Dragonfly^ Posted November 2, 2003 Share Posted November 2, 2003 Sound cartata e vgradena v dyno QDI Syntactix 5EP Intel 815 EP. Nqma disk kym dynoto i Win XP ne q lovi avtomati4no. Nqkoi moje da mi kaje ot kyde da si namerq driver za XP? 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted November 2, 2003 Share Posted November 2, 2003 Otivash na saita na proizvoditelia na dunoto i gledash za tozi model kakvi driveri ima. Eto tuk namerih za tvoito duno opisanie. Razgledai niakade tam ste ima i driveri. Uspeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted November 2, 2003 Author Share Posted November 2, 2003 sq tuka namerih nqkvi driveri za audio ma nqmam nikvo info koi da svalq - nqma knijka za dynoto - abe ni6to nqma Nqkvi idei? p.s. to tva ne e za moito pc, a za rabotata na maika mi i pc-to ne e novo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted November 2, 2003 Share Posted November 2, 2003 Az sashto niamam ideia kakva tochno e audio kartata na tova dano. Kato se zachetoh obache vav linka, koito ti dadoh vidiah che pishe slednoto: Onboard Audio: AC' 97 2.1 Compliant koeto ste reche, che spored men ETO TOVA e linka kam drivera za sound-a na tova duno ako ne sam obarkal neshto. Sledvashtia pat cheti po-vnimatelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted November 2, 2003 Author Share Posted November 2, 2003 emi 6te go testvam da vidim kvo 6te stane 10x MNOGO za pomo6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted November 3, 2003 Author Share Posted November 3, 2003 Ne6to ne stava tva sys souund cartata. Ako trygna da instaliram prez setup.exe mi dava ne6to ot roda na Via AC97 audio not found on your computer, a ako trygna ry4no mi se restart-va pc-to i pak ne ebava Idei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted November 3, 2003 Share Posted November 3, 2003 Iavno ne e tova drivera. Mai sam se zabludil kato sam ti dal tozi link. Tam drivera e za VIA AC 97, a na teb ti triabva AC 97. Razgledai na tazi stranica. Tam sa vsiakakvi driveri za QDI duna. Viz tam kade pishe AD1881 ( AC 97 Audio ) i tam mai sa driverite, koito ti triabvat. Izberi za kakav OS i darpai. Samo da ne se okaze che e niakakva druga kartata. Nemoga da ti kaza sas 100% sigurnost. Davai smelo. Poveche ot tova nemoga da ti pomogna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted November 17, 2003 Author Share Posted November 17, 2003 fon_tomov, mersi mnogo za pomo6ta, no problemyt se okaza drugade zabrana na sound card-ata ot BIOS-a sega vsi4ko e nared Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 Hm, za tova ne se biah setil, no iavno tam e bil kliucha za palatkata. Radvam se che si se opravil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.