Jump to content
BulForum.com

Честит Рожден Ден на ov3rm4n

Zingam

Recommended Posts

А стига! И ти ли имаш рожден ден днес?... Ще ме извиняваш, че не те забелязах по-рано, за да те обединя в един thread с DrEvil и така спамя здраво, нарушавайки всички правила за благоприличие, ама не мога да пропусна да поздравя най-върлия си опонент тук!

И така:

ov3rm4n, Честит Рожден Ден! Be free и повече open minded! Жив, здрав :) за да има, кой да ме сваля на земята, като литна в небесата!

Като на perl и linux маниак, какво да ти пожелая? Хммм, нека скриптовете ти отворят врати към нови светове за изява и знания! Оттам нататък баналното за къщата и двете поршета!

:) Внимавай все пак с годинките да не се нервиш много, че 100така хич не е малко!

Аиде ЧРД и от мене :) жив,здрав и много любов :) това е най-важното!И много успехи!Приятно прекарване и да внимаваш с пиенето :)

Пожелавам ти да ми махнеш малко уорн :) :punk :punk :punk :beerchug :beerchug :beerchug :beer: :beer: :beer:

честит ти 100-годишен юбилей!пожелавам ти още поне толкова!!!

:beerchug

Честит ти рожден ден Овенчо :D

невероятно е как сме се побрали в един и същ месец

Желая ти достатъчно , дано се отървеш от излишъците

Възползвам се от повода , който те лишава от възможността да отвърнеш потвоему :P

Повече усмивки , любов и попътен вятър .

Плувай надълбоко

пс: Винаги под десет ...много е важно :D

Вие, които сте в единия месец, коя зодия сте (все едно вярвам в тия неща де)? Та се чудя, дали според астрологическата наука сте първи опоненти на лъва-дракон?

ЧРД ov3rm4n. За разлика от другите, ще ти пожелая да си жив и здрав, за да можеш още дълго време да раздаваш warn-ове. :D

И разбира се, приятно изкарване на рожденния ти ден. :beerchug

невероятно е как сме се побрали в един и същ месец
Да бе, невероятно ... невероятно е, защото 1-2 човека са родени през март и е трудно да се повярва, че хората се раждат в един месец :huh:

Та ... честито и от мен. Да си жив и здрав и всичко най-добро :P

Честитооо! Теб те запомних преди всичко като противник на шкембе чорбата, но ще го преглътна някакси :D Не, сериозно, прекарай си добре! Поздрави!

ЧРД!!! Всичко най-най ти пожелавам!!! И още дълги години да стоиш в този форум да ни тормозиш ( опа :P ), да ни кефиш :) :D :P

Повече радост, повече женска любов, повече професионални успехи, по-малко заключени теми! Усмихни се, честит ден рожден ден! :D

Хайде ,Честит Рожден Ден и от мен !!!

Здраве ,любов ,късмет !!! И нека всяка следваща година да е по-добра от предишната !!!

Знаете ли ,че "Благодаря" е думичка , която е сред трудните за казване ?Аз ся шсъ пробвам да я кажа . Благодаря на всички :D /това е един добър край...все пак всяка тема заслужава своя край/

А защо реши, че темата е свършила? Иска ти се така? Не ти обаче определяш кое кога и как ще свърши - съжалявам, може да ти се иска, но това е положението - ти си никой, за да определяш кое кога и как свършва, много е трудно за проумяване явно при теб... но това е - всеки с възможностите си, ти не си виновна, тя природата толкова ти е дала, плюс огромна доза злобичка :) Но колкото повече се опитваш да надскачаш себе си - толкова повече се смаляваш и по-никой ставаш...

Всички, които ми пожелаха толкова хубави неща заслужават повече от "благодаря" - но съм далечко и почерпката ще се добави към всички останали които дължа - дай боже всекиму да е богат с такива дългове :)

За сега толкова от мен - ред е на злобните хорица да се изкажат отново - да заповядат. Да пролеят капка жлъчка от мъка, че някои са по-уважавани и харесвани от тях. И да добавят нов щрих към автопортрета си - аз няма какво да добавя, вие така добре се охарактеризирате сами с действията си :)

А защо реши, че темата е свършила? Иска ти се така? Не ти обаче определяш кое кога и как ще свърши - съжалявам, може да ти се иска, но това е положението - ти си никой, за да определяш кое кога и как свършва, много е трудно за проумяване явно при теб... но това е - всеки с възможностите си, ти не си виновна, тя природата толкова ти е дала, плюс огромна доза злобичка :) Но колкото повече се опитваш да надскачаш себе си - толкова повече се смаляваш и по-никой ставаш...

Всички, които ми пожелаха толкова хубави неща заслужават повече от "благодаря" - но съм далечко и почерпката ще се добави към всички останали които дължа - дай боже всекиму да е богат с такива дългове :)

За сега толкова от мен - ред е на злобните хорица да се изкажат отново - да заповядат. Да пролеят капка жлъчка от мъка, че някои са по-уважавани и харесвани от тях. И да добавят нов щрих към автопортрета си - аз няма какво да добавя, вие така добре се охарактеризирате сами с действията си :)

Ето го бе :) Жив е дявола :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...