Slain Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 е преди малко гледах по Нова казаха че в следващите 10год ще построят къщи на циганите за 1.2 милиярда ... май са в левове .. еми кво да си говоим,наводнея бол,български къщи се рушат дават на българите по 500-1000лв да си оправят къщата която вече я няма направо смешна работа... до колкото чух циганските къщи ще ги строят заради нещо от евросаюза.... вече съм напълно убеден че ще гласувам за чичо Волен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Нали преди няколко години пак им строиха къщурки , там към Руския пазар , едни бели и имаха приличен вид ама сега кой знае как изглеждат ... А Болен аааа опс Волен какво толкова може да направи по въпроса ... нищо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Супер, какво? Циганите са бъдещето на държавата, важни избиратели за управляващите! Освен това строителните фирми, които ще поемат поръчките, пак ще са на същите управляващи другари! Нищо не се губи в тоя свят деца, още Ломоносов го е казал. От нашите джобове в техните джобове. После, как Волен няма да печели избиратели, я! Ами говорят и колко били загрижени за отрицателния прираст сред българите. Колко познати имам, които си нямат собсвени жилища и са в репродуктивна възраст и сигурно никога няма да имат с тия изкуствено хвърчащи цени, а и за да се развива добре прираста не трябва хората да живеят в двустайни апартаменчета в блокове на 15 етажа, а в еднофамилни къщи с поне 5-6 стаи в спокойни и тихи квартали! Дали някой ден ще се сети някоя куха тиква? Ама какво им пука то и без това шефовете на управляващите ни не са българи! Ама ний си ги избрахме, тия дето гласуваха за тях и тия дето не гласуваха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 22, 2006 Author Share Posted March 22, 2006 Нали преди няколко години пак им строиха къщурки , там към Руския пазар , едни бели и имаха приличен вид ама сега кой знае как изглеждат ... А Болен аааа опс Волен какво толкова може да направи по въпроса ... нищо . още си ги има но по-добре да не виждаш на какво приличат... колкото до Волен и Атака...еми ако бяха водещата партия на такива предложения щяха да се изсмеят Zingam сега съжалявам че не гласувах но следващият път няма да пропусна Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Абе кво се чудите...те повече права от нас имат....скоро ние ще сме в гетота и ще сме мангалите в собствената си държава....докат не се разкарат мангалите от правителството няя да я бъде...може да съм против Атака ама кат гледам май те са шанса ни за спасение на България макар и с много крайни действия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Не само че са избиратели и затова са важни, ами политиците ще приберат и много пари от тия къщи като същевременно ще се издигнем и в очите на Европа. Така че определено циганите са важен фактор Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Къщите на мангалите(до руския пазар) още са си там,но са.... На мен много ми харесват(ха) цветни,голями с два етажа(май)...пффф Аз съм на 16...преди си мислех"сичко ще се оправи България ще стане здрава държава с переспективи",но все повече и повече се отдаличаваме от това а годините си минават и колкото и да ми е болно предпочитам да отида в друга държава от колкото да робувам на мангали и кумунисти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Ето ви едно по темата да се почувствате горди, щастливи и развеселени балагари! Първата Световна война. Италиански гарнизон е пленен в Македония от български войски. Италианците са затворени в покрит влак и изпратени в неизвестна за тях посока. След неколкодневна пътуване, без да знаят къде са, те молят да се покажат навън, за да добият представа за местопоположението си. Един от тях излиза и що да види: Циганска сватба на някаква поляна, а отстрани табела: КУМАНОВО Връща се италианецът при сънародниците и им казва: -Ragazzi! Kymahobo! Africa Zentral! Аз съм на 16...преди си мислех"сичко ще се оправи България ще стане здрава държава с : И аз като бях на 16 преди 15 години мислех, че ще се оправят нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Мангалите пак ще изкярат Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Поредната тъпотия! По добре да построят заграждения с ток и постове с картечници около тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Поредната тъпотия! По добре да построят заграждения с ток и постове с картечници около тях На едно мнение сме. И защо трябва да се толерират мангалите, защо ще им се строят къщи. МИ нека си мрът в мизерия. По БТВ една мангалка се оплаква че в предишната и къща мирешело и и капел тавана. Ми са ми си го правят сапуните. . Тия вече наистина прекалятват. Българи няма къде да живеят след тия наводнения те за ТАЯ ИЗМЕТ мангалите се загрижели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Мангалите във въпросните къщи до КАТ се ширят на 200квм а ние живеем в панелки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyBlue Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Искам да съм сиганче вече и цяла България да бачка за мен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Освен това строителните фирми, които ще поемат поръчките, пак ще са на същите управляващи другари! е,то това си се подразира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Еми това е.така наречената положителна дискриминация няма край.В момента имам чувството,че от ЕС нарочно ни карат да пилеем пари по циганите само и само да си останат тук след 2007-а.Вместо да се дават 1,2 млрд. за къщурки 1млрд може да се вложи,за да се накарат черните да тръгнат по училищата,а с останалите пари да се построят общински жилища.Ама нейсе!Както каза някой по-горе и депутатите имат строителни фирми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niokola89 Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Добра идея е да тръгнат на училище но нали разбираш в моя клас неща мангал Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikon Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 какви къщи, напалм им трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Много от Вас може и да не знаят, но аз съм човек, който не смята че е целесъобразно да се отправят расистки намеци към дадени малцинства в нашия форум, много теми съм затварял, защото някой от участниците - предимно такива, които в годинките им фигурира все още числото "1" или ако искате може да го нареча просто "надесет", не знаят как се води спор, не знаят какво е това Правила на Форума и защо трябва да се спазват точките 1, 2 и 3. Мнения с расистка насоченост, теми подклаждащи расова дискриминация, омраза и етническа нетолерантност не са новост за нас, с някой съм съгласен с някой не, но това не е правилният подход, това не води до никъде и крайна сметка се получава само едно нещо - "дрън, дрън, дрън - мангалите т`ва, мангалите он`ва". Има и някой идейни мнения в тази тема, но те са толкова малко, че направо не могат и да се откроят след плявата, която някой хора са избълвали. Искам лично да се извиня на няколкото участника в тази тема - а те са наистина малко, които са постнали наистина възпитани мнения, за останалите, които не са в тази група мога да кажа само едно – бъдете по толерантни и се научете да се изразявате по възпитано. Благодаря за вниманието. Останете със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.