bg_korn2005 Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Аз съм момче на 15 години.И се интересувам има ли някъде почасова работа (в Пловдив по възможност) където да няма възрастови граници.Например в някаква заличка където да си администратор.Нямам кои знае какви умения по компютрите, но все пак имам комп от 5 години. (темата е само за информация не казвам че ще започна работа веднага) Темата е и за хора под 18 години които си търсят работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azrod Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 администратор в зала трудно да те вземат (но не е невъзможно де) при положение, че има куп облекчения за непълнолетни, който работят - например смяна максимум от 8 часа, а почти навсякъде са по 12 часа + т'ва на нощна няма как да те оставят да бачкаш като нямаш години и освен т'ва никой няма да те вземе "само за през лятото" или за някакъв друг кратък период, щото всеки шеф гледа да обучи един човек и да не се занимава секи ден със смяна на пресонал и обясняване на условията за работа. и моята препоръка: не се захващай в зала, ако досега не си си имал работа с пияни и дрогирани типове. Опитът показва, че в почти всички зали тва е ежедневие (може би изключение са ... тези на центъра) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 О, повярвай ми.. не са изключение Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Положението при теб става още по-сложно и от това,че си на 15....Ако си на 16 пак имаш някакъв шанс да си намериш работа лятото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bg_korn2005 Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 Хора много ви благодаря за отделеното време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Абе 15-16 все в гъз Аз бях на 14 когато бачках.Работата даже беше и малко тежка.Разнасях списания на практикер.Виж ако имаш късмет и ако си много нахален всичко става.Или ша си изядеш боя или ша гушиш по 10-15 кинта на ден.Разбира се още по хубаво е ако завържеш връзки.Мога да те насоча към една работа. Хващаш баба ти и отиваш с нея да продавате гевреци.Много е на сметка(съвсем сериозно говоря)По цял ден играете на карти и не те бърка че си непълнолетен.После черпиш баба ти геврек(може и 2) взимаш парата и прайш к'вот си искаш.Там колко процента от продаден геврек са за тебе.Т'ва ша рече между 8 и 10 лева.Абе пробвай с нещо.Няма нищо по-хубаво от младеж на нашата възраст който се учи на бачкане Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaKaTa Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Dobre de! Az kat sam pochti na 17(bez 2 meseca),nemoa si namera raota osven na avtomivka,a tq kakto znaete ne e na polovin raboten den i trqbva da ne hoda na u4ilishte da moa rabota! Rabotil sym na avtomivka i da si kaja chesno ne e raota,6oto ima i dr rabotnici i ako si nov takyf sha ti sa e*e mamata + tfa rabotish za super malko pari tam,a si v vodata! Imam mnogo golemo jelanie da rabotq kfo li ne!Stiga da e na nivoto na koeto sym az(nekfalificiran i nepylnoleten) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Абе 15-16 все в гъз Не е съвсем така,защото ако ен си навършил 16 години нямаш право да работиш каквато и да е работа а на 16 можеш да работиш при определни условия(по закон).Закон....България...закон...България...вярно,малко не се връзават двете понятия,но все пак когато работех лятото шефа ме пита 2 пъти навършил ли съм 16 години.Работех хамал,което по принцип на тая възраст не е позволено,обаче шефа искаше да имам 16....така,че не е съвсем "се в гъз". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Imam mnogo golemo jelanie da rabotq kfo li ne!Stiga da e na nivoto na koeto sym az(nekfalificiran i nepylnoleten) На автомивка искаш ли?! Шегувам се, ама... Неквалифициран, непълнолетен и без никакъв опит в нищо - е каква работа е според теб на нивото ти?! Много ясно, че ще е или някаква добре платена, но доста тежка физически или някаква лека, но за мизерни пари. Трябва да ви е ясно, че когато си търсите работа всъщност се продавате - предлагате стока и търсите съответна цена за нея. Само че стоката която сте в състояние да предложите на тия години няма качества да вземе добра цена на пазара. Това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Имам познати,които продават сладоледи на главната и всички казват,че това е най-лесната и най-вископлатената работа за през лятото например.Защото се е случвало да взимат и по 17лв на ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestor Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 В M'c Donalds взимат хора над 16 години за през лятото, но трябва да се иде още към май месец да се пита. Аз лично, когато бях на 16 години така направих и лятото работих там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Я кажи какво си работил и какво са ти плащали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashimoto Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 аз сам на 17 и юни ставам на 18 . са6то си тарся работа някаде след 3 4аса до няма зна4ение.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Аз знам че взимат и чираци в автосалони но е много работа.Примерно за 9 часа 10 лева.Един приятел сега работи във видеотека и зима 6 лева за 7 часа а неправи нищо.Аз също съм зайнтересован за лятото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Дам аз също съм заинтересован. Проблема е, че правя 18 чак края на юли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_333 Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 И аз бих искал да си нямеря някво бачкане за лятото. имам навършени 16 години някой с повече опит да сподели къде биха взели на работа непълнолетен все пак да се припечели нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 И аз бих искал да си нямеря някво бачкане за лятото. имам навършени 16 години някой с повече опит да сподели къде биха взели на работа непълнолетен все пак да се припечели нещо na stroej za ob6t rabotnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Работа се намира с търсене, с писане по форумите че ви се работи не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 мм един пат едни мои приятели бяха работили да раздават брошури и например да кажем дават им по 1000 брошури(може и по малко нз)и трябва за целия ден да ги раздадеш и после се вращаш и те ти плащат нещо и си отиваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Да ве и аз искам кат админ,някои предложения ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 А например нямат ли някаква работа за правене на дизайн ан сайтове или изработка на различни работи на флаш или програмиране на дребни използваеми програмки ? Имам предвид на делфи или С++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 А например нямат ли някаква работа за правене на дизайн ан сайтове или изработка на различни работи на флаш или програмиране на дребни използваеми програмки ? Имам предвид на делфи или С++ Такава работа има с лопата да я ринеш, стига да имаш стабилни знания и умения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Ако си мислите че ще седите във форума и ще чакате Дар божий да падне работа жестоко се лажете... както по назад някой беше написал Взимате един вестник (по възможност повече да са) ходите на место питате и с последствие от време, може да си намерете примерно работа за лятото....... Според мен имаш ли 16 работа за лятото не трябва да имаш проблем да си намериш .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 А например нямат ли някаква работа за правене на дизайн ан сайтове или изработка на различни работи на флаш или програмиране на дребни използваеми програмки ? Имам предвид на делфи или С++ Просто потърси някое гаражче, на табелата на което пише Уеб страници или нещо такова, набутай се вътре и питай - от десет все едно работно място ще изскочи Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Ами лятото няма ли изкочат некви места за некви момчета над 16 години на автомивки или нещо такова ... Защото доста приятели така се уреждат ..... заплащането не е голямо сравнение с работата (която е бая) , но по-добре от нищо .... Аве работа изкача ..... трябва само се търси (хоиш питаш , четеш вестници ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.