mIRCata Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 15-16 сааааа. Щот съм събрал към 85 За щита - аз го имам. Въпроса, е че съм с него защото връща 35% демидж обратно. И нямам още един за да си попълня колекцията брони. По принцип ако намеря даедра щит или си направя такъв подобен - да връща демидж, ще го махна тоя. Ама за момента го ползва и затова ми е непълна колекцията брони от абанос. Иначе събрах стоманена, желязна,стъклена, митрил, елфска, оркската. На даедра ми липсва само втори шлем. Не съм гледал кожените и другите. И оръжията от същите типове съм събрал няколко набора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Щом събираш брони си си сложил и мода за манекените, нали? Аз намерих и едни много интересни ръкавици, Fortify Hand to hand 40, Reflect dmg 30%. Половината арена я минах като само стоях и ме биеха, 65% reflect Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Естествено, че не съм си сложил мода. Както досега, от теб разбирам - аз си ги събирам в едн шкаф. Повечето са все нещо енчантнати, та ми се бъркат в подредбата по имена, ама си ги броя . На какво може да се дължи, че картата не ми се оцветява? А тоя мод - мога ли да кажа къде са ми манекените - аз си украсявам къщата в Скинград. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Reznod HD, збийш ли http://tesnexus.com/downloads/file.php?id=7700 Манекените ги купуваш от разни магазини, гущерката в Chorrol продава, и Thoronir в столицата, и разни други, в Скинград мисля, че ги продават в Colivian Traders. После си ги дропваш където ти е кеф в къщата и те застават с лице в посоката, в която си гледал ти като ги дропнеш, стъпка в стъпка с твоите крака мисля. После като ги активираш ще видиш, сипваш им предмети и те се повявяват върху тях. За картата, няма чалъм да не се оцвети, виж дали текстури и т.н. не са с допълнителни директории ако ползваш мода, който съм дал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Всички файлове са си по местата и неще. Седи си стандартната кафеникава. Освен да има някъв начин за активиране. Знам ли Пуу събрах ги тия корени всичките 100. Между другото като минах единия от даедра куестовете - за меча Умбра се здобих с пълно абаносово облекло - та даже и с име Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Няма, просто слагаш файловете, мода за картата би трябвало да са просто текстури. Мирка, предаде ми каръка си и забиванията си! отивам да правя последния куест на магьосниците, тръгвам пеша за майна си райна, по пътя виждам портал, влизам, тичкам до върха на кулата, зимам камъка. И за гъзарийка, че не ми се чака, решавам да скоча долу, то нали изригват пламъци нагоре и като скочиш на най-долния етаж, играта автоматично те връща откъдето си влязъл, но доста по-бързо. Обаче скочих направо през колоната с огъня, в който е sigil stone-а... и умрях... на място, от пълен живот... Не бях правил сейв от 20 мин... Попсувах, пуснах последния сейв, тоя път отидох с fast travel до мястото на куеста, минах цялата ДЪЪЪЛГА пещера, убих който трябваше, после бегом обратно, обаче на излизане не усетиха и се затичах навън, че не ми се занимаваше. Излизам, тичам из горите надолу по склона - БАМ! заби и излезе в Windows. Последния сейв беше на същото място като и преди първото забиване. Еб&л съм ти майката и Oblivion-а! Преди изобщо не ми забиваше! Нямам нерви за тая вечер повече [Edit] Hic! Esssskyuuse me, Archi... HIC! Arched... ARCH MAGE, Traven! I'm just havin a biiit of a hard time seeing you! I MIGHT have *hic* had a WEEEEE BIT of a drink, yo no... [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Лошо. Аз преди като играех - ама само обливион, без екпанжъни, ъпдейти и т.