LOKOMOTIVcho Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Аз по темата само 1 ще кажа : "Забраненият плод е най-сладък" Такаче и забрани да има пак ще се пренебрегват, както се пренебрегват примерно и забраните за привишена скорост или каране без колан... просто такъв ни е манталитета Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Пловдив. Специализирана полицейска операция бе проведена тази нощ в Пловдив за времето от 00.00 часа до 4 часа, съобщиха от пресцентъра на РДВР-Пловдив. Проверени са били 263 моторни превозни средства и са били констатирани следните нарушения: 61 автомобили са били неправилно паркирани, 9 водачи са били употребили алкохол, заловени са 4 неправоспособни шофьора. В хода на операцията са били проверени и 941 лица, от тях 49 са били от криминалния контингент, 10 са малолетните и непълнолетните, които са били открити в нощни заведения, заловен е един мъж, обявен за общодържавно издирване. Съставените актове по Закона за движение по пътищата, Указа за борба с дребното хулиганство и Наредбите на Общината са 42, глобите по фиш са 90. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Аз по темата само 1 ще кажа : "Забраненият плод е най-сладък" Такаче и забрани да има пак ще се пренебрегват, както се пренебрегват примерно и забраните за привишена скорост или каране без колан... просто такъв ни е манталитета Да ве, знаеш ли, колко адски прав си, майна! Ако легализират убийствата и кражбите, ще спра да крада и да убивам, щото вече няма да ми е сладко и ще си потърся работа най-сетне. Zingam искам да ти кажа нещо радвам се че неси бил от стадото както ти се изрази но немислиш ли че всичко това е до възпитание.Аз примерно съм непълнолетен пия в седмицата 1 2 пъти пуша по 1 2 цигари ходя по кръчми и барове и немисля че съм нещо по-малко от теб или от всички други които на моята възраст са седяли при мама.Кйто иска да седи аз съм решил да си живея живота.НЕОЧАКВАМ ДА МЕ РАЗБЕРЕШ. И сигурно се мислиш за НООО готин? Ама след време, убеден съм, че сам ще РАЗБЕРЕШ, че си смешен А по самата тема да мисля че трябва да има вечерен час но за младежите на под 16години а за дискотеките мисля че е правилно данесе допускат непълнолетни лица. Аз съм младеж, а това са лапета! В САЩите, страната на Готините, тия забрани важат до 21 годишна възраст, което не е хич безмислено! И това никак не е случайно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Zingam опитваш се да се правиш на остроумен нещо ама не ти се получава. Явно ти си се родил директно на 18 и никога не си бил "лапе"и сега се опитваш да ни поучаваш като наш батко. Като толкова се възхищаваш да малоумните американци отивай да живееш при тяхната измислена демокрация, където всичко е забранено и ако решиш да пръднеш или оригнеш и веднага ще ти лепнат глобичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Zigman гледам ти хич неси смешен с твоито пенсионерско мислене.Но слагам точка неискам да спорим и да се караме явно имаме различни гледни точки и никога те няма да се засечат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 „Най-печалното при младото поколение е, че аз вече не съм част от него.“ А.Айнщайн Ако някой се мисли за по-умен от Айнщайн да го опровъргае.Това е по повод изказванията,че "всяко следващо поколение е по-пропаднало" Zingam за баба ми и ти си лапе.Няма нужда да ти казвам колко "младежи" на по 18+ години познавам,които са по-безотговорни,глупави и вдетенени от дете в детската градина.Даже като се замисля процентът им може да надхвърли този на наистина олегналите. Много бързо забравяте,че и вие сте били тъпи лапета.Нали знаете....тъп не се става,тъп се раждаш. А за САЩ не ми говори,защото там "лапетата" могат да карат автомобил Като ги имат тея забрани да не са станали по-хитри?Може да имам предразсъдъци,но за мен американците са най-задръстения народ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 А ве яжте пиле и се веселете, щото втори път няма да сте млади. Е, тфа е ако обичате пиле, щото пилето не е единственият начин за веселие... ей такова, нали се сещате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Дечурлига, запомнете си думите и да видим, дали след 10 години няма да ви е срам от тях! Ама сте сладки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 sorry za offtopica : карамане тфа с най-пропадналите морално хора звучи много тъпо ама много идиотско не знам как го измисли чесно а иначе аз вече съм си казал мнението по темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Ми като видях група младежи (видно ученици) в автобуса да трошат седалки и ми писна!Представям си какво ще направят през нощта! Освен това като бях ученик редовно ме ступваха такива "изпуснати непълнолетни"! Така че имам много да си отмъщавам! Edit: ** ****** * ***** * ****** ** * *****! by request И все пак си бил непълнолетен и не си бил като тях,нали? А за такива не трябва вечерен час,а по един шамар.щото вечерния час е за всички,шамара за който си е виновен.Не всички вървим и трошим!!! А и ти сам го каза-и през деня трошат.То който си е глупак си е глупак и денем и нощем Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Zingam искам да ти кажа нещо радвам се че неси бил от стадото както ти се изрази но немислиш ли че всичко това е до възпитание.Аз примерно съм непълнолетен пия в седмицата 1 2 пъти пуша по 1 2 цигари ходя по кръчми и барове и немисля че съм нещо по-малко от теб или от всички други които на моята възраст са седяли при мама.Кйто иска да седи аз съм решил да си живея живота.