Jump to content
BulForum.com

Честит Рожден Ден на ov3rm4n

Zingam

Recommended Posts

За сега толкова от мен - ред е на злобните хорица да се изкажат отново - да заповядат.

Аз не познавам по злобен модератор от теб и трябва да ти кажа, моето лично мнение е ,че са допуснали голяма грешка,дето са та направили такъв и смятам също ,че изобщо не ти е тук мястото,защото много от твоите постове целят да се направи скандал някакъв,да не говорим за обидите ти към други съфорумци с ,които сам предизвикваш злоба срещу теб.

по темата:от човешка гледна точка ти пожелавам здраве най вече и някаква промяна да постигнеш в теб,въпреки че с напредването на възраста ти никва я няма и върви на още по зле.

Благодаря! От устата на хора като теб и онова другото такава характеристика направо си звучи като похвала! Дай боже да имам сили да продължавам да съм злобен, лош и гаден към такива хора и постъпките им :)

Наздраве!

Благодаря! От устата на хора като теб и онова другото такава характеристика направо си звучи като похвала! Дай боже да имам сили да продължавам да съм злобен, лош и гаден към такива хора и постъпките им :)

Наздраве!

Нинамм дали Бог ти е дал , но със сигурност ти е взел :) ...чувството за хумор

Чудиш се как да се самопохвалиш :) имаш талант да си изсмукваш похвали от всякъде :D Няма ли кой да ти засити този глад ?

Нинамм дали Бог ти е дал , но със сигурност ти е взел :) ...чувството за хумор

Чудиш се как да се самопохвалиш :) имаш талант да си изсмукваш похвали от всякъде :D Няма ли кой да ти засити този глад ?

Да не му предлагаш нещо, LadyBlue? :love

ov3rm4n, може ти излезе късмета :devil Нема ти е зле! Както казва Негово Височество: "Вервай ми!" :P

Айде да не се заяждаме с ov3rm4n в thread-а за рожденния му ден!

Е, това не съм го видял....

ov3rm4n-е пожелавам ти да си жив и здрав, пожелавам ти да си щастлив!

...и да продължаваш да хапеш с острия ти като бръснач сарказъм ;] !

• 1 year later...

Брях...брях....102 години?!? Младеж, аз те мислех за по-дърт бе, а ти още пубертета караш...ай', наздраве и голям да пораснеш! :lol:

П.П. Честито и на AlBundy, който не винаги е бил AlBundy, че даже и Bundy не беше, а само xiT, но това е дълга тема... :)

По принцип не пиша много по тези теми но сега няма как да не го направя ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и не слушай злобните хорица(все едно ако не ти бях казал щеше да ги слушаш :) ) много щастие любов и здраве и продължавай да ни радваш с готини постове от тези дето само ти можеш да ги пишеш . А да гледам че има молби за махане на уорн аз пък ако може да те помоля да ми сложиш 20% че искам да видя кво е , мерси предварително .

Благодаря на всички за пожеланията и хубавите думи :)

Иска ми се да ви почерпя, но няма как освен виртуално - така че - ай наздраве с кой каквото си има!

Супер готини сте всички!

Еми щом виртуално , тегли по един warm с причина "кафе" и ето ни почерпка .

п.с. Просто не успях да се сдържа ... ще черпи човека .

:laughing:

ModEdit:

Честито...и ти да почерпиш! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...