Zingam Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 А стига! И ти ли имаш рожден ден днес?... Ще ме извиняваш, че не те забелязах по-рано, за да те обединя в един thread с DrEvil и така спамя здраво, нарушавайки всички правила за благоприличие, ама не мога да пропусна да поздравя най-върлия си опонент тук! И така: ov3rm4n, Честит Рожден Ден! Be free и повече open minded! Жив, здрав за да има, кой да ме сваля на земята, като литна в небесата! Като на perl и linux маниак, какво да ти пожелая? Хммм, нека скриптовете ти отворят врати към нови светове за изява и знания! Оттам нататък баналното за къщата и двете поршета! Внимавай все пак с годинките да не се нервиш много, че 100така хич не е малко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Аиде ЧРД и от мене жив,здрав и много любов това е най-важното!И много успехи!Приятно прекарване и да внимаваш с пиенето Пожелавам ти да ми махнеш малко уорн Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 честит ти 100-годишен юбилей!пожелавам ти още поне толкова!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Айде да си жив и здрав и полека с уарновете Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyBlue Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Честит ти рожден ден Овенчо невероятно е как сме се побрали в един и същ месец Желая ти достатъчно , дано се отървеш от излишъците Възползвам се от повода , който те лишава от възможността да отвърнеш потвоему Повече усмивки , любов и попътен вятър . Плувай надълбоко пс: Винаги под десет ...много е важно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 22, 2006 Author Share Posted March 22, 2006 Вие, които сте в единия месец, коя зодия сте (все едно вярвам в тия неща де)? Та се чудя, дали според астрологическата наука сте първи опоненти на лъва-дракон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 4RD Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 ЧРД! Всичко най-хубаво ти желая и яко изкарване на празника Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 ЧРД ov3rm4n. За разлика от другите, ще ти пожелая да си жив и здрав, за да можеш още дълго време да раздаваш warn-ове. И разбира се, приятно изкарване на рожденния ти ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Жив здрав прав корав и така нататак Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 невероятно е как сме се побрали в един и същ месец Да бе, невероятно ... невероятно е, защото 1-2 човека са родени през март и е трудно да се повярва, че хората се раждат в един месец Та ... честито и от мен. Да си жив и здрав и всичко най-добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Честитооо! Теб те запомних преди всичко като противник на шкембе чорбата, но ще го преглътна някакси Не, сериозно, прекарай си добре! Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 ЧРД! Всичко най-хубаво и много успехи ти желая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Честит празник и наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Всичко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Честито и от мен - щастие, късмет - и много любов! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 ЧРД!!! Всичко най-най ти пожелавам!!! И още дълги години да стоиш в този форум да ни тормозиш ( опа ), да ни кефиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Честито и от мен. Много здраве, щастие, любов и все така мъдър!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Повече радост, повече женска любов, повече професионални успехи, по-малко заключени теми! Усмихни се, честит ден рожден ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Честит рожден ден ov3rm4n Всичко най-хубаво и весело изкарване на празника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Хайде ,Честит Рожден Ден и от мен !!! Здраве ,любов ,късмет !!! И нека всяка следваща година да е по-добра от предишната !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyBlue Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Знаете ли ,че "Благодаря" е думичка , която е сред трудните за казване ?Аз ся шсъ пробвам да я кажа . Благодаря на всички /това е един добър край...все пак всяка тема заслужава своя край/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 А защо реши, че темата е свършила? Иска ти се така? Не ти обаче определяш кое кога и как ще свърши - съжалявам, може да ти се иска, но това е положението - ти си никой, за да определяш кое кога и как свършва, много е трудно за проумяване явно при теб... но това е - всеки с възможностите си, ти не си виновна, тя природата толкова ти е дала, плюс огромна доза злобичка Но колкото повече се опитваш да надскачаш себе си - толкова повече се смаляваш и по-никой ставаш... Всички, които ми пожелаха толкова хубави неща заслужават повече от "благодаря" - но съм далечко и почерпката ще се добави към всички останали които дължа - дай боже всекиму да е богат с такива дългове За сега толкова от мен - ред е на злобните хорица да се изкажат отново - да заповядат. Да пролеят капка жлъчка от мъка, че някои са по-уважавани и харесвани от тях. И да добавят нов щрих към автопортрета си - аз няма какво да добавя, вие така добре се охарактеризирате сами с действията си Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Честит Рожден Ден!!! На патерици Да си жив и здрав, много късмет любов и всичко от каквото имаш нужда Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyBlue Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 А защо реши, че темата е свършила? Иска ти се така? Не ти обаче определяш кое кога и как ще свърши - съжалявам, може да ти се иска, но това е положението - ти си никой, за да определяш кое кога и как свършва, много е трудно за проумяване явно при теб... но това е - всеки с възможностите си, ти не си виновна, тя природата толкова ти е дала, плюс огромна доза злобичка Но колкото повече се опитваш да надскачаш себе си - толкова повече се смаляваш и по-никой ставаш... Всички, които ми пожелаха толкова хубави неща заслужават повече от "благодаря" - но съм далечко и почерпката ще се добави към всички останали които дължа - дай боже всекиму да е богат с такива дългове За сега толкова от мен - ред е на злобните хорица да се изкажат отново - да заповядат. Да пролеят капка жлъчка от мъка, че някои са по-уважавани и харесвани от тях. И да добавят нов щрих към автопортрета си - аз няма какво да добавя, вие така добре се охарактеризирате сами с действията си Ето го бе Жив е дявола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.