Jump to content
BulForum.com

Problem s wareza

Botev1912

Recommended Posts

Imam problem s wareza mnogo chesto Games 1, 2 MP3 1, 2, 3 ne se otvariat a na drugi tochno po tova vreme se otvaria. Ot kvo moje da e . Obadih se na evrokom i mi kazaha che problema bil v XP. I az pochnah da se smeia. Slojil sam patcha za welch. Taka che ne triabva da imam problemi. No...

Ne, v interes na istinata, v momenta az su6to ne moga da otvorq ni6to na www.warez.ru:8081. Predi profilaktikata dnes vsi4ko si se otvarq6e, daje zapisvah ot warez.ru:8081, no po vreme na profilaktikata kym 10 sprqha neta za 5-6 min i ottogava ne se otvarqt ne6tata, koito ti izbroi.

po skoro v regiona 6toto pone v kar6iaka nito ima problem nito e imalo profilaktika

Az sum v kichuka i profilaktika pri men imash shtoto me diskonektna dokato kachvah. RED_BULL kak razbra che e nqmalo profilaktika pri teb ???

nito mi e spiral neta nito mi e spirala kabelnata

И при мене така само че преди няколко дена наистина имах проблеми с wareza малко бавно го отварях( и не само той де)но сега сичко е ОК

А пък мене ми писна всеки път като се мести нещо от фтп-то да се налага да трия малоумни теми ! Следващия умник направо бан. Бахти то бива да не вдява човек от дума ама тва вече се не трае !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...