н не ми забиваше. Сега почна. Или е от някой мод, или е от чупен крак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Има ли нещо в играта, което да ми точи speed-а постоянно? Някъв куест или от сорта Че в момента ми дава че нещо я точи с -115! Също и силата с 4 А не ми дава нито да съм болен от нещо, нито да ми действа нещо което да ги източва. Просо си ги дава че са намалени и това е. Не помага нито cure disease, poison, dispel или да се моля в църквите. Каквото и да правя си седят на - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Аз да попитам нещо - има ли някъде, освен в горния десен ъгъл, написани ефектите, активни на мен в момента? С описания кой какво прави? Щото не ги познавам само по картинки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Legope, а може би и Мирката - Това е страницата с активните ефекти. Сещам се замо за един предмет, който точи показател и той на това отгоре точи Personality. Quest би могло да има, не съм сигурен, но определено не трябва да ги точи с 100 и кусур. Mirca, ако на тая страница нямаш нищо Damage attribute xxx точки, значи работата е лоша, смъкни си всички екипнати предмети, ако пак стои, изсипи целия инвентар на земята. В Leaywiin има един куест с една тояга, която бута Speed, но определено не със 100. Ба ли го... не ми харесва да си се молил на олтар и пак да ти стои drain-а. А олтара излекува ли те? Ако си правил повечко лоши работи отколкото добри, олтарите в църквите не те лекуват. Ако Infamy ти е повече от Fame, мисля, че олтарите спират да действат докато не се покаеш, трябва да се лангъркаш като идиот и да минеш през wayshrine-овете (самотните кръгли колонади из света) на всички 9 божества, да ти се занули Infamy. Или ако не ти се занимава, като получиш Deepscorn Hollow, купуваш си Ichor of Sithis от типчето в Wawnet Inn пред столицата, ръчкаш шишето в олтара на Ситис в Deepscorn и ужасяващия бащица ще те лекува и ще ти раздува статистиките още по-добре и от църковните олтари. И ако всичко това не помогне, псуваш мощно и започваш да се чудиш кой мод ти бъгва [Edit] Аз сега зацепих... На практика, ако Speed ти падне под 1, ти трябва да не можеш да се движиш... Вероятно е някакъв бъг, не е редно да имаш отрицателна скорост и да можеш да мърдаш... Mirca, я ми удари един скрийн от екрана със самите показатели и един от екрана с активните ефекти, това не трябва изобщо да става... [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Първата картинка е с изхвърлено всичко от инвентара освен меча Умбра, че не мога да го махна . Както се вижда от другите съм доста известен, и нямам нищо което да точи. Почвам да псувам и да се чудя кой мод ми се ебава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Имаш супер странен, странно развит герой! Ми нищо няма да ти точи майка му... Странно... Това и от мод да е, и да го махнеш... не знам дали ще се оправи, щото статистиките ти сигурно са в сейв файла, а той не е пряко вързан с модовете... Вместо да се мъчиш, защото няма гаранция и че е станало от мод... Пусни си конзолката и си върни Speed-а на нормалната му, не-модната стойност: player.setav speed 84 Като напишеш това в конзолата, трябва да се оправи, направи си пак сейв и си играй спокойно без да се тормозиш с модове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Защо да е странен и странно развит? Какво не му харесваш Едит: Тц. Неще с конзолата. Сигурно трябва някоя команда за намаляване на отрицателния ефект Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Не е да не му харесвам, просто имаш по много на всички статистики и имаш странни фортифайове и много дебели резистове. Аз щракнах и тоя, който играя в момента. Кажит рулз! Смърт за гущерите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Вчера намерих и един пръстен дето ми дава по 10 от всичките главни атрибути Всичките доспехи и т.