cTo9H Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Има тука едни 4 пц-та вързани в мрежа и работеха идеално...проблема дойде когато единия се наложи да го преинсталирам щото здравата се беше скапал и след това нали си направих настройките на мрежата както си бяха и преди ип-та,днс-и и т.н.Само че проблема е там че този комп може да влиза в останалите 3...но останалите 3 не могат да влизат в него.Изписва ми Network path is not accesible.Какво ли не пробвах измъчих се направо.Моля някой ако имал такъв проблем и го е разрешил или някой който знае как да ми помогне да пише защото ми е найстина много важно.Предварително ви благодаря на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Вероятно си сложил Windows XP SP2. При него firewall-а е включен стандартно. Ако е за над пробвай да го спреш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Влизаш в My Computer, цъкаш дясно копче на харда, избираш Properties, след това отиваш на Sharing и слагаш отметка на Share this folder on the network. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted March 18, 2006 Author Share Posted March 18, 2006 Влизаш в My Computer, цъкаш дясно копче на харда, избираш Properties, след това отиваш на Sharing и слагаш отметка на Share this folder on the network. да всичко е шернато.. netrootbg Posted Today, 12:00 Вероятно си сложил Windows XP SP2. При него firewall-а е включен стандартно. Ако е за над пробвай да го спреш да СП2 е.само че не разбрах какво точно се опита да ми кажеш ако можеш обесни по подробно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Control Panel/Windows Firewall-->off Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 Control Panel/Windows Firewall-->off На офф е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Отиваш в Local Security Policy и махаш Guest от Deny Acces From Network Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 нещо не можах да те разберна точно ще може ли по подробно да ми обясниш каде точно да влезна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.