RaZoR Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Някой ,ако знае такива магазини да сподели къде по-точно се намират.Интересуват ме игри за PC и по-специално Half-Life 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Някой ,ако знае такива магазини да сподели къде по-точно се намират.Интересуват ме игри за PC и по-специално Half-Life 2. Ами... Sega-та. В Капана. Даже и адреса знам - улица "Загреб 2". Продават ПЦ и конзолни игри. Имаше още един ама не го знам. Все пак ще разпитам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Някой ,ако знае такива магазини да сподели къде по-точно се намират.Интересуват ме игри за PC и по-специално Half-Life 2. Half-life може да си го дръпнеш онлайн лицензирано, не е нужно да го купуваш на диск, доколкото съм разбрал. Виж това: http://www.steampowered.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Ами... Sega-та. В Капана. Даже и адреса знам - улица "Загреб 2". Продават ПЦ и конзолни игри. Имаше още един ама не го знам. Все пак ще разпитам. До капана доколкото помня продаваха пиратки, поне последно като ходих (МНОГО отдавна). Бих ти препоръчал TransferGroup, но не съм сигурен дали притежават правата на Valve. Офисът им се намира на главната, Антим I номер 5 под едно кафе (името ми избяга в момента). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 До капана доколкото помня продаваха пиратки, поне последно като ходих (МНОГО отдавна). Бих ти препоръчал TransferGroup, но не съм сигурен дали притежават правата на Valve. Офисът им се намира на главната, Антим I номер 5 под едно кафе (името ми избяга в момента). Fashion. Магазина ако е затворен - като се влезе вътре в сградата има една алуминиева врата от ляво, след магазина за очила - от там, на втория етаж им е офиса Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted March 22, 2006 Author Share Posted March 22, 2006 Мерси много утре ще огледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 в планета пайнер на центъра а също и в германоса продават оригинални игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 to4no zad halite ima takuv magazin mislq 4e pulsar se vodi ot tam si zex originalen half life Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Магазина, от който се разпространява ХЛ2 в България се казва Пулсар. (То е фирма де..) И се намира срещу Киллъра, до Плейбоя, срещу тоалетните в капана, а ако всичките не ги знаеш - до клуб Бали.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 До капана доколкото помня продаваха пиратки, поне последно като ходих (МНОГО отдавна). Бих ти препоръчал TransferGroup, но не съм сигурен дали притежават правата на Valve. Офисът им се намира на главната, Антим I номер 5 под едно кафе (името ми избяга в момента). СЕГА-та бяха всичките оригинални. Знаеш ли колко Симсове съм взимал оттам . Аз обаче не знам какво стана с тоя магазин. Много време не съм имал път натам ама предполагам че бачка още. То е супер близо до Бътърфлайя, на съседната уличка, на един ъгъл, малко забутанко падаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Някой ,ако знае такива магазини да сподели къде по-точно се намират.Интересуват ме игри за PC и по-специално Half-Life 2. vlez v oficialniq sait na SIERRA i si q kupi ONLINE she ti e dostavqt ama trqq da imash bankova smetka i dostatachno pari vatre...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 vlez v oficialniq sait na SIERRA i si q kupi ONLINE she ti e dostavqt ama trqq da imash bankova smetka i dostatachno pari vatre...! Много си хитър Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted March 23, 2006 Author Share Posted March 23, 2006 Tranfer Group се оказаха дистрибутор на Valve за България .Мерси за информацията и идеите за online пазаруване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.