н са ми нещо енчантнати. Аз и затова съм с джуджешки ботуши - дават ми висок резистанс. Попаднаха ми оня ден. Иначе карах с едни на даедра с 30 на шок. Може би се дължи и на по-високия късмет с който започнах играта. Той да оказва влияние на броя и вида предмети, които намирам. А доста от нещата си дойдоха и от куестовете. Обаче най-якия предмет за мен е ключа на скелета, дето го взех от една от статуите - 40 на секюритито . Като ти гледам статистиката - май малко ходиш на уроци и бая си изкрал с тоя - как си го докарал до толкова infamy? Да не те хващат всеки път като претарашваш някой? Аз като вдигна скил и все гелдам да хвана някой да ми предаде уроците, та да дава и повече точки при вдигането на левел - 4,5, вместо обичайните 2 и 3. Сега се чудя да взема да си спретна един магьосник - да видя дали ще ме угрее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Skeleton key-a не само дава 40 фортифай, той и не се чупи, поне при мен, колкото и да бъркаш, не се чупи и не хаби шперцове. Infamy-то идва основно от лошички куестове, завършил съм всички на Thieves guild и на Dark brotherhood, от там скача много. Но още не съм почнал KotN, там ще ми се занули като направя обиколката на олтарите. Как да ме хванат като тараша, като съм крадец и имам 1 тон sneak и хамелеон? Знаеш ли колко е забавно, 100+ sneak, 35 хамелеон, ходиш в осветени пещери пред гадините, буташ се в тях и не те виждат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Аз на убийците минах куестовете след крадците и всичко преписах на лисицата Обаче без да искам продадох картата с олтарите за преклонение и сега не мога ги намеря къде бяха От одеве чета тука команди за конзолата, ама не откривам такава, която да манипулира +/- влиянията. Има само за пипане на основните стойности, но не и за влиянията. Да и при мен не се чупи шперца - то затова викам, че е най-якия . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 В оригиналната карта в играта са маркирани по един олтар на божество, а всъщност са доста повече, не си длъжен да ходиш на тези, които са маркирани, просто по един за всеки бог. Ето пълна карта: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Вече официално съм луд бог Направих си един магьосник с меч и почвам отначало. Ама е много кофти пре настройването - до преди 2 часа прескачах планини, не се замислях за ключалките, а сега един пазач не мога да прескоча и нямам пари за меч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Court of madness rank: MADGOOOOOOD Сега напълни Музея на странностите в Мания с всички загубени експонати [Edit] Ако не си пробвал, дай пълен уизард, без никакви скилове за броня, оръжие и т.н., интересно се играе. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Съгласен съм, в момента играя почти пълен уизард (леки брони и спийчкрафт, другото са школи магии) и, честно казано, го харесвам повече от крадострелеца, с който играх преди. edit: в момента вече не го играя... как се диспелва комбото плей -> черен екран -> сенд/донт сенд? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 С чести сейвове Играта просто е... crashy, със или без модове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Аз на магьосника му махнах само илюжъна мисля и го замених с blade. По въпроса за забиването - както казах и преди : в първоначалния си вид играта не ми е забивала. Сега с експанжъните и модовете прави номера. Но не знам дали е от модовете, от бъгове в експанжъна или самия крак не е направен читаво. Може и от проблем с видеокартата да е - щом има фикс за нвидиа... Старата беше едно изпърдяно АТИ. Колкото за играта на пълен маг - преди да си затрия старите сейфове първия ми герой беше маг. Просто след Мороуинд, където играх войн реших тука да пробвам маг. Вярно се играе интересно - тичам като луд насам, натам да не ме доближат и спукат от бой, и каствам магии като откачен от разстояние Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Амии.. сейвовете не са проблемът, по-скоро че не мога да стигна до менюто load... От лаунчъра като цъкна play дава черен екран за секунда и вън. Вчера си работеше нормално, не съм слагал нови модове оттогава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Тренирай hit and run, енчантни си нещо за много Speed, после правиш custom избузени on-touch магии, търчиш, буташ се в тях с каста и после беж беж беж [Edit] Ух, майка му! Аз след като преинсталирах ставаше така, пускам, още преди да видя интро филмчето забиваше. Проблема беше, че мах бях изтрил файлове, от които имаше нужда някакъв мод, или нещо от сорта, ще се опитам да си спомня какъв беше дефекта. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.