Jump to content
BulForum.com

Въпрос за GSM Sony Ericson k700i

tracker

Recommended Posts

Като изпратиш фаила от компютъра към телефона то автоматично ще ти го прехвърли в директорията където трябва да е. А ако не може да я приеме я праща в Други.

Дам, има нещо такова. Благодаря за отговорите. Някой ползвал ли е floAt's Mobile Agent - ако да има ли някаква философия за подкарване под WIN XP през блутуут, защото нещо зависва? Някаква нейна алтернатива? Интересува ме също дали като през floAt's Mobile Agent набера номер мога да ползвам слушалките и микрофона на компа или или мога сано да набирам, а да говоря задължително от тела (освен ако не е с блутуут слушалка)?

Ми може нещо да не пасва Блуутуута. Аз така имах проблем с ИРД. Пробвах няколко и не стана. Най-накрая един приятел ми даде един и с него стана.

Ми може нещо да не пасва Блуутуута. Аз така имах проблем с ИРД. Пробвах няколко и не стана. Най-накрая един приятел ми даде един и с него стана.

С ИнфраРеда нещата са доста по-гаражни и по-капризни. Поне досега за 9 месеца не съм попадал на Blotooth който да не ми е паснал, стига да е инсталиран правилно :D

Телефона не е идентифициран. К 700 i пуснат Bluetooth+ bluetooth device и не става.

Телефона не е идентифициран. К 700 i пуснат Bluetooth+ bluetooth device и не става.

Daj poveche informacija. Koj ti e OS, koi driveri za Bluetooth polzvash

[Widcomm ili M$ (pri XP SP2)]?

PC-to vizhda li ti telefona prez Bluetooth? ["Send to -> Bluetooth device"

raboti li normalno?]

Konfigurira li pravilen COM port vyv "Connection"?

Az go polzvah sys T610, T630, K700 i sega sys K750 i njamah problemi

sys nego [float e dosta po nestabilen].

Значи ХР със SP 2 . Когато дам на Свързване и се опитва да свърже и вади грешка "Телефона не е разпознат", а е К700i . Опитах се да направя нещо с порта, ама не разбрах точно как. Ползвам Bluetooth USB bluetooth. Незнам точната марка, но отгоре на него пише нещо DM и е оградено в правоъгълник. Само за драйверите не мога да ти кажа, защото незнам от къде да видя.

Значи ХР със SP 2 . Когато дам на Свързване и се опитва да свърже и вади грешка "Телефона не е разпознат", а е К700i . Опитах се да направя нещо с порта, ама не разбрах точно как. Ползвам Bluetooth USB bluetooth. Незнам точната марка, но отгоре на него пише нещо DM и е оградено в правоъгълник. Само за драйверите не мога да ти кажа, защото незнам от къде да видя.

Ako ne si instaliral nishto i si na XP2 - verojatno M$ - tova e dobra novina - po prosti

sa za rabota ot Widcomm.

Startiraj "Bluetooth devices" ot Control Panel - telefona pojavjava li se vyv spisyka

na "Devices"?

Ako da - selektiraj telefona i pogledni "Properties" - pod "Services" ima spisyk

na COM portovete koito PC-to polzva za svyrzvane sys telefona. Pogledzhdash

koi ti je COM porta za "Serial port" i go konfigurirash vyv MyPhoneExplorer.

Ako go njama - siguren si che telefona e "pair"-nat sys PC-to?

Vypros e i raboti li izopshto Bluetooth-a na telefona pravilno. Opita li se

da go pair-nesh sys njakakyv drug telefon i da pratish/poluchish neshto?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...