ralexes Posted November 3, 2003 Share Posted November 3, 2003 Zaribih se da svalqm ot Overnet (eDonkey) razni pesni i igrici,no problema mi e 4e svalqm mnogo bavno s 0,8 do 2K v nai dobriq slu4ai. Nqkoi ima li idei kak da si vdigna skorosta P.S Sega se setih 4e mi pi6e 4e sam firewalled , ama ne znam to pak kakvo vliqnie 6e da okazva na vrazkata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted November 3, 2003 Share Posted November 3, 2003 По принцип от eDonkey се сваля много трудно и с бавна скорост, така че те съветвам да сваляш от там, само ако е нещо изключително и не може да се намери другаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted November 3, 2003 Share Posted November 3, 2003 Бегай надале4е от eDonkey и други от сорта Аз се мъ4их преди бая време,ама резултата беше много лош.То си зависи и от тарифата де Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 3, 2003 Author Share Posted November 3, 2003 Za jalost imenno v P2P mrejite moje da se nameri absolutno vsi4ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 3, 2003 Share Posted November 3, 2003 Za mp3 si polzvai Kazaa. Ako nqma tam togava vij v eMule no ponqkoga se 4aka dosta dokato po4nesh. Ina4e eMule kato zamisul e perfektno. Za Kazaa polzvai Kazaa Lite. Obiknovenna Kazaa zabravi kato variant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.