GUI Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Интересно ми е какво мислят потребителите... ПЪРВО отговорете, после резултатите Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Това няква гавра ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 16, 2006 Author Share Posted March 16, 2006 Съвсем не, въпросът е сериозен... както и отговорите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Потребителите нямат думата по тия въпроси. Пише се "не знам" и това е единственият правилен вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 16, 2006 Author Share Posted March 16, 2006 Пиши в търсачката "незнам", да видим дали е така... Аз не питам кой е правилният, а как мислят хорцата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 А...ама ако се надяваш някой да отговори "незнам" няма да стане след като ти прочете първия пост...или който и да е твой пост...предполагам знаеш защо. Може да направиш poll "сигурно или сигорно" ,защото през последните 5 дни го видях написано поне в 20 поста грешно...мн дразнещо. Едит:а кой казва,всичко,което излизе с търсачката е граматически правилно? скив Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 'Не знам' естествено. Скоро имаше тема за правопис, но жалко, че я затвориха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Може да направиш poll "сигурно или сигорно" ,защото през последните 5 дни го видях написано поне в 20 поста грешно...мн дразнещо. Най-интересния poll ще е: "копувам" или "купувам" Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 ai sq moe pusne6 tema neobi4am iliiiii ne obi4am basi mnogo qsno 4e kogato 4asticata NE se otnasq za glagoli e otdelno kfi sa teq vuprosi konkretno za ZNAM ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Една дума е: нинам, друг евфимизъм ако искаш: "ба ли гу" А се пише "не знам", "незнаещ" както и "не видях", "невиждащ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 А...ама ако се надяваш някой да отговори "незнам" няма да стане Едит:а кой казва,всичко,което излизе с търсачката е граматически правилно? скив Както гледам има двама не знайковци , които си мислят че е незнам... А за едита ти - ми никой не е казал, че "което излизе с търсачката е граматически правилно". Даже обратното. 'Не знам' естествено. Скоро имаше тема за правопис, но жалко, че я затвориха. Някой модератор сигурно се е засегнал :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Какво мислят потребителите ? Ок, обаче граматиката не се променя заради мнението на потребителите. И ако искате пуснете още 5924 poll-а с всякакви възможни думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Не съм убеден в горното. Например падежите Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Taка зададен въпроса ме кара да се замисля :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Най-интересния poll ще е: "копувам" или "купувам" - КОпувам се пише мноо ясно То кой кУпува в днешно време вече? По темата: Аз гласувах за незнам защото наистина не знам как се пише тая дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 16, 2006 Author Share Posted March 16, 2006 освен ако не сте си кОпили образованието... цитирам част от правилата на Buy/Sell Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Според мен правилното е "не знам" , въпреки че по бългаски език имам 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Ето - и от тази тема се засягам аз като неграмотен (модератор) и я затварям и нея. Освен чат да става не виждам каква й е целта - "чат-да-става" темите са в раздела "Тя и Той". А най-добре - в айерси канала... че чак и анкета... бе казвам аз, че анкетите трябва да се премахнат като опция от форума, ама... но нищо. скоро ще дойдат всички на моята. Аа - забравих - освен, че съм неграмотен и модератор, също така имам и самочувствие - ебати комбинацията, а? Направо изрод нечовешки. А освен това съм и комплексар, как можах това да забравя Бъкам от комплекси ахахха - нова характеристика се добави към определенията за личността ми - много съм зле за годините си и съм фашист По тоя повод отваряме отново изключително смислената тема и ще следим с трепет гласуването и коментарите в нея - толкова дълбок смисъл има, че... токувиж съм поумнял малко от тая тема, стига съм бил тъпо трупче ахахахаха... бръм-бръъъъм.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Аз не разбрах що не си я затворил все пак тая тема Сигурно си забравил затова аз ще го направя вместо тебе за което ще ме черпиш бира като се видим някой ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.