Jump to content
BulForum.com

ATI R9550XT

Recommended Posts

здравейте, картата ми е ge cube radeon 9550xt с последните catalyct driveri съм, искам да изключа anti-aliasing-a и anisotropic-filtering, но имам опции само 2x 4x 6x за анти алиасинга и 2x 4x 8x 16x анисотропик филтеринг, няма никаде none, off или disable. Въобще възможно ли е да бъдат изключени ? с някой друг дривер ?

пс/ ако темата не е за тук моля да бъда извинен..

Ами значи аз съм с радеон 9200 и дривери омега и долу в старт бара > алл програмс > радеон омега дриверс > ATI TEMPORAL AA SWITCH цъкваш на него и има енабле и дисабле ... поне при мен де ;)

коя версия точно са твойте дривери, и да попитам за моята видео карта коя версия горе доло се препоръчва ?

Версия : rad_w2kxp_omega_2558 и то при инсталацията им те пита каква ти е видеокартата и според това каквато му зададеш ти ги качва .... досега не съм имал проблем с тях ;)

Catalyst Control Center --> 3D --> AA & AF - Има опция Let the application decide. Сега остава само да не си пускаш AA и AF от игрите и няма да ги използваш.

@bate_pesho: Това което обясняваш е безсмислено, защото човека даже не е с твоята версия на драйверите, както и ти сам си отбелязал.

благодаря на всички, справих се с проблема с Ati tool там има опция за регулирането им като можеше да се дават на off, сега обаче от контрол панел изтрих Catalyst Control Centrer като си мислех, че след премахването му ще ми показва настройките в properties -> settings -> advanced, но ги няма там :bgrin: предишните ми настройки неса променени и нямам какво да барам там в момента, но след време може да ми се наложи нещо.. някой знае откаде как да го направа да ми ги показва по "старомодния" начин ? или трябва да слагам по стари драйвери ?

tarsq go ama ti kato si PREKALENO zaet da go kachish nqkade pretarsih sichko probvah s sd4hide proverih v linkosa sichko napraih a otnosno reloaded versiqta sled nqkolko dena she zapeesh druga pesen ako ne izleze v gamez-a she izleze v linkosa i za nfsmw govorehte mnogo ama izleze reloaded i za suma drugi igri nai veche za PO-tarsenite

Tрябва да свалиш версията на драйверите която е без CCC.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...