Jump to content
BulForum.com

Принтер за около 150-210 лева.

Recommended Posts

Искам да си купя принтер до около 200 лева. Но спорим с баща ми какъв да бъде. Той питал някви специалисти и те казали, че мастилено струените принтери лесно се зацапвали и ремонта или там квото е струвало 40-50 лева, от където и не било разумно да си купя такъв. А аз видях един където рисува и върхи дискове, само че е мастилено струен. Така че остава варианта лазерен принтер, но дали да бъде само притентер или копир,принтер и скенер в едно :confused Надявам се някой да ми препоръча най доброто за тази цена :confused Разгледах в сайтовете на ТЕХНОПОЛИС и ТЕХНО МАРКЕТ ЕВРОПА, но не разбирам от принтери. Дайте някви хубави предложения :)

За тая цена няма да немериш ново и добро. Моя съвет е да избягваш 3в1 устройствата и да се насочиш към лазерен принтер втора ръка.

3 in 1 не е лош избор за домашно ползване, ако изискванията не са особено високи. А пък с малко старание всеки може да си зареди черната, че и цветната глава. Рефилите не са скъпи, и ако не се изцеждат главите до капка, могат да се пълнят поне 5-6 пъти. По този начин цената на копието на мастиленоструйния принтер се доближава до тази на лазерния. Аз имам HP 1315 в къщи и съм доволен от избора си - ниска цена на устройството, многофункционалност, достъпни консумативи (оригинални глави, също и рефили), сравнително добро качество на работа на скенера и принтера, задоволителна скорост. Не казвам, че други марки устройства не са добри, просто не ги познавам и не мога да кажа нищо за тях.

Съветът ми по принцип е нов принтер. Като си сметнеш приблизителното месечно натоварване, нуждата от цвят и цената, която си определил за устройството - изборът е 90% направен. Ако още се чудиш - залагай на масовото.

П.П. В някои магазини на табелата пише за какво максимално натоварване е предназначен дадения модел.

Вкъщи имам HP 1210 от близо 3 години и мога да кажа само хубави неща за него. Върши си перфектно работата и много слуша :D :D :D

Вкъщи имам HP 1210 от близо 3 години и мога да кажа само хубави неща за него. Върши си перфектно работата и много слуша :D :D :D

Така като го гледам от снимките май е 3 в 1 ? А от къде си го купил, мастилено струен ли е? :blink:

Така като го гледам от снимките май е 3 в 1 ? А от къде си го купил, мастилено струен ли е? :blink:

Да, мастиленоструен е. Купих го от Метро. Точно беше излезнал като модел и беше на много добра цена. В деня, в който започваше промоцията в 11 часа бяха останали само 3 от един палет! Аз взех единия и двама души взеха последните 2. Пак казвам, че съм много доволен от машинката. Преди време купих това HP за офиса. Представлява принтер, скенер, копир и факс. Доволен съм и от него. Хубавото е, че може да изпраща факс и от стъклото на скенера, което е удобно при изпращане на лични карти и други по-малки документи, които за да минат пред обикновен факс първо трябва да се снимат на ксерокс и след това да се изпратят.

Успех с покупката!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...