваля и също да ми препоръчате друга с която ги смачкам (компресирам) Търсих в търсачката за други такива теми , но не намерих ... Благодаря предварително ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Ми аз съм записвал с Inter Video WinDVR успешно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koce Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 предлагам ти fly 2000 минал съм пре смого програми но тази е супер обаче ти трябва да си исталираш кодек за компресията Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Ако ти трябва за DV Capture, т.е. от цифрова камера пробвай Adobe premiere pro 1.5 или 2 (ама двойката има по-сериозни изисквания към системата), аз съм пробвал много, но по-добро от това не съм намерил Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Virtual Dub, дъ бест си е Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Тъкмо щях да кажа, че Виртуъл Дъб (Бор, бреза) на няколко пъти ме е срещал със синия екран... Но може би проблемът е бил в мен, а не в програмата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.