Jump to content
BulForum.com

Въпрос за ппс.

Recommended Posts

Имам няколко ппс файла който не мога да отворя с ADobe reader.Казаха ми ,че ми трябва power point(интересното е ,че го нямам на пц-то заедно с хп-то).Сега какво трябва да сваля за да имам ПП.office ли???

Да, PowerPoint е програма, част от пакета Microsoft Office. Най-новата версия е 2003 в момента, свали си офис ХР или 2003, и при инсталацията има компонентите, които да инсталираш. Избери и Word и Excel, а не само ПП, като стандартни компоненти.

Обикновено на сайта на Микромек ти предлагат да свалиш най-новия - в случая 2003... Да уточня, ако не си забелязал - това не е ПауърПойнт, а ПауърПойнт Вюър - тоест с това няма да правиш презентации, но ще можеш да разглеждаш готови презентации - файлове с разширение .pps... Разликата е като между Ъдоуби Акробат Рийдър и Ъдоуби Акробат... Това е безплатното приложение за разглеждане на ПауърПойнт презентации.

Обикновено на сайта на Микромек ти предлагат да свалиш най-новия - в случая 2003... Да уточня, ако не си забелязал - това не е ПауърПойнт, а ПауърПойнт Вюър - тоест с това няма да правиш презентации, но ще можеш да разглеждаш готови презентации - файлове с разширение .pps... Разликата е като между Ъдоуби Акробат Рийдър и Ъдоуби Акробат... Това е безплатното приложение за разглеждане на ПауърПойнт презентации.

ооо добре ,че ми каза.

значи не ми върши работа,защото аз няма да го ползвам само да отварям и разгеждам ппс файлове.

Значи да сваля този от ко.жп???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...