agop4o Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 njakoj da e razarhivirval fajlovete i da ima eror ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Да и при мен се получи така. Не знам дали така трябва или просто файловете са прецакани, но зарязах играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIF_BG Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Аз си я драпнах от www.gamez.com.tw и си я инсталнах без проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 И при мен имаше проблем при разархивирането, но самата игра си тръгна. Може би при джойнване към някой сървър щеше да прави проблеми, но не ми се занимаваше със Стийм шитните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 И на мен ми показа, че разни файлове са corrupted, но май не е фатално. Нито разархивирането спря нито нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 И аз се справих с пускането. Пак ми излезе че има прецакани файлове, но наистина не е фатално. P.S. Играта според мен не е нищо особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Според FlashSFV roof-pvn.r55 е прецакан, ама казвате, че при инсталацията няма проблем, така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Според FlashSFV roof-pvn.r55 е прецакан, ама казвате, че при инсталацията няма проблем, така ли? Да изписвати че файловете са прецакани, но разархивацията продължава и всичко е ок. Поне при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pe6o_ma6inata Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 аве тя играта не трябжа ли да е под .ico формат ама както и да е и на мен ми дажа 4е фаил 55 е прецакан ама след тжа неште да се инсталиржа ве то при разархижирането излизат мн папки обаче setup.exe дава грешка като го пусна някои ак може да помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 аве тя играта не трябжа ли да е под .ico формат ама както и да е и на мен ми дажа 4е фаил 55 е прецакан ама след тжа неште да се инсталиржа ве то при разархижирането излизат мн папки обаче setup.exe дава грешка като го пусна някои ак може да помогне Не е .iso, защото е директен рип от Steam. Прочети .nfo файла към играта и изпълнявай инструкциите там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Сега ми я рекламират в Steam, 6 дни безплатно мога да я цъкам. Изглежда доста добре, дано само ми тръгне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 UT2004 engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.