mIRCata Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 А парички?? Сега в началото съм като клошар - обикалям града и търся кво има по сандъците и буретата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Парички - в пещерички! Ръгни се в близките пещери около началния канал, все ще извлечеш нещо, което я ще ти хареса, я ще продадеш за сносна пара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Вчера си свалих играта и за сега върви добре на всичко на max.Да питам - героя ми стои на едно място неподвижен.Май съм се напълнил с предмети.Как се махат от инвентара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Ако си препълнен с предмети, трябва горе на екрана да ти се изписва "You are over-encumbered" За да махнеш предмет от инвентара, натискаш и задържаш ляв бутон на мишката върху предмета. Желателно е да не гледаш в земята, защото така понякога нямаш място да пуснеш предмета. Като задържиш бутона, инвентарът ще ти изчезне автоматично и ще получиш курсор с предмета, който можеш да пуснеш долу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Или просто задържаш Shift и щракаш с мишката върху предмета от инвентара и той веднага изхвърча сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 М, идейно, да го ева! Мерси! Тоя шорткът не го знаех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Нещо ми забива играта като излезна на открито. Първо ми забиваше след като излезна от града - още на вратата. После се записах точно преди да излезна и сега ми забива като вървя малко. Почнах да изключвам модове, но за сега неуспешно. Идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Не е от модове. Аз играя с всички, които съм ти изброил, плюс още една камара. Ъпдейтвай видео драйвери. И пробвай още малко и виж дали има някакви специфични условия или ситуации, при които излиза. Играта по принцип е малко crashy, и на мен ми забиваше чат-пат на случаен принцип, обикновено на открито, особено в гори. Но не беше толкова зле, че да е неиграемо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 От мое менъджера изключих всички който освен играта и рицарите и иостровите. Вече час не е забило!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Зат ис ънпосибъл! Или ще ти забие пак по някое време, или... знам ли и аз... Аз нямам проблеми, а виж какво е: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Като кажа да зарежда модовете на Francisco и играта аминава. Пуснах онзи за птичките и пчеличките и на 5-10 минути игра на открито заби. Иначе в момента забива когато дам изход от играта. С пуснати модовете още докато играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Грам хабер нямам защо става така, пробвай ако имаш Mod manager-а да зареждаш Франческо преди всички останали в Load order. Иначе това дето забива на излизане е нормално, става и без никакви модове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Грам хабер нямам защо става така, пробвай ако имаш Mod manager-а да зареждаш Франческо преди всички останали в Load order. Иначе това дето забива на излизане е нормално, става и без никакви модове. Довечера ще пробвам това с реда на зареждането. Да те питам за онзи мод с новите текстури - в сайта са 4-5 файла с номерация 1,2... и са по доста мегабайти. Всички ли трябва да сваля или само последния, че нещо ми е мътно там. Ок няма да го дърпам. Защо да сече още повече - на мен не ми сече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Всъщност не препоръчвам да го дърпаш изобщо, тествах го у нас, на 2гб рам, GF 8600GT 256 mb. Дори тая олекотена версия товари много и започва да сече още повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Скрийншотовете с какво ги правиш - толкова яки картинки можеше да направя, ама не знам комбинация да прави картинки. А идеята PrintScreen->Paint не ми допада ама хич. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Отваряш .ini-то, което е в My Docs - My Games - Oblivion мисля, намираш реда "ScreenShotEnable = 0" и го правиш на 1, после с PrintScreen си се слагат скрийновете в основната директория на играта. Не питай защо по дефолт е изключено, нямам идея [Edit] Ако не искаш и да ти пречи интерфейса, мерници, компаси, а у, пускаш конзолата със стандартния клавиш ` и пишеш ТМ (toggle menus сиреч), правиш си скрийна, после пак конзола, ТМ и си продължаваш. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Максималния дефенс 85 ли е? Или аз се бъркам нещо със сметките на броните? Че уж имам почти 90, изтрепах се да търся цялата броня на даедра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Я да види батко кой играе с танк? Няма лошо, и моя първи герой беше с тежка броня Armor Rating displayed in the table represents the percentage of damage the piece of armor absorbs. A player's combined rating may not exceed 85%. Ако в крайна сметка това са проценти щети, които бронята поглъща, няма как да стане 100, защото ти ще станеш все едно Resist Normal Weapons 100% http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Armor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 За мен chainmail-а си остава най-красивата, макар и не толкова ефективна, нов герой, 10-ти лвл, нещо не бързам да сменям на митрил :3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Абе друго си е лавовидната даедра. Само дето трудно се намира шлем за нея. Имам само един, и не мога да си попълня колекцията от видовете брони. Нещо трудно изкачат и абаносовите, ама там ги събрах, без щит. Иначе си обзавеждам къщата в Скинград със всякакви екстри. витринки, ала бала. Чудя се дали да пробвам номера дето вкарвам оня фен от арената в една от витрините Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Специално за Blitz krieg: Сега със специален chainmail coif http://tesnexus.com/downloads/file.php?id=19228 Играя с него вече 100 часа на друг сейв, никакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Тоя експанжън с островите горе долу за колко време се минава? Т.е дали са направили нещо доста голямо като на ТЕС3 или пак ще е 5-6 куеста като рицарите. btw Картата не ще да стане цветна и това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Shivering-a e експанжън, KotN e просто официален мод и е много по-малък. В интерес на истината острова е доста по-голям от този на Bloodmoon, с повече подземия и куестове и с един ужасен куест, който просто те принуждава да циклиш като идиот (Museum of Oddities). Има си и отделен основен куест, нови брони, които се коват от руда, както в MWind, нови оръжия и много, много забавни, луди (буквално) NPC-та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Ммм, това е добре. Че таман ми писна да ми изкачат врати навсякъде и минах основния куест. Сега само да стана баш крадец и убиец, набързо ще приключа оставащите ми куестове(само тоя с растенията иска малко повече, че ми останаха още 15-16 да намеря до края) и минавам към острова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 О, не, не ти остават 15-16 Не може да си изчистил всички не-guild куестове, колко часа имаш на сейва? За ебания щит (ebony) дето ти липсва на колекцията, като върнеш Weatherleah на братята, един тъмен елф с луда прическа в Chorrol ще ти даде куест, минаваш куеста по "моралния" начин и получаваш най-зловещо енчантнатия ебани щит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.