НЕОЧАКВАМ ДА МЕ РАЗБЕРЕШ. А по самата тема да мисля че трябва да има вечерен час но за младежите на под 16години а за дискотеките мисля че е правилно данесе допускат непълнолетни лица.Но незабравяите че това непречи те да се МАСКИРАТ другаде и пак да правят глупости.Тайче мисля че в момента нещата са си на мястото.Едвали ако въведат вечерен чаз аз ще го спазвам защото несе мисля за балък които ще се прибере в 10 а пък и родителите ми са остатъчно свободомилещи хора. Да си бе останал няколко вечери вкъщи и да се бе научил да пишеш правилно.Един ден никой няма да ти се смее,че си пропуснал една-две съботи да отидеш на бар,но всеки ще ти се смее на неграмотността.Ето ви още един аргумент за вечерния час...мнооо деградирали Няма нужда да ти казвам колко "младежи" на по 18+ години познавам,които са по-безотговорни,глупави и вдетенени от дете в детската градина. Колко голяма е вероятността като си бил безотговорен под 18,то над 18 това да се промени?Нали точно това се цели....като не можете сами да се отговорни,то да ви се наложи... Въобще къде Бте тръгнали с тези пилешки мозъци да ми разсъждавате....то сами се опровергавате?Ооо,да,сега следва някой да ми каже "ами ти никога ли не си бил с пилешки мозък"....това ми е любимото Не,майна...аз съм се родил перфектен и няма на къде да еволюирам Принципно закона ще да е мислен от по-умни от вас...мисля това трябва да ви е дистатъчно.Иначе знаем,че сте възпитаните сладурчета на мама и тати и това е повече от ненужна мярка Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Прости пенсионери.Земете да мислите като по млади хора и тогава пак ще говорим.Аз повече няма да се занимавам с тапаци които седят по цял ден на проститеси пц-та и си мислят че като тяхните неса ги пускали сега трябва да има вечерен час за сички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Хахахаха... Абе пиле шарено, ти накъдето отиваш, ние от там идваме. Ама то на всеки рано или късно му идва акъла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Абе отворковци, вие още малко по публични домове ще искате да ходите, а? Ей точно заради този ви начин на мислене, ги правят тези забрани, защото сами не можете да се контролирате и да се осъзнавате! Айде чош! 7-8 години сте тинейджъри, а после цял живот 60-70-80 ще можете да правите, каквото си искате! Детска работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Къде ще ходят? То е пълно там с 14-15 годишни работнички събирани от заведенията Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Triabva! Iskachat mi v tamnoto i pravat beli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Колко голяма е вероятността като си бил безотговорен под 18,то над 18 това да се промени?Нали точно това се цели....като не можете сами да се отговорни,то да ви се наложи... По твойта логиак вечерния час трябва да е за всички.Хмм...ако искат да се наложи вечер час за всички,то няма да има и един защитник на вечерния час тогава.Пак казвам тъп не се става,тъп се раждаш....ти сам потвръждаваш това.Тогава защо вечерняи час да не е за всички? Принципно закона ще да е мислен от по-умни от вас...мисля това трябва да ви е дистатъчно. За отношението ми към закона няма да говоря.И съдейки по т.н. народни представители не съм много обеден в това твое изказване.Дори и да има някой друг по-умне,то той използва това си качество за лична изгода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 От 95% от постовете, които прочетох отгоре си изградих няква представа за съвременния "тийнейджър":деградирал олигофрен, който през цялото време е пиян, напушен, дрогиран и там квото мое да са измисли, чупещ седалки в автобуса през деня и ходещ по заведения нощем, където буйства, троши наред и бие сичко и секи, който види.Правилно ли съм разбрал Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 В общи линии да,но пропусна тийнейджърките,които се чукат като невидели за 1-2 водки Не бе,не всички са такива,но една голяма част напълно покриват тази представа Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Не бе,не всички са такива,но една голяма част напълно покриват тази представа А покрай тях всички минаваме за такива..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Лошото е, че процента на деградация се е увеличил, според мен, спрямо предишните поколения. Точно за това говореше някой по-горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Непълнолетните в днешно време си имат достатъчно акъл,така че да им се определя нощен час е пълна глупост според мен Кво като е непълнолетен? Тва да не е куче да го вържеш за шията ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Според мен нощният час не е толкова за самите тинейджъри, колкото за родителите им, които трябва да бъдат глобявани за това, че не следят, какви ги вършат децата им. Това е същото, като ако не ходят на училище или вършат престъпления. Трябва някой да бъде отговорен. Има два варианта: 1. Родителите 2. Децата Ако се мислят за толкова големи, тогава за малолетните и непълнолетните също трябва да има истински затвори, превъзпитателни и т.н. заведения и да бъдат третирани като възрастни. Лека ви нощ, че късно стана вече, не ми се философства повече! Като пострадате ще ви боли вашто дупе, не мойто! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Дай да легализираме и наркотиците и да пускаме непълнолетни и малолетни по баровете и дискотеките по тая логика... Нали си имат достатъчно акъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Да бе, те тия наркотици така се легализират с приказки Нали знаеш, че на много хора ще им западне бизнеса, ако се направят достъпни ;> Пък и зависи за кви наркотици иде реч Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.