nakatak_zick Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Имам няколко ппс файла който не мога да отворя с ADobe reader.Казаха ми ,че ми трябва power point(интересното е ,че го нямам на пц-то заедно с хп-то).Сега какво трябва да сваля за да имам ПП.office ли??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Да, PowerPoint е програма, част от пакета Microsoft Office. Най-новата версия е 2003 в момента, свали си офис ХР или 2003, и при инсталацията има компонентите, които да инсталираш. Избери и Word и Excel, а не само ПП, като стандартни компоненти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 18, 2006 Author Share Posted March 18, 2006 А има ли начин да кача нещо като плуг-ин или ъпдейт на адоуб рийдъра,за да прочете ппс??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 не, адоуб рийдъра чете само .pdf файлове Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 18, 2006 Author Share Posted March 18, 2006 не,адоуб рийдъра чете само .pdf файлове ок мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=en PowerPoint Viewer Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=en PowerPoint Viewer Този ли е най-новия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Обикновено на сайта на Микромек ти предлагат да свалиш най-новия - в случая 2003... Да уточня, ако не си забелязал - това не е ПауърПойнт, а ПауърПойнт Вюър - тоест с това няма да правиш презентации, но ще можеш да разглеждаш готови презентации - файлове с разширение .pps... Разликата е като между Ъдоуби Акробат Рийдър и Ъдоуби Акробат... Това е безплатното приложение за разглеждане на ПауърПойнт презентации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 Обикновено на сайта на Микромек ти предлагат да свалиш най-новия - в случая 2003... Да уточня, ако не си забелязал - това не е ПауърПойнт, а ПауърПойнт Вюър - тоест с това няма да правиш презентации, но ще можеш да разглеждаш готови презентации - файлове с разширение .pps... Разликата е като между Ъдоуби Акробат Рийдър и Ъдоуби Акробат... Това е безплатното приложение за разглеждане на ПауърПойнт презентации. ооо добре ,че ми каза. значи не ми върши работа,защото аз няма да го ползвам само да отварям и разгеждам ппс файлове. Значи да сваля този от ко.жп??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Свали Офис2003 - в него е ПауърПойнт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.