Jump to content
BulForum.com

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Lil Scrappy

Recommended Posts

Хора, малко тъп въпрос ама просто не намирам никаде. Тази игра може ли да се играе в мулти? :D

Нема :happy:

Will Oblivion include multiplayer?

No, Oblivion is a single-player game only. Rather than split our focus between two different types of gameplay, we'd rather foc

;)

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Играта е готина.Многоо здрава графика :P аз си откраднах един кон и неме хфанаха :Р

Играта е готина.Многоо здрава графика :P аз си откраднах един кон и неме хфанаха :Р

Тази игра няма грешка

но е толкова тежка че като опъна всичко на макс и FPS-то пада под 0 (а попринцип обичам като играя нещо всичко да ми е опънато на макс)

Ми на моята слаба машинка ми върви на медиум и някой неща на макс... Иначе доста високи изисквания са сложили...

Зарибен съм на Morrowind , но промените в Oblivion са някак си постни.

Играта липсва откъм напрежение, някак си оцещането за Adventure на места се губи и изглежда като "Kill them all" тип игра.

Липсва и явно различаващата се разклонена стуктура която се вижда в Morrowind и си изгледа доста линейна и предвидима на места.

Просто изглежда незавършена тази игра - а толкова много я чаках ...

Михавал съм Morrowind и експанжаните му поне 5 пъти - но Oblivion - въпреки изключителната му графика си изглежда малко направен набързо.

Дано 5-тата част след 2 година да е направена по-добре :)

• 1 month later...

hora help igrata e mnogo qka zaribih se samo neq igraq ama napraih greshkata da stana vampir em to qko super lud dmg i sichko ama samo trqa da go hranq i da ne izlizam po svetlo tva me drazni i neshta da sam vampir ima li nqkav nachin da se izlekuvam ili tam kvoto se prai ?

boomerast - http://www.uhs-hints.com/uhsweb/hints/oblivion/11439.php

Цъкай Show another hint докато видиш всичко и в крайна сметка видиш решението на проблема си.

mersi mnogo

iam drug vapros sq v Dark Brotherhood minah super mnogo questove i stanah Listener she ima li nqkvi drugi misii interesni ? ili tva e kraq na brotherhooda

• 1 year later...

Искам да попитам, дали когато се играе на по-ниска трудност се вдигат еднакво бързо скиловете в сравнение с по-висока. Замислих се над това, защото нали все пак нпс-тата падат по-бързо :)

Мисля, че трудността не влияе на скоростта на качване на скиловете. Настройката е направена просто за хора, които искат да си джуркат по-лежерно. И за да могат пльоковци като Psychosis и Antares :P да пищят, че всяка промяна на играта била чийт, ако не е замислена от дизайнерите (модове сиреч). Ноооооо, явно щом можеш да направиш всеки да пада от една плюнка и ЩОМ ДИЗАЙНЕРИТЕ СА ГО ИЗМИСЛИЛИ, всичко е наред, не е чийт!

Дано да е така, че последният път когато играех играта на нормал я превъртях с триста зора :D Сигурно, защото правех само мейн куестовете и бях малък лвл, ама това е друг въпрос.

Е ти пък как можеш така да правиш! Аз направих основните куестове на играта и експанжъна като бях lvl 30+. Това не е състезание, разходи се, разглеждай, събирай :)

Мен пък точно разходките и разглеждането ме отказа от играта .

Много е хубава и реално представя действията , но все пак ми се стори мудно на места .

На края се уморих да се мотоя , убих един пазач и му взех коня ... фиу да ме няма .

п.п. След това ми омръзна на цяло и просто изгубих желание да е играя още .

:laughing:

На мен ми стана интересно да правя страничните куестове. Особенно тези в тъмното братсвто :P Идеята ми е докато стана към 20ти лвл да мина мейн куестовете отново и след това да отида в Shivering Isles :)

Гледах няколко филмчета и видях огнени мечове, та въпроса ми този път е дали това е просто някакъв мод или ако не е, то от каде да го взема този меч. Кого трябва да убия :D Аа също и има ли начин магическите предмети да си възвърнат там ония точки, не помня точно как бяха... с charge нещо си, където има.

И аз от много "странично" джъткане така и не съм я превъртал. Нито пък Morrowind -.-

GoDL1Ke тия charge за които говориш, ако са енчантовете - по градовете, разни тренери или продавачите ги recharge-ват

ти като си минеш меин куестовете пак си продължаваш да цъкаш даже ти дават някуфи глупави армори империал нз си кво ама дават само резистове

Ако знаете колко ме яд. Загубих си сейфовете на играта, а героя го бях направил....

Бях си купил и обзавел на макс де що къщи има. Имах към едини милион вече допълнителни. На много от скиловете вече бях на 100 - търговия, армор, мечове, блок - ала бала. В къщите бях почнал да си правя колекции от оръжията и броните. След като се обзаведох с демонските доспехи и меч за мен си - си бях събрал освен целия техен сет с оръжия и брони, елфическите, оркски ли бяха, стъклените. Абе много работа. На една витрина си подреждах камъни, в друга ключове, в трета камъните за затваряне на вратите и соул джемовете.. Имах една в която слагах кинжали - абе манийка от всякъде.

Даже бях пратил на колегата сеиф да види - ама ги е изтрил и той. Та сега отначало :cry :cry :cry :cry :cry

Ако знаете колко ме яд. Загубих си сейфовете на играта, а героя го бях направил....

Добре дошъл в клуба :)

Аз още не мога да събера сили да започна отново.

Единственото, което може да ме амбицира да я играя пак е това, че си направих ъпгрейд на компютъра и сега мога да я играя на мах без никакви проблеми.

Между другото тая игра ми се струва много зле измислена, ако решиш да си магьосник. Почти никакви предмети за тях и левелите много трудно се вдигат.

Първия ми герой беше маг. Защото на 3-ките като ги превъртях пак бях направил един с едни мечове да прави касапница, та реших маг. Ама то с 300 зора. Хем не може да мъкне тежко, хем нищо за него и карам на едното развитие на личността :)

Та после направих тоя въпросния с мечовете и там вече левелите идваха толкоз бързо, че едвам им смогвах :) Ама после бастър на сейвчетата и сега депрсийка.

• 2 weeks later...

Mirca, сложи си мод за по-бавно качване на нива, оригиналната игра е прекалено избузена, докато се усетиш си левел 30. Случва се да минеш едно подземие до дъно и вече да си качил 2 или дори 3 нива, което за мен лично е безумие.

За магьосник няма да има нищо откъм предмети, ако не си си взел никакъв армър скил с него. Ако нямаш и си чист магьосник, караш на робички и чакаш да се добереш до енчант олтарите в магическия университет, там си цакаш сам някакви дрехи с Shield и получаваш армър примерно.

И препоръчвам мод за възстановяване на зарядите на магическите предмети от само себе си, както беше в Morrowind. Ако си магьосник и разчиташ на някакъв стаф с магия, на практика с дни наред (реално време) няма да можеш да си позволиш да си го презаредиш, защото цените са баснословни. Автоматичното презареждане е балансирано, става бавно, така че не можеш на всеки 2 минути да имаш пълни заряди и само да се размахваш, в същото време не си принуден да харчиш нечовешки суми за нови заряди.

[Edit] http://planetelderscrolls.gamespy.com/View...etail&id=46 - Level slow mod

http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=9544 - Enchantments restore over time (иска Script Extender) [/Edit]

Аз с магьосника доста бавно качвах левели, докато с войника така ги бях натамънил, че горе долу, каквото и да правех в играта, увеличаваше някой от главните скилове, участващи за дигането не левлите. С магьосника - тая магийка, оная магийка и аз трябва да направя 1лмн магии да оправя левълите.

Поне хванах една хавичка - намерих врата голям левъл и с магия за отваряне, която не можеше да отвори врата взех да помпя. И така за единия вид магии(тази към която спадаше магията за отваряне) ми се вдигаше бързо та там покачих някой друг левел. Но определено се игра доста по-трудно с магьосник, отколкото с войн.

като каза Мороуинд се сетих как утрепах оня бог във града с водните канали(Вече му забравих името В В В нещо беше) и му плених душата в камъка, който е като звезда. И можех да го продам за милиони :):).

Вивек в Азурата :D

Как ще го продаваш бе, после с душата му правиш някакъв предмет с постоянен енчант и кеф ти безкрайно здраве, кеф ти левитация, всичко. :P

А за Obl, като си магьосник трябва постоянно да кастваш нещо, я Shield, я атакуващи магии, я да си светкаш, да пускаш гадини, ако всички магически школи са ти на основни скилове, не трябва да е чувствително по-бавно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...