Jump to content
BulForum.com

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Lil Scrappy

Recommended Posts

Играта е много яка. Просто се разцепвам да я играя (не че ми остава много свободно време). Графиката я подкарвам на 1024х768 без никакъв лаг и е доста красива. На няколко места (почти на всички) се спрях само за да се насладя на гледката. :punk :punk :punk

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

много яка игра-оба4е от време на време замръзвам и не мога да продължа-опразвам раницата оба4е не мога -някакво ре6ение на проблема 4е ми писна да се връ6там

На ATI 9600 горе долу варви на high на резулючия 800Х600.Играта е адски зарибявяща в 6 часа седнах и ся ставам(но не е много сигурно ;) )! Толкова яка игра от отдавна не съм очаквал да се появи! :punk

И при мен е така - само че аз ставам сега чак :) Играта си има доста бъгове и проблеми обаче. В страноприемницата примерно барманката ми препречи пътя и ме блокира та трябваше да load-вам. В битките също стават неприятни бъгчета. Изобщо има доволно недоизпипани моменти като цяло. Много често се случва да се дърпам напред назад особено около сандъците докато ми даде надписа за да мога да ги отворя. Не ми харесват и много други неща като например идеята за много различни класове и умения, защото те се повтарят и е тъпо. Примерно има класове воин,рицар и варварин, които като цяло са си горе-долу едно и също нещо. По-добре да имаше 3-4 коренно различни класа/маг, воин и стрелец да кажем/, отколкото толкова много класове, от които има съвпадения.

Колкото и да пиша за недостатъците обаче има нещо, което ме привлече и чак сега едвам се откъсвам от тая игра. Това е атмосферата - самия фон, графиката, цялата обстановка. Много рядко има игри с красива графика, които имат и замисъл. Да не говорим, че тук не само графиката е красива, но и самата обстановка /разбирайте света в който играете/ ми пълни душата. Заради това си затворих очите за множеството бъгове /както навремето направих и със SW KOTOR/ и сега я разцъквам.

А каква е останалата ти конфигурация ? :) че моята 9550 издъхна на low :angry: :D

Първите впечатления - :huh: :blink: :confused :sick :woot :lol: :cry Струва ми се че удоволствието от иргата се губи ако всичко е на low ... аа и някой знае ли дали оръжията имат упоменат някъде damage ?

Относно видеокартата - аз съм със същата само че клокната и ми накъсва ту леко, ту повечко на High 1024х768. Пробвах и на medium ама накъсва по същия начин и върнах обратно високите настройки. Мисля, че е грехота и няма смисъл общо взето точно ТАЗИ игра да се играе на настройки, различни от High. Лично аз между средни и високи видях съществена разлика и не ми се иска да виждам ниските даже. Това накъсване което имам много ме дразни ама няма как - и без това като гледам графиката трябва да съм доволен че въобще ми върви тая игра :)

Igrata e mnogo qka za moe uspokoenie mi trugna na high i 2 dni ne sum spiral da igraq :woot . Az za 4oveka koito kazva 4e e lo6a, ako tazi igra ne e dobra za teb nemoga da si predstavq kak 6te ti se ogodi s nqkoe drugo rpg. Sega sum na lvl 8 vleznax v dark brother hood koito sa super izrudi, kakto i v thiefs guild, lo6oto e 4e se razbolqx ot vampirism i trqbva da izpulnqvam edin mnogo dulug quest za da se izlekuvam. Prosto tolkova dobro single player rpg e nqmalo ot vremeto na KOTOR.

Edit: Horata koito izpolzvat nvidia da si svalqt tezi driveri http://www.nzone.com/object/nzone_download...2bit_84.25.html

pri men se oveli4i framerata.

Играта е невероятно добра от доста време не съм играл на ПС-то но

просто това предложение си заслужава от кадето и да го погледнеш

с моятата ГФ 6600 графиката ме пленява ( а който има по добро видео ще е видят в цялата и красота )

не съм играл предишните части но тази възнамерявам да е изиграя определено си заслужава

съветвам ва и вие да го направете

Я ме посъветвайте кой клас да си избера, че много се колебая.

S X800XL predpolagam 4e 6te si nqkade mejdu Medium i High igrata ima izkliu4itelno mnogo grafik optzii taka 4e moje6 da gi naglasi6 po svoi vkus. Za class az si izbrax Assasin za6toto me kefi pove4e da igraq s luk i vmesto da trepq si4ko po patq si da minavam tixo :).

Добре... я да питам освен :)

Че тези дни се опитвам да разбера какъв е проблема и защо не ми тръгва играта...

Някой с амд процесор да я е пускал? Просто не мога да намеря друго, което да е причина... То вярно, че картата ми не е много силна, но все пак не вярвам тя да е причината (FX5700).... Иначе CPU-то е 900 мегахерца дюрон :) Надявам се, че е това, че да знам какво да сменям :)

Определено е това. Моя е 1.7 Ghz amd 32 bit. С Дюрон едва ли ще тръгне. По-добре се орентирай към някой 64bit AMD с тактова честота поне 2.0 GHz

Аз имам едно въпросче - аз ли нещо се дъня или играта е адски трудна? Гадовете от Oblivion с по 2-3 удара ми свалят цялата кръв, докато със всички останали противници досега които срещнах по картата нямам проблеми? Затворих първата врата и сега набарах втора на картата и като влезнах ме разкатават отвсякъде? Огнените магии не ми вземат много кръв ама като се приближа да ги бия ме правят на нищо? Същото беше и когато трябваше да се превземе град Kvatch дето беше отворена първата порта - като имаше два гнома на едно място ме правеха на нищо Нормално ли е при условие че съм клас Воин? Помагайте хора :confused

Rex pri si4ki e taka problema e 4e dificultito e mnogo golqmo zatova idi v gameplay options i tama ima edin difficulti slider naglasi go kakto ti e udobno. Samo 4e ako go naglasi6 na tvurde lesno tova pravi igrata bezinteresna.

Rex pri si4ki e taka problema e 4e dificultito e mnogo golqmo zatova idi v gameplay options i tama ima edin difficulti slider naglasi go kakto ti e udobno. Samo 4e ako go naglasi6 na tvurde lesno tova pravi igrata bezinteresna.

Мерси много - даже не съм и предполагал че така мога да реша проблема, защото както писах по-горе ми се стори много странно че с изключение на тварите от Oblivion с другите противници досега не съм имал проблем и си ги мажа доволно даже. Затова мислих че нещо съм сгафил. Относно лесното за което пишеш единствения вариант който в момента мога да се сетя е като влизам в Oblivion/или като се бия с гадовете от там/ да правя степента на най-лесно, а иначе останалата игра да си я цъкам на нормална трудност. Това като че ли е най-добрия вариант засега, въпреки че този дисбаланс ми се вижда много странен.

OMFGHGH 9,6 v gamespot !!!!!! shhhh tva prosto ia postavia na edno ot parvite mesta TVA E NEpOSTIJIMO

http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/theeld...tml?sid=6146657

Честно казано тва си е глупаво толериране защото играта както писах по-горе е пълна с бъгове, които на моменти са много гадни. Днеска примерно както си яздих коня ми влезе в една скала и блокира. Яка е, обаче е недоизпипана и не може да претендира за отличие при това положение :confused Бих и дал 9/10 заради обстановката, но реалната оценка е доста по-ниска. Причината е същата като при The Matrix: Path of Neo - в стремежа си да направят страшно разнообразна игра са направили игра, която много се дъни на моменти. Иначе и мен ме кефи на 6, обаче честно казано от геймплея има много какво да се желае и не мога да кажа че даже е и на средно ниво. Много повече бих се радвал на такава игра с геймплей като на Soul Reaver примерно.

Днеска примерно както си яздих коня ми влезе в една скала и блокира

HAHAHAHAHAH predstaviam si go :D mmm nz o6te ne sam ia podkaral seki moment ama 4uh 4e imalo kapani moje tva da e kapan AHAHAHAHHA :P

HAHAHAHAHAH predstaviam si go :D mmm nz o6te ne sam ia podkaral seki moment ama 4uh 4e imalo kapani moje tva da e kapan AHAHAHAHHA :P

Да бе да - сигурно е капан и когато в една от страноприемниците почнах да си говоря с управителката и после тя ме заклещи и блокирах та трябваше да лоадвам наново :lol: :lol: :lol: /аз поне с мъж да играех да има причина ама играя с мадама :cry/ :D

/аз поне с мъж да играех да има причина ама играя с мадама :cry/ :D

Хе, че ти откъде знаеш с каква сексуална ориентация е ;)

А сега сериозно - още не съм започнал да я играя и имам един изключително важен въпрос - може ли да си трепя наред невинни хорица като във Fable? Например някой ако ми препречи пътя, вместо да лоудвам, да го гътна. :devil

Хе, че ти откъде знаеш с каква сексуална ориентация е ;)

А сега сериозно - още не съм започнал да я играя и имам един изключително важен въпрос - може ли да си трепя наред невинни хорица като във Fable? Например някой ако ми препречи пътя, вместо да лоудвам, да го гътна. :devil

Трудна работа особено във градовете - щото цялата градска стража ще ти се нахвърли. Аз лично не съм пробвал ама на най-лесната степен като гледам май няма проблеми да изтрепеш цели градове :lol:

абе хора имам ено въпросче - начи не моа си разархивирам играта която свалих в dvd-формат искаржа ми некфа странна гре6ка "немало място на диска (а имам 8 gb)",след тва пиши че само в NTFS формат можело да разархивира по-големи фаилове от 4 gb??? Помагаите моля ви шот съм станал така :angry1

абе хора имам ено въпросче - начи не моа си разархивирам играта която свалих в dvd-формат искаржа ми некфа странна гре6ка "немало място на диска (а имам 8 gb)",след тва пиши че само в NTFS формат можело да разархивира по-големи фаилове от 4 gb??? Помагаите моля ви шот съм станал така :angry1

Партициите на какъв формат са ти? Трябва да имаш поне една партиция на NTFS щото Fat не дава по-големи файлове от 4гб - Тук има малко инфо по въпроса с конвертирането :)

Бахти в тая игра колко куеста има за изпълняване не е истина :wacko: Всеки град в който влезна ми дават задачи без даже да ги търся. Писна ми вечеееееее :lol: Вчера си викам ще изпълня един страничен куест за разнообразие и след това си продължавам историята. След като го изпълних на негово място ми отвори още един и още един....... Накрая изпълних три вместо един, играх 3 часа и никакъв напредък в историята. Сега съм започнал четвърти страничен ама ще си върна стара запаметявка и си продължавам конкретно със сценария че иначе ако започна да се занимавам със страничните неща ще играя един месец и накрая ще ми писне и ще оставя играта преди да я врътна.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...