Jump to content
BulForum.com

Проблем със свързването на GSM към Bluetooth Dongle

Recommended Posts

Проблема е такъв. Имам Нокия 6630 и вчера си купих Bluetooth adaptor за да си свържа телефона с компютъра, вместо да използвам кабела който е в комплекта.

Bluetooth-a го взех от Техномаркет. Вътре си имаше и софтуер. Почнах да го инсталирам но запецна на Bluetooth serial ports. И нещеше да продължи нататък. Взех да се ровя из нета за информация относно този проблем. Намерих на едно място обяснение което гласеше да деинсталирам ПЦ -Суита и Bluetooth драйвърите да преинсталирам компютъра. След това да кача първо Bluetooth драйверите и чак тогава да кача Пс -Суита.

Направих я тази хава ама пак не се получи. Bluetooth-a не прави връзка с GSM-a. Иска някакви настройки. Софтуера за Bluetooth-a e BlueSoleil.

Моля някой който има същия Bluetooth или ако знае как да го настроя да ми помогне. Става също да ми даде и линк към някоя тема където е обяснено.

Благодаря ви предварително.

Ами може диска да е повреден,аз като си взех Ирда и на цд-то нямаше нужните драйвери и ходих да ми свалят наново.

Проблема не е в диска. Аз влезнах в сайта на фирмата и си свалих последните драйвери. Иска някакви настройки но на мен това ми е непонятно.

Mojno e da e problema v operacionnata sistema. T.E. da raboti samo pod obiknovenno XP a ne SP1 ili SP2. Az imam IrDa raboti samo pod obiknovenno XP. Ot tezi BT i IrDi ima sqkvi bolkuci, zatova az si polzvam kabel ili kart riidyr.

Аз имам същия блутут и имах много проблеми докато стане. Не помня кога се оправи, но помня, че се оправи самичко без да го пипам. Просто пробвай още 1-2 пъти да инсталираш и наистина изтрий PC Suite преди това. В края на краищата така и не успях да подкарам PC Suite през блутут. Все пак нямам проблеми да пращам и получавам файлове с BlueSoleil. Ако след инсталацията имаш проблеми с досадни изкачащи съобщения "Found new hardware" ми пиши на ЛС, ок? :) Поздрави!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...