Jump to content
BulForum.com

Кой е най-добрият Download Meneger?

iv_laz

Recommended Posts

Не знам за вас, но смятам че, Download Accelerator Pro Beta 7, дърпа най-бързо от всички. Изпробвал съм почти ВСИЧКО, което е излизало на пазара относно Internet Download Managers.

Az pyk sym s GETRIGHT 6toto flasha interfeisa me drazni super! A de!!!!

Naistina taia tema vze da pisva na povecheto hora, po neq se izprikazva poveche otkolkoto 4owek moje da vyzprieme syznatelno. Csi4ko e kazano, vseki den i po drugite forumi izlizat pone po 3 takiva 'Koi e naj-dobria, naj-loshia', qwno vseki si e probval pone polovinata manageri na pazara, taka che vseki si polzva kvoto mu e haresalo!

Ne iskam da otvarqm nov topic i za tova pi6a tuk. Iskam da pitam koq DOWNLOAD programa moje da svali faila do nqkude - v smisul trqbva mi programa, s koqto naprimer da svalq film samo do nqkude i posle da moga da gledam samo tova, koeto sum svaliv (primerno samo do 15-tata minuta)?

Ne iskam da otvarqm nov topic i za tova pi6a tuk. Iskam da pitam koq DOWNLOAD programa moje da svali faila do nqkude - v smisul trqbva mi programa, s koqto naprimer da svalq film samo do nqkude i posle da moga da gledam samo tova, koeto sum svaliv (primerno samo do 15-tata minuta)?

Mi mai s vsi4ki izvestni programi stava. S flashget stava, wget i toi. S DAP oba4e mislq 4e nemojeshe poneje toi temp failovete si gi pisheshe drugata, no nesum 100% siguren.

Nai dobre oba4e polzvai Avi Preview za da pregledash faila.

Proveri TUK.Izpolzvai DIVFIX za avi failove.

• 2 weeks later...

Neznam pichove obache ot vsichkite manager-i koito sam polzval dosega samo getright poddurja izbor na direktoria za svaliane po podrazbirane za razlichnite vidove razshirenia.

A tazi funkcia lichno na men mi e ot goliama polza

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...