predatora Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 здравейте, картата ми е ge cube radeon 9550xt с последните catalyct driveri съм, искам да изключа anti-aliasing-a и anisotropic-filtering, но имам опции само 2x 4x 6x за анти алиасинга и 2x 4x 8x 16x анисотропик филтеринг, няма никаде none, off или disable. Въобще възможно ли е да бъдат изключени ? с някой друг дривер ? пс/ ако темата не е за тук моля да бъда извинен.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Ами значи аз съм с радеон 9200 и дривери омега и долу в старт бара > алл програмс > радеон омега дриверс > ATI TEMPORAL AA SWITCH цъкваш на него и има енабле и дисабле ... поне при мен де Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 коя версия точно са твойте дривери, и да попитам за моята видео карта коя версия горе доло се препоръчва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 коя версия точно са твойте дривери, и да попитам за моята видео карта коя версия горе доло се препоръчва ? Версия : rad_w2kxp_omega_2558 и то при инсталацията им те пита каква ти е видеокартата и според това каквато му зададеш ти ги качва .... досега не съм имал проблем с тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Catalyst Control Center --> 3D --> AA & AF - Има опция Let the application decide. Сега остава само да не си пускаш AA и AF от игрите и няма да ги използваш. @bate_pesho: Това което обясняваш е безсмислено, защото човека даже не е с твоята версия на драйверите, както и ти сам си отбелязал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 благодаря на всички, справих се с проблема с Ati tool там има опция за регулирането им като можеше да се дават на off, сега обаче от контрол панел изтрих Catalyst Control Centrer като си мислех, че след премахването му ще ми показва настройките в properties -> settings -> advanced, но ги няма там предишните ми настройки неса променени и нямам какво да барам там в момента, но след време може да ми се наложи нещо.. някой знае откаде как да го направа да ми ги показва по "старомодния" начин ? или трябва да слагам по стари драйвери ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 tarsq go ama ti kato si PREKALENO zaet da go kachish nqkade pretarsih sichko probvah s sd4hide proverih v linkosa sichko napraih a otnosno reloaded versiqta sled nqkolko dena she zapeesh druga pesen ako ne izleze v gamez-a she izleze v linkosa i za nfsmw govorehte mnogo ama izleze reloaded i za suma drugi igri nai veche za PO-tarsenite Tрябва да свалиш версията на драйверите която е без CCC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.