Jump to content
BulForum.com

Gate Of Heavens

lil_stenly

Recommended Posts

Gate Of Heavens

http://cerberus.gamershell.com/screenshots...148805_full.jpg

HOME Page

Minimum Requirement

CPU -Pentium3 500 +

RAM-256MB

Graphic Card-Riva TNT 32Mega +

HDD-510MB +

Recommended Requirement

Pentium4

512M

GeForce2 MX 400 +

1.0GB

SCREENS

Recovery

01-11.jpg

Transfer Speed

01-8.jpg

Horrid Lucifer

bb_mon03.gif

Приятна е играта.(Няма нищо общо с Lineage)

Да не излезе , че преценявам игрите само по графиката и ефектите , ма т'ва като го гледам...

• 3 weeks later...

Знам че темата е малко старичка, но играта ми се струва интересна и искам да я играя. Имам проблеми с регистрацията. Не мога да открия къде да се регистрирам. Някой ще даде ли линк.

Знам че темата е малко старичка, но играта ми се струва интересна и искам да я играя. Имам проблеми с регистрацията. Не мога да открия къде да се регистрирам. Някой ще даде ли линк.

https://www.e-games.com.my/asp/member/regmember.asp

Да след като стигна до 3-та стъпка какво да правя. Трябва ли да потвърждавам акаунта по някакъв начин защото на имейла няма нищо.

Да след като стигна до 3-та стъпка какво да правя. Трябва ли да потвърждавам акаунта по някакъв начин защото на имейла няма нищо.

еми сигурно ще ти пратят мейл...незнам аз просто намерих линка

Awe igrata e nogo gotina ama ne 6te da se up-deitva vika mi 4e izgubila survara ili ne6to takova kvo da prava :confused :confused :confused :confused :confused :confused sq pak ne 6te da mi otvori saita za download 6toto iskam pak da q svala az q iztrih 6toto ne 6te6e da se up-date-va az vi kazah ve4e de

EDIT:nqkoi moje li da mi prati link s clienta 4e ne men ne 6te da mi se otvariq

Mi moje i za tva da e 4akam 20-30 sec. i go spiram 6toto trafica e 0,3kb/sec daje ne moga da vida kolko vreme ostava

EDIT: Ura postignahme rekord za svalqne na pa4a 8kb/sec :D:D are kajete kak da go svala tva po-burzo a ne za 8h 6toto 10Nb gi svalqm za 50min kvo da prava

Mi moje i za tva da e 4akam 20-30 sec. i go spiram 6toto trafica e 0,3kb/sec daje ne moga da vida kolko vreme ostava

EDIT: Ura postignahme rekord za svalqne na pa4a 8kb/sec :D:D are kajete kak da go svala tva po-burzo a ne za 8h 6toto 10Nb gi svalqm za 50min kvo da prava

Ми... ще чакаш :bgrin:

При мен нямаше ниакви проблеми ! :)

Свалих я ... Инсталирах я ... Ъпдейтнах я ... Направих си акаунт и тва е ! :)

При мен нямаше ниакви проблеми ! :)

Свалих я ... Инсталирах я ... Ъпдейтнах я ... Направих си акаунт и тва е ! :)

Mi ot kade svali patch-a :confused :confused 6toto pri men sa svalq super bavno za 20min sam svali 2,5 Mb

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...