fiko_pld Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Имам си едно телефонче (Alkatel ONE TOUCH)което ми върши супер добра работа ,та работатта е там че се отказах от МТЕЛ и искам да мина на ГЛОБУЛ но телефона е закупван от МТЕЛ и работи с карти на МТЕЛ ,а искам да си го ползвам ,не ми се дават пари за нов или не ми се дават излишни пари за разкодирвания. Като вкарам карта на ГЛОБУЛ ми исписва: КОД МРЕЖА? . . . . . . . . . . Не го знам какъв е тоя КОД. Ако някой може да ми помогне ще съм му супер благодарен. Благодаря предварително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Питай мтел. При положение, че отдавна ти е свършил договора, са длъжни да ти го разкодират безплатно. Освен ако не си подписал 10 годишен Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Я напиши това *00000000# и кажи дали ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 I da otidesh da ti go razkodirat mislq che nqma da struva poveche ot 10lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 Пробвах на "FENA" вариянта но ми исписа "Зададен Грешен КОД" А до колкото се отнася за разкодирването изрични казах ,че не ми се дават особено 10 лв. Като се сметни какъв е АПАРАТА и че съм студент. Все още седи неразкодиран телефона ако някой може да ми помогне да обажда моля. Благодаря отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.