diabolik Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Искам да си купя принтер до около 200 лева. Но спорим с баща ми какъв да бъде. Той питал някви специалисти и те казали, че мастилено струените принтери лесно се зацапвали и ремонта или там квото е струвало 40-50 лева, от където и не било разумно да си купя такъв. А аз видях един където рисува и върхи дискове, само че е мастилено струен. Така че остава варианта лазерен принтер, но дали да бъде само притентер или копир,принтер и скенер в едно Надявам се някой да ми препоръча най доброто за тази цена Разгледах в сайтовете на ТЕХНОПОЛИС и ТЕХНО МАРКЕТ ЕВРОПА, но не разбирам от принтери. Дайте някви хубави предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 За тая цена няма да немериш ново и добро. Моя съвет е да избягваш 3в1 устройствата и да се насочиш към лазерен принтер втора ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 3 in 1 не е лош избор за домашно ползване, ако изискванията не са особено високи. А пък с малко старание всеки може да си зареди черната, че и цветната глава. Рефилите не са скъпи, и ако не се изцеждат главите до капка, могат да се пълнят поне 5-6 пъти. По този начин цената на копието на мастиленоструйния принтер се доближава до тази на лазерния. Аз имам HP 1315 в къщи и съм доволен от избора си - ниска цена на устройството, многофункционалност, достъпни консумативи (оригинални глави, също и рефили), сравнително добро качество на работа на скенера и принтера, задоволителна скорост. Не казвам, че други марки устройства не са добри, просто не ги познавам и не мога да кажа нищо за тях. Съветът ми по принцип е нов принтер. Като си сметнеш приблизителното месечно натоварване, нуждата от цвят и цената, която си определил за устройството - изборът е 90% направен. Ако още се чудиш - залагай на масовото. П.П. В някои магазини на табелата пише за какво максимално натоварване е предназначен дадения модел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Вкъщи имам HP 1210 от близо 3 години и мога да кажа само хубави неща за него. Върши си перфектно работата и много слуша Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 18, 2006 Author Share Posted March 18, 2006 Вкъщи имам HP 1210 от близо 3 години и мога да кажа само хубави неща за него. Върши си перфектно работата и много слуша Така като го гледам от снимките май е 3 в 1 ? А от къде си го купил, мастилено струен ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Така като го гледам от снимките май е 3 в 1 ? А от къде си го купил, мастилено струен ли е? Да, мастиленоструен е. Купих го от Метро. Точно беше излезнал като модел и беше на много добра цена. В деня, в който започваше промоцията в 11 часа бяха останали само 3 от един палет! Аз взех единия и двама души взеха последните 2. Пак казвам, че съм много доволен от машинката. Преди време купих това HP за офиса. Представлява принтер, скенер, копир и факс. Доволен съм и от него. Хубавото е, че може да изпраща факс и от стъклото на скенера, което е удобно при изпращане на лични карти и други по-малки документи, които за да минат пред обикновен факс първо трябва да се снимат на ксерокс и след това да се изпратят. Успех с покупката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.