Jump to content
BulForum.com

Red Orchestra: Ostfront 41-45

agop4o

Recommended Posts

Да и при мен се получи така. Не знам дали така трябва или просто файловете са прецакани, но зарязах играта.

И при мен имаше проблем при разархивирането, но самата игра си тръгна. Може би при джойнване към някой сървър щеше да прави проблеми, но не ми се занимаваше със Стийм шитните.

И аз се справих с пускането. Пак ми излезе че има прецакани файлове, но наистина не е фатално.

P.S. Играта според мен не е нищо особено.

Според FlashSFV roof-pvn.r55 е прецакан, ама казвате, че при инсталацията няма проблем, така ли?

Да изписвати че файловете са прецакани, но разархивацията продължава и всичко е ок. Поне при мен.

аве тя играта не трябжа ли да е под .ico формат ама както и да е и на мен ми дажа 4е фаил 55 е прецакан ама след тжа неште да се инсталиржа ве то при разархижирането излизат мн папки обаче setup.exe дава грешка като го пусна някои ак може да помогне :thumbs-up:

аве тя играта не трябжа ли да е под .ico формат ама както и да е и на мен ми дажа 4е фаил 55 е прецакан ама след тжа неште да се инсталиржа ве то при разархижирането излизат мн папки обаче setup.exe дава грешка като го пусна някои ак може да помогне :thumbs-up:

Не е .iso, защото е директен рип от Steam. Прочети .nfo файла към играта и изпълнявай инструкциите там.

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...