PIF_BG Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Дръпнах си 1 игра от ТОРЕНТИ: Street Fighter EX Plus Alpha EXTRACTнах го и ми се получиха 2 фаила. Отворих ги с DAEMON TOOLS и като влезнах в диска там нямаше никакво .ехе или нещо от сорта. Разбрах,че ми трябва емулатор и пробвах с много варианти на ePSXe но на става. Кайете някой друг емулатор за ПС1(ако може и линк плс) ок? 10х предварително Ето как изглейда СДто : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Продължавай да опитваш с epsxe, ако с него не става, с нищо няма да стане. Гарантирам ти, че иска да му донастроиш плъгина за CD-ROM. В моя опит, най-добра съвместимост получавам от SaPu's CD-ROM Plugin 1.0 с настройки, Interface type: IOCTL/SCSI, Read mode: SCSI_BE (READ_CD), Caching level - 3, Cache size - 8, Track ISO9660 с отметка. Пробвал съм около 80-ина заглавия, всички са тръгвали на тия настройки на CD plugin-а. Пробвай, ако не става - пак пиши. Ето ти и самия CD плъгин: http://files.ngemu.com/psx/plugins/win32/cdr/cdrsapu100.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIF_BG Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 Добре де ама кво да го права тоя фаил(ПЛУГ-ИН) ??? Ако може каьи ми какво да направя за да си пусна играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 В момента ти качвам моя готово конфигуриран емулатор, свали него и пробвай да пуснеш диска с него. Нищо няма да правиш, просто unzip-ваш файла, пускаш емулатора и правиш Run Iso. Ако пак не тръгне, аз главата си режа Линк след малко. Ето ти го емулатора: http://rapidshare.de/files/15747153/Emulator.zip.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIF_BG Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 ААААА !!! Неще да го дръпне ! Дай някой друг линк или по-добре го прати на CLANDVD@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Няма да го качвам десет пъти. Цъкаш линкa от предишния ми пост, дърпаш надолу, цъкаш бутона Free, изчакваш 20-ина секунди, въвеждаш шарения код в кутийката до него и цъкаш копчето Download. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIF_BG Posted March 18, 2006 Author Share Posted March 18, 2006 Няма да го качвам десет пъти. Цъкаш линкa от предишния ми пост, дърпаш надолу, цъкаш бутона Free, изчакваш 20-ина секунди, въвеждаш шарения код в кутийката до него и цъкаш копчето Download. Знам как става ама като вкарам 3те знака и като почна да даунлоудвам са бъгва на 1% и неще да сваля . Може ли примерно да го качиш в дата,фрее.бг или просто да не го качваш а да ми го пратиш по МАИЛа? ClanDVD@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Прекалено голямо е, за да го направя на attachment към писмо. Пробвай тук: http://www.keepmyfile.com/download/0314cf608633 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.