ShitHappen Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Значи събрал съм около 130 лв и гледах в Практикер някакви маси ,но ми се струва ,че от там да си купя ще излезне малко соленко . Трябва ми нещо стандартно . Плот върху който да поставя монитора , място за кутията някъде долу , плъзгащ се плот за клавиатурата и място за усилвателя който ще се събере на едно рафтче . Ако тези в Практикер на промоциите ушким са евтини казваите да отивам направо от там да го взимам Благодаря на всички за помощта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 ne gledai samo magazini ot sorta na praktiker ima nekvi za mebeli v koito su6to ima dosta dobur izbor sq ne znam kude to4no ima takova kakvoto tursi6 no porazgledai predi da si vzeme6 ako moje da si vzeme6 ploskosti i da ti gi napravi nqkoi e idealno na men ba6ta mi mi go napravi i si e super unikat e Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaster Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Ами в метро имаше миналата година за по 110 120 лв ама трябва да поразгледаш из магазините в практикер май са наредба повечето неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Наскоро гледах в Евмолпия на втория етаж. Има добри модели на бюра до 135 лева. Можеш да отидеш да ги поразгледаш. Иначе както ти казаха по-нагоре, по-добре отиди в някой мебелен магазин, може пък да излезе по-евтино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Виж в Метро видях , че имаше няква промоция на бюро от MDF с поставка за дискове и беше 100лв. ,което си е супер изгодно за MDF. Аз съм на същата вълна , но понеже за да ми пасне на цветовете ще я го правя от ПДЧ. Но 130 са съвсем добра сума за целта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andro Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Отивай в Технополис.Там е единственото място,където намерих читава черна маса за компютър,не са много скъпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 само да добява нещо за търсещите което е малко ооф: вземи си бюро с малко по-дълъг плот, дори и във началото да ти изглежда преголямо. по принцип човек не се сеща че освен монитора (и компа) на бюрото често му се налага сложи кви ли не други джунджурии дискове мискове и неща за които не сещаш сега. личния ми опит е следния: в началото бях на маса 100х80см и всичко се събираше по някакъв начин (компа и той беше на масата) , след тва си зех бюро с плот 140х90 (с шкафче за компа) и си казах "ебаси мамата кво толкова ша слагам на него" - сега (от отдавна) цялото е пълно, а всичко на него ми требе. успех в избора Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 zna4i predi 2 sedmici si kupix biuro za kompiutar ot JYSK (magazina koito e do texnopolis) ot stuklo i metalni trubi stukloto e matirano , ima pluzga6ta se ploskost za klaviaturata ot ednata strana ima 2 plota a ot drugata ima edin plot po-nisko specialno za kutiq za kompiutar cenata be6e ili 109 ili 119 6te te izluja na4i stukloto e debelo okolo 1 prust izdurja golqma tejest v magazina prodava se ka4i ot gore a be6e 80 kilograma a vqrvam 4e nqma da go tovari6 pove4e sled malko 6te ka4a i snimki da vidi6 kvo predstavlqva az li4no sum mnogo dovolen http://play.evrocom.net/dl/incoming/+zlobil/biuro/ snimkite sa kofti no s gsm tolkoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Има един магазин за мебели, зад метро. Не е този до JYSK, там е ужасно скъпо, а точно на гърба на метро. Има много евтини бюра, и не изглеждат никак зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 То Метро и аз си взех, ама отдавна и да ти кажа съм доволен от него. В Практикер не ти препоръчвам, там е много скъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted March 18, 2006 Author Share Posted March 18, 2006 Взех си с плот 138 см от Метро 138 лв крайна цена ,ходих на всички от вас изброени места ,но това най-много ми хареса Благодаря на всички за помощта , сега оставя да се повеселя с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Магазин DIZMA до ПУ-то.Има голям избор от бюра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.