HVB Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 да ви се похваля превартях е Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Геледам, че и други имат проблеми с това да минат дадено ниво. И аз съм така, ама много по.... В началото съм, има едно паднало дърво над един водопад, вървя си по него и отивам в една пещера.Там е лъва и аз се промъквам зад него правяйки се на умрял и събирам доста жълади. и след като мина това, влизам в пещерата и трябва да намеря 4 жълада. Но намирам само два. Пише ми да ги помириша с L, като го цъкна катерицата почва да се върти. Де и какво, и как се прави това търсене на скрити жълъдчета. Ако има някаде ревю на играта по нива, и какво трябва да се прави(аз не намерих). Ще помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Геледам, че и други имат проблеми с това да минат дадено ниво. И аз съм така, ама много по.... В началото съм, има едно паднало дърво над един водопад, вървя си по него и отивам в една пещера.Там е лъва и аз се промъквам зад него правяйки се на умрял и събирам доста жълади. и след като мина това, влизам в пещерата и трябва да намеря 4 жълада. Но намирам само два. Пише ми да ги помириша с L, като го цъкна катерицата почва да се върти. Де и какво, и как се прави това търсене на скрити жълъдчета.Ако има някаде ревю на играта по нива, и какво трябва да се прави(аз не намерих). Ще помогне. Трябва да отидеш до всички храсти и да натискаш това копче. Така катерицата намира жъладите по тяхната миризма и ако в храста има жълъд, той изкача и можеш да го вземеш. P.S. Трябва да го държиш копчето поне няколко секунди, за да има ефект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.