The Black Dragon Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Значи на сестра ми и трябва информация за това какво представлява интернета, как се е зародил и някакви такива по-интересни информации за мрежата. Аз не знам как да и го напиша всичкото това, затова ако имате подобна информация ще съм ви благодарен да я споделите. Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
bg_korn2005 Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Това е ако си много на зор ИНТЕРНЕТ Иначе трябва да се поровиш из google.bg Аз търсих но са все някакви платени.Ако намеря нещо ново ще ти кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIF_BG Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Значи на сестра ми и трябва информация за това какво представлява интернета, как се е зародил и някакви такива по-интересни информации за мрежата. Аз не знам как да и го напиша всичкото това, затова ако имате подобна информация ще съм ви благодарен да я споделите. Мерси предварително Еми имаш късмет: тва ся го уча.Ама проблема е че е много и щи кажа накратко,че ИНТЕРНЕТА се е зародил по военни причини но в последствие се е разрастнал.Преди 20-30 години е имало само около 30 компютъра,свирзани с нета ама ся са 2,000,000,000++ .Ако ти трябват повече подробности: ТУК Дано съм ти бил полезен Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 Еми имаш късмет: тва ся го уча.Ама проблема е че е много и щи кажа накратко,че ИНТЕРНЕТА се е зародил по военни причини но в последствие се е разрастнал.Преди 20-30 години е имало само около 30 компютъра,свирзани с нета ама ся са 2,000,000,000++ .Ако ти трябват повече подробности: ТУК Дано съм ти бил полезен Мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.