AcciDent Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Проблема е такъв. Имам Нокия 6630 и вчера си купих Bluetooth adaptor за да си свържа телефона с компютъра, вместо да използвам кабела който е в комплекта. Bluetooth-a го взех от Техномаркет. Вътре си имаше и софтуер. Почнах да го инсталирам но запецна на Bluetooth serial ports. И нещеше да продължи нататък. Взех да се ровя из нета за информация относно този проблем. Намерих на едно място обяснение което гласеше да деинсталирам ПЦ -Суита и Bluetooth драйвърите да преинсталирам компютъра. След това да кача първо Bluetooth драйверите и чак тогава да кача Пс -Суита. Направих я тази хава ама пак не се получи. Bluetooth-a не прави връзка с GSM-a. Иска някакви настройки. Софтуера за Bluetooth-a e BlueSoleil. Моля някой който има същия Bluetooth или ако знае как да го настроя да ми помогне. Става също да ми даде и линк към някоя тема където е обяснено. Благодаря ви предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Ами може диска да е повреден,аз като си взех Ирда и на цд-то нямаше нужните драйвери и ходих да ми свалят наново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 Ами може диска да е повреден,аз като си взех Ирда и на цд-то нямаше нужните драйвери и ходих да ми свалят наново. Проблема не е в диска. Аз влезнах в сайта на фирмата и си свалих последните драйвери. Иска някакви настройки но на мен това ми е непонятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Mojno e da e problema v operacionnata sistema. T.E. da raboti samo pod obiknovenno XP a ne SP1 ili SP2. Az imam IrDa raboti samo pod obiknovenno XP. Ot tezi BT i IrDi ima sqkvi bolkuci, zatova az si polzvam kabel ili kart riidyr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Аз имам същия блутут и имах много проблеми докато стане. Не помня кога се оправи, но помня, че се оправи самичко без да го пипам. Просто пробвай още 1-2 пъти да инсталираш и наистина изтрий PC Suite преди това. В края на краищата така и не успях да подкарам PC Suite през блутут. Все пак нямам проблеми да пращам и получавам файлове с BlueSoleil. Ако след инсталацията имаш проблеми с досадни изкачащи съобщения "Found new hardware" ми пиши на ЛС, ок? Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.