Exploit Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Няма лъжа,няма измама...Току що видях Ice Age 2: The Meltdown игра...Кажете си мненията за нея коментарите и всичко к'вот се сетите за нея тука! Ice Age 2: The Meltdown Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Няма лъжа,няма измама...Току що водях Ice Age 2: The Meltdown игра...Кажете си мненията за нея коментарите и всичко квот се сетите за нея тука! Ice Age 2: The Meltdown screenovete mnoo bebeshki mi se vijdat Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 На мен пък ми изглеждат яки. Сега я свалям дано играта да се окаже повече action adventure отколкото action. Но все пак ми се струва че се е получило нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 screenovete mnoo bebeshki mi se vijdat Само да те питам ти к'во очакваш?!ДА е някъв изтодски Екшън ли !?Та то е правено по филм бе!?По супер смешен филм който е и анимация?!Не моа те разбера! БТВ:Ся е инсталвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Ako niakoi e podkara da kazva dali si zaslujava!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 Че к'во е трудното да се подкара !? Играта найстина като се замисля и като е видях е за по малки деца Но има фун това ме радва и с тая катерица много смях ми фкарва Не мога да кажа да е инсталвате вие си решете Аз ще видя дали по нататък ще стане по екшън Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Аз съм още в началото и наистиан пада голям смях. Не знам какво ще стане по нататъка, но аз мисля, че играта все пак си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Мии игричката не е лоша , малко детска ама става А аз да питам за камерата ... може ли да се направи така че да ми се сменя автоматично , че така с мишката аз да си я сменям нещо не ми харесва ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 Има екшън тряя да стигнете по нататък ,но не е кой знае кво абе сладурска е играта ! А За камерата трябва да видя не съм обърнал внимание само знам че има доста малко опции Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Играта според мен си струва връткането. Не е толкова скъчна и става за развлечение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 21, 2006 Author Share Posted March 21, 2006 Що да е скучна бе даже хич не е тая катерица много смях фкарва Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Е да. Вярно че катериката е много смешна. И исках да кажа, че играта не е скучна. Щом узпях да се насиля да я врътна значи е добра. Според мен не е толкова детска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 21, 2006 Author Share Posted March 21, 2006 Га е врътна бе аз съм закучил на 1 място и не знам кво да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Еми за тея дето се колебаят. Играта е класически Jump 'n Run. Напомня на Gex 3d, ама графиката е къде-къде. Много забавна игричка. Най-вече щото цъкам с катеричката . Да си кажа честно забравих колко забавни могат да бъдат игрите от тоя тип. От много време подобна игра не ми е хващала окото ама тази ме изкефи. Играта си е супер забавна и ме кефи. Определено си заслужава поне да я пробвате за половин - един час . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Га е врътна бе аз съм закучил на 1 място и не знам кво да правя Ми те по принцип не са много дълги такива игри.Аз сега я свалям и утре-другиден АКО успея да седна на компа ще кажа мнението си Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 супер яка игра много ме кефи забавна е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Абе... аз нещо закучих... Значи имам да събера 4 орехчета, събрал съм 3. 4-тото не мога да го намеря. Намирам се в едно регионче малко... Има водопад, един ленивец иска люти чушки дадох му ги той мид аде ореха, друг пък иска да му анредя тотема наредих нищо. Горе имаше един ся го няма... Един друг иска да му събера пилетата, събрах ги даде ореха. 4-тия къде е? Ходих да душа изхрастите ама нищо не намерих... Взех един дето беше на една по-голяма височинка. И тва е. Дотук 3. Аре който е врътнал играта да каже. ПЛС!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Сещам се закъде ми говориш (нали става въпрос за големия лешояд или какъвто и да е където не иска да те пусне окато не му събереш пилетата) , вобще не мога ад се сетя точно къде се намира 4. Ако не се лъжа трябва да се биеш с някаква маймуна която е на високо. Но не знам дали това имаш в предвиж "по-голяма височинка". До колкото помня аз ги намерих и четирите без да имам проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 23, 2006 Author Share Posted March 23, 2006 @Blitz_krieg_1941 и аз съм до там и съм закучил пътя за по нататък го намерих,но не ме пуска заради ленивеце май или заради орехчетата че има още да събирам ли незнам Не моа да го мина ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 @Blitz_krieg_1941 и аз съм до там и съм закучил пътя за по нататък го намерих,но не ме пуска заради ленивеце май или заради орехчетата че има още да събирам ли незнам Не моа да го мина ;( Аз го минах и съм чак на Глетчера и пак съм се закучил. Значи отзад на тотема можеш да се покатериш догоре . Там е последното орехче. Едит: Врътнах играта . За малкоп повече от 6 часа и половина игрово време . Много е приятна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Тези жълъди ... има ли смисъл да се събират ? Защото май до сега за нищо не са ми потрябвали освен за онези бонус материали , които изобщо не ми трябват Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Еми и според мен не вършат кой знае каква работа, но все пак аз ги сабирах иначе някак се губи целта в играта. Нали все пак говорим за катерица. Пък и обичам в горния десен ъгъл да има някоя голяма цифра (или където там беше). Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 hora abe stignah do 1 nivo ama nz ko da praa na4i nivoto e slednoto ima 3 shamama 1-gotvi drugiq se klani na 1 statuq a 3-tiq izka da mu namerq 3 le6oqt4eta tai kat gi izpalnq mi dava 3 oreha a mi izka 4 ot de da namerq toq 4-tiq? pls help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac Dack Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Imam edin problem sys zvuka, muzika ima a efektite ne se chuvat. Ako nqkoi znae zashto 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Imam edin problem sys zvuka, muzika ima a efektite ne se chuvat. Ako nqkoi znae zashto 10x predvaritelno Пробвай да си инсталираш по-нови sound драйвери. Виж в сайта на производителя на звуковата ти карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.