Jump to content
BulForum.com

Франция против P2P

CyberHill

Recommended Posts

ХАХАХАХАХАХХАА!!! Тва ако стане тука аз главата си режа. На запад не се продават игри на хора които са под възраста, която е написана на кутията. На запад тези ограничения са си ЗАКОН, а щом в България няма даже толкова елементарни ограничения познай как ще забранят П2П-то. Пък и наскоро ни обявиха за най-големите хакери в Европа - най-много нелегални филми, игри и музика. Така че споко ;) . Нас няма да ни повлияе ( засега ). След като влезем в ЕС тогава ще му мислим.

не вярвам да дойде някога в българия ако това стане ще разменяме файловете директно от хард на хард-ще си носим целите компютри и така ще сваляме :D

Не че някой изобщо ще я усети тази глоба. Ако изобщо могат да изловят някой.

Най- строго ще бъдат наказвани разпространителите на P2P софтуер: три години затвор и 300 000 евро глоба

Не знам дали някой разбира какво значи това, но на мен ми се вижда повече от абсурдно :blink: Това е все едно да забранят да ходим до тоалетна без посредник. Тоя закон няма да издържи дълго в тоя си вид (ако наистина нетинфо са го преразказали правилно де).

Това е и технически неосъществимо или ще иска много повече капиталовложения, отколкото приходи. Как ще разберът, че не се обменят записи от сватбата, "първата брачна" нощ или новото парче на гаражна банда? Ще ги фанат за торента французите :)

Това са неща които наистина са неосъществими. Те разчитат повече на страха 'да не те хванат' при хора които не са кой знае колко наясно с възможностите за това. Пък и количеството информация което се обменя е огромно и незнам как биха могли да го следят до толкова ,та чак да видят ,че в look_this.zip има 3 филма :)

Правят си вярър и те....

Но ще направят няколко публични изявление ,че били хванати еди си колко си човека и еди си колко сайта са затворени и на това ще разчитат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...