Jump to content
BulForum.com

HELP ! Трябва ми емулатор !

PIF_BG

Recommended Posts

Дръпнах си 1 игра от ТОРЕНТИ:

Street Fighter EX Plus Alpha

EXTRACTнах го и ми се получиха 2 фаила. Отворих ги с DAEMON TOOLS и като влезнах в диска там нямаше никакво .ехе или нещо от сорта. Разбрах,че ми трябва емулатор и пробвах с много варианти на

ePSXe но на става. Кайете някой друг емулатор за ПС1(ако може и линк плс) ок? 10х предварително

Ето как изглейда СДто :

Eto%20tova%20ima%20v%20papkata.JPG

Продължавай да опитваш с epsxe, ако с него не става, с нищо няма да стане.

Гарантирам ти, че иска да му донастроиш плъгина за CD-ROM. В моя опит, най-добра съвместимост получавам от SaPu's CD-ROM Plugin 1.0 с настройки, Interface type: IOCTL/SCSI, Read mode: SCSI_BE (READ_CD), Caching level - 3, Cache size - 8, Track ISO9660 с отметка.

Пробвал съм около 80-ина заглавия, всички са тръгвали на тия настройки на CD plugin-а. Пробвай, ако не става - пак пиши. Ето ти и самия CD плъгин:

http://files.ngemu.com/psx/plugins/win32/cdr/cdrsapu100.zip

В момента ти качвам моя готово конфигуриран емулатор, свали него и пробвай да пуснеш диска с него. Нищо няма да правиш, просто unzip-ваш файла, пускаш емулатора и правиш Run Iso.

Ако пак не тръгне, аз главата си режа :P

Линк след малко.

Ето ти го емулатора:

http://rapidshare.de/files/15747153/Emulator.zip.html

Няма да го качвам десет пъти. Цъкаш линкa от предишния ми пост, дърпаш надолу, цъкаш бутона Free, изчакваш 20-ина секунди, въвеждаш шарения код в кутийката до него и цъкаш копчето Download.

Няма да го качвам десет пъти. Цъкаш линкa от предишния ми пост, дърпаш надолу, цъкаш бутона Free, изчакваш 20-ина секунди, въвеждаш шарения код в кутийката до него и цъкаш копчето Download.

Знам как става ама като вкарам 3те знака и като почна да даунлоудвам са бъгва на 1% и неще да сваля :cry . Може ли примерно да го качиш в дата,фрее.бг или просто да не го качваш а да ми го пратиш по МАИЛа? ClanDVD@abv.bg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...