russsi Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Искате оригинално MMO? Писнало ви е от доспехи и дългоухи елфи (то на мен още не ми е писнало)? Играта представлява MMORPG. В нея вместо героични персонажи ще управлявате и развивате накачени с всякакви брони и оръжия автомобили. Според мен тя определено залага повече на екшъна отколкото на RPG- елементите, но това лично на мен не ми пречи. Всичко в околния свят ще бъде разрошимо, а ъпгрейдите по возилата са прекалено много. В играта ще има и гласова кординация между играчите. Играта е разработвана от Net Devil. Разпространителите са NCSoft, което лично на мен ми говори само добро. Бета тестовете на играта започнаха на 15 март. Ето ви офицялния сайт на играта www.autoassault.com Ако някой има повече инфо за играта или иска да сподели мнение ще се радвам. Ето ви скрийнове Ето ви и трейлъри . Лично мен ме впечатлиха много Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Аз лично бях приет в 2 от затворените бетатестове (втория го пропуснах заради болест де ) и определено не съм очарован толкова, колкото бях преди да я пробвам. Първо, разбирам, че е бета, но върви УЖАСНО на машината ми, независимо от резолюция и настройки (<10 FPS - за сравнение играя F.E.A.R. с подобни стойности, следователно енджинът е доста смущаващ). Освен това битките са доста скучно направени, с прекалено голям шанс за miss, което е неприятно при крийпване. Куестовете не се различават от стандартните за всяко MMORPG - убий X противника и ми донеси главите/краката/циците им, иди говори с X и подобните. Затова пък се влюбих в крафтването (изработката на предмети). Затова ще му отделя и цял параграф По време на битка изпадат различни предмети, съответно в различни състояния - разрушено, натъртено, почти здраво и подобни, не помня точните термини, нито пък помня точно колко състояния бяха - 5 или 6. Та от 2 броя от по-ниското състояние успявате да рафинирате 1 от по-високото - от 2 разрушени получавате 1 натъртено и подобни. Когато ги докарате до "използваеми" можете да ги ползвате за ремонт на broken айтъми, които се намират след битка, или се купуват за символична сума (1 монета поне по-ранните, но и по-късните ще са МНОГО по-евтини) и после можете да използвате, или продадете/изтъргувате далаверско. Врътката е, че за всеки ремонт трябват няколко "използваеми" части, един-два нормални предмета (не скъпи) и... умение в дадена дисциплина на крафтинга (примерно 25 ниво Weapon Mastery), а дисциплините са много, като максималното количество от тях беше много малко (около половината може би, не помня). Като обобщение мисля, че не е лоша игра, но определено имаше заложби да стане нещо различно. Засега само крафтинга кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 16, 2006 Author Share Posted March 16, 2006 А имате ли представа след бетата дали играта ще стане като Guild Wars или ще изисква месечни такси. Защото аз се надявам да стане без месечни такси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 99% ще изисква месечни такси. Ако нямаше, щяха да парадират с това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 99% ще изисква месечни такси. Ако нямаше, щяха да парадират с това. много верно... Иначе геймката ми се струва малко незавършена, гледах (не съм я играл) в един приятел малко от бетата. А също и графиката ме дразни (изобщо не отварям въпроса за изисквания...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 много верно... Иначе геймката ми се струва малко незавършена, гледах (не съм я играл) в един приятел малко от бетата. А също и графиката ме дразни (изобщо не отварям въпроса за изисквания...) Ми нали затфа е БЕТА бе dude .Иначе факта,че ще изисква месечни такси не трябва да ни плаши.Се ще се намерят фрее сървъри.А още колко бета теста ще има та да се запиша за някой Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Се ще се намерят фрее сървъри. Те тия фрий сървъри са като демо на истинската игра А и за по-малките заглавия рядко излизат фрий сървъри, намирал ли си такива за Enter the Matrix, City of Heroes/Villains и подобните, различни от WoW и GW Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 16, 2006 Author Share Posted March 16, 2006 Е аз все още съм оптимист, че може да я поиграя на някой free server без lag и с прилично количество хора. Някой да знае кога ще свърши бетата, за да знам дали да се запиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Е аз все още съм оптимист, че може да я поиграя на някой free server без lag и с прилично количество хора. Някой да знае кога ще свърши бетата, за да знам дали да се запиша. В момента няма бета, от време на време пускат по един бета уикенд. Може и тоя да има, не ми се свалят обаче пак 2GB клиент Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 16, 2006 Author Share Posted March 16, 2006 То аз докато го изтегля, то ще минат два дена и ще свърши бета уикенда.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Хаха вярно е тфа за бета уикенда.Иначе veseo прав си и ти,но все пак да се надяваме,че ако не друго то играта поне ще е като Guild Wars дамек купуваш си игрицата оригинална и си цъкаш на големите сървари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Те тия фрий сървъри са като демо на истинската игра А и за по-малките заглавия рядко излизат фрий сървъри, намирал ли си такива за Enter the Matrix, City of Heroes/Villains и подобните, различни от WoW и GW че за GW има ли private servers ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Те тия фрий сървъри са като демо на истинската игра А и за по-малките заглавия рядко излизат фрий сървъри, намирал ли си такива за Enter the Matrix, City of Heroes/Villains и подобните, различни от WoW и GW Хаха, за enter the matrix е нормално да няма Може би за matrix online, но enter the matrix е изцяло сингъл. По темата: изглежда интересна играта, но май няма изгледи да я подкарам на моята машина, така че я забравям Все повече се замислям да си купя гореспоменатата matrix online или star wars galaxies, за тях поне съм сигурен че са готини, а изпитвам нужда да се зарибя по нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 че за GW има ли private servers ? Май няма.И за тази игра няма да има фрий сървъри! Тоест един път попаднах на един фрий сървър за GW в нет-а,ама представете си какъв ще бъде! Иначе Auto Assault,мисля че ще е нещо различно и по-разнообразно от другите ММОРПГ-та и сигурно ще е интересно,ама не бих се съгласил да плащам за нея!Може би,ако беше фрий,както е при GW.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Хаха, за enter the matrix е нормално да няма Може би за matrix online, но enter the matrix е изцяло сингъл. Хаха, да де, грешка The Matrix Online визирах Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Само да се молим да е като Guild Wars игрицата.Вижда ми се яка и тъкмо ще си продам Guild Wars-a и ще си купя тази,че в Guild Warