lil_stenly Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Имам win версия на eggdrop и искам да си го направя като му регна ника да се идентва в NS като го пусна? Как става тая далавера ? 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Имам win версия на eggdrop и искам да си го направя като му регна ника да се идентва в NS като го пусна?Как става тая далавера ? 10х предварително Сваляш tcl-a cssup2.tcl ( аз лично него ползвам ) Ако ли не..пробвай в irchelp.unibg.org там потърси на скриптовете за еггдроп/виндроп, които са за идентване в NS Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 thx откаде да г сваля тоя tcl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Еми казах ти..irchelp.unibg.org и там ще търсиш.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 нямаше го там ама го намерих благодаря много ся ако ми кажете как да си го направя като му сложат akick да си го маха ще съм много доволен ! помеждудругото akick.tcl не е хубав ..! на мен ми трябва tcl които само да маха akick на бота , без никви други функций . п.с. как да направя бот-а като се конектва да се включва на някои на лична и да му пише точно определен ред... знам не е само с 1 команда , има бинд , сет , процедура ама аре да го напишете тука . thanks много . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.