Jump to content
BulForum.com

FIFAvsPES

Dudunkov

Кой футболен симулатор ви харесва повече?  

76 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Комерсиална или не, Фифата повече ми харесва. ПЕС така и не можа да ми хареса. Положих усилия, честна психарска! Ама не се получава. А може би прекалено много съм свикнал с Фифите. Не знам, те и без това от 2000 насам ги правят блудкави. Преди години имаше Actua Soccer - ей на тази игрица колко съм се забавлявал! Ама третата част май така и не видя бял свят.

i dvete predlojeniq sa mnogo dobri no estesveno ima i razliki kato napr. grafikata na fifa e po dobra ot tazi na PES no dvijeniqta , gameplay na PES sa mnogo po dobri ot tezi na fifa pone taka mislq as :rolleyes:
Мен пък движенията на Фифата повече ме кефят :blink: и като цяло Fifa повече ме кефи отколкото PES :\

има SuperPatch, който променя в играта много неща:

- 100% correct Team/Player/League names

- 100% full official player kits

- Latest transfers (to Dec. 20th 2005)

- New balls (Nike Aerow, new World Cup ball, etc.)

- New updated official stadiums with banners

- New adboards

- New team flags

- New team chants

- New turfs

- New boots

- New chants, menu screens and music

- New 2D minikits

- New more realistic faces

- New refereee kits

Играта става доста по-реалистична. Като се има в предвид че на българските плакати пише "Kamenitza фенклуб" си представи за кво става въпрос :lol:

... а мога ли да играя с нотс каунти на пес-а?

... а мога ли да играя с нотс каунти на пес-а?

може ако си направиш отбора сам, макар че много малко хора играят със слаби отбори

може ако си направиш отбора сам, макар че много малко хора играят със слаби отбори

... ами ето защо, повечето фенове предпочитат фифата, колкото и да е "дървена" ;)

"да си направя?" :huh: ами то трябва да правя цялата 3-та дивизия в англия :D

btw поне при мен удоволствието е да играя със слаби отбори, а не със силни ;)

а според мен удоволствието е да се играе добрата игра.кво значение има че фифата има милярди отбори след като няма разлика в движенията,,биенето на фаул,дузпа,радване след гол на отделните играчи

в случая сравнението на порт от ps2 с fifa е все едно да сравниш една много добра но изпочупена кола с друга кола която по принцип си е лоша.фифа може да се опре на pc версията на pes ,но с ps2 вариянта е смешно да се сравнява

а според мен удоволствието е да се играе добрата игра.кво значение има че фифата има милярди отбори след като няма разлика в движенията,,биенето на фаул,дузпа,радване след гол на отделните играчи

в случая сравнението на порт от ps2 с fifa е все едно да сравниш една много добра но изпочупена кола с друга кола която по принцип си е лоша.фифа може да се опре на pc версията на pes ,но с ps2 вариянта е смешно да се сравнява

Би ли ми обяснил каква е разликата между ps2 и pc версията на PES5?

Пък и ти си противоречиш...хем била различна, пък била порт на ps2 версията, и на теб май нещо не ти е ясно.

И какво разбираш под "изпочупена"?

не спорете с EazY-E просто няма смисъл. за него яка пц игра май нема, а й да има не може да се сравнява с която и да е игра за ps2 :huh:

ми говорих за wswe9 който е само за ps2 като казах "истинския футбол на конами"

шото поне 80 % от хората с ps2 го играят вместо pes.в една тема обширно бях описал разликите

pes5 за pc е порт от pes5 за ps2 а не от wswe9.а дори и между тях има разлики в скоростта на играта и силата на удара

освен тва има един терен дето е на ресни(не помня кой стадион беше) и на монитор изглежда адски дразнещ за очите а на тв -напълно нормално.

тук не говоря за фийлинга а за чисто техническите разлики.шото си представете на някое 42 инчово тв и с дуалшок 2 ква е разликата в кефа.

и въпреки всичко pes е най добрия футболен симулатор и за pc.oчаквайте pes6 преди световното 2006,шото wswe10 за ps2 излиза след около 20 дни.тва значи че 2-3 месеца по късно ще има pes6 който ще се появи преди световното.

след това серията май почва да излиза само за playstation 3 и xbox 360

Sled kato shte mi sravnqvash PS2 igri sreshtu tezi na pc...shte ti kaja samo: Mujki pusni si fifata deto e za X-Box 360 i togava govori za igra vs igra. Tam mojesh da vidish kakvo e grafika, kakvo sa shapagati i udari. Fifata deto e za pc e vse edno gledash igra ot predi godini sprqmo tazi za x-boxa.

A puk da znaesh kolko e tupo tova, 4e samo s 1 opredelen igra4 mojesh da pravish edi koi si fint...ne e istina prosto, vse edno drugite igra4i sa nqkvi sakatlaci razbirash li i te topkata ne q znaqt krugla li e ili kvadratna.

Poznavam pi4ove, koito ne igraqt futbol profesionalno, a fintovete na ronaldinho, zidan i t.n. gi pravqt po-dobre ot samite tqh v dadeni momenti. Taka 4e tova si e totalno nedorazumenie ot strana na konami.

е то в играта е един такъв финт.flip flap.

правят го роналдо,роналдиньо, и кристиано роналдо.3 пъти r2

аз говоря че например фиго,лампард,недвед,карлос,бекам,роналдинио,адриано и другите най известни бият статичните положения както наживо със същите движения.

днеска вкарах гол с анди ван дер мейде и супер много се учудих като видях че радването му след гола е как имитира стрелба със пушка( като след ония гол дет го вкара с интер срещу арсенал)

както и да е тва не са нещата които правят pes/we по добри от фифа.други са :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...