boomearst Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 http://www.callofcthulhu.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 http://gamez.com.tw/info.php?id=1297 Изглежда интересно..тези дни ще го проверя. Който го направи преди това да казва бързо впечатления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Ми нещо не става при мен иначе желание имах.Дава ми грешка от сорта на need to close и тва е досега не ми се е случвало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 А това на аватара ми кой е? Разбира се, че ще я играя! Само да се свали на мравешката ми връзка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Ми нещо не става при мен иначе желание имах.Дава ми грешка от сорта на need to close и тва е досега не ми се е случвало tantramantra, при мене също го дава това, но пък не ми е първата игра, която го прави.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Снощи я монтирах без никакъв проблем. Тя даже и крак не иска. Забих се в една къща, разглеждам насам- натам, намерих 2 бр. ключове, ама 2 врати не искат да ми се отворят, още нямам никакво пукало и това ме изнервя. Атмосферата е доста злокобна. Довечера ще й обърна повече внимание- сега е много светло... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Значи, проблема ми е следния - стартирам играта и ми изкарва съобщение "Failed to find a suitable video settting" (да в прозореца за грешка наистина пише settting с 3 t). Пробвах голяма час от видео моудовете обаче ефект нямаше. Някой има ли представа какво мога да направя? Ако това ще помогне - процесора ми е Pentium 4 1.4GH, 256 RAM (SDR), видео картата ми е GeForce 2 (16ка май, ако най-малките са 32, значи е 32 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Уххх, лошо И аз съм с Geforce 2, а това съобщение обикновено значи, че играта иска pixel shader, който двойките нямат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.