Jump to content
BulForum.com

"Не знам" или "незнам"?

GUI

50 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Интересно ми е какво мислят потребителите... ПЪРВО отговорете, после резултатите :D

Пиши в търсачката "незнам", да видим дали е така... Аз не питам кой е правилният, а как мислят хорцата...

А...ама ако се надяваш някой да отговори "незнам" няма да стане след като ти прочете първия пост...или който и да е твой пост...предполагам знаеш защо. ;)

Може да направиш poll "сигурно или сигорно" ,защото през последните 5 дни го видях написано поне в 20 поста грешно...мн дразнещо.

Едит:а кой казва,всичко,което излизе с търсачката е граматически правилно? скив

'Не знам' естествено. Скоро имаше тема за правопис, но жалко, че я затвориха.

Може да направиш poll "сигурно или сигорно" ,защото през последните 5 дни го видях написано поне в 20 поста грешно...мн дразнещо.

Най-интересния poll ще е: "копувам" или "купувам" ;)

А...ама ако се надяваш някой да отговори "незнам" няма да стане

Едит:а кой казва,всичко,което излизе с търсачката е граматически правилно? скив

Както гледам има двама не знайковци :laughing1: , които си мислят че е незнам... А за едита ти - ми никой не е казал, че "което излизе с търсачката е граматически правилно". Даже обратното.

'Не знам' естествено. Скоро имаше тема за правопис, но жалко, че я затвориха.

Някой модератор сигурно се е засегнал :ph34r:

Какво мислят потребителите ? Ок, обаче граматиката не се променя заради мнението на потребителите. И ако искате пуснете още 5924 poll-а с всякакви възможни думи.

Най-интересния poll ще е: "копувам" или "купувам" ;)

:lol: - КОпувам се пише мноо ясно :lol: :laughing: :lol: То кой кУпува в днешно време вече? По темата: Аз гласувах за незнам защото наистина не знам как се пише тая дума :devil

освен ако не сте си кОпили образованието... цитирам част от правилата на Buy/Sell :P

Ето - и от тази тема се засягам аз като неграмотен (модератор) и я затварям и нея. Освен чат да става не виждам каква й е целта - "чат-да-става" темите са в раздела "Тя и Той". А най-добре - в айерси канала...

че чак и анкета...

бе казвам аз, че анкетите трябва да се премахнат като опция от форума, ама... но нищо. скоро ще дойдат всички на моята.

Аа - забравих - освен, че съм неграмотен и модератор, също така имам и самочувствие :) - ебати комбинацията, а? Направо изрод нечовешки. А освен това съм и комплексар, как можах това да забравя :) Бъкам от комплекси :))

:)

ахахха - нова характеристика се добави към определенията за личността ми -

много съм зле за годините си и съм фашист :)

По тоя повод отваряме отново изключително смислената тема и ще следим с трепет гласуването и коментарите в нея - толкова дълбок смисъл има, че... токувиж съм поумнял малко от тая тема, стига съм бил тъпо трупче :)

ахахахаха...

бръм-бръъъъм....

Аз не разбрах що не си я затворил все пак тая тема :) Сигурно си забравил затова аз ще го направя вместо тебе за което ще ме черпиш бира като се видим някой ден :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...