Jump to content
BulForum.com

Ако може един съвет за gsm

Recommended Posts

значи копувам си самсунг в200 искам да разбера прави ли хубави снимки или кофти и тва вартене на камерата проблем ли е просто незнам кам кои да се обърна за савет.мерси предварително.

ето и линк към него http://mtel.bg/info/gsm_adv/phone_det.php?gsm_id=128

Моля ви за савет щото ми омразна да се набутвам с боклуци.

Ами не съм го ползвал,но като му гледам разделителната способност на камерата и едва ли ще извади добра снимка.Може да са супер но само на дисплея на телефона,иначе на компа абсурд да се види нещо както трябва.А и батерията му е доста слаба според това което пише официално като информация за нея.Няма я нито за разговори,нито на стенд бай.

За времето си беше много добър телефон ама се пак вече сме 2006 година и не си заслужава да го взимаш като модела е на 3 години.Ако ще искаш хубави снмики от телефон си взимаш К750и с 2 мегапиксела автофокус.Ако пък главно ще си взимаш телефон заради камерата по-добре си купи цифров фотоапарат

А бе така е,но може да иска нещо средно като качество за снимките,но да не е фотоапарат. :) Иначе К750 е ясен,но едва ли имат място за сравнение,щом човека пита за този телефон едва ли е заделил толкова пари за Сонито,а то все пак е на космическа цена все още,особено ако го сравняваме с този Самсунг. :) Според мен достъпен телефон с нелоша камера е Siemens S65,1,3 мегапиксела е,и мога да твърдя,че прави хубави снимки.А иначе ако искаш нещо евтно което да прави що годе добри снимчици си вземи направо М55,камерата е като приставка,но поне има резолюция 640х480,което е доста повече в сравнение с този телефон,а и мисля,че ще е и по-малко пари. :)

Да определено М55 с приставката камера прави много добри снимки единствен недостатък е че много се бави със зареждането.Иначе снимките стават много добри за телефон бих казал.Моята приятелка има Самсунг Е800 и прави хубави снимки но незнам как върви в момента въпреки че и той не е нов модел вече.За по-евтин вариант мисля че Сони Ериксон Z520i е много добро решение и ще прави със сигурност по добри снимки от този В200.Сонито го гледах вчера точно 330 лв чисто нов с 1 година гаранция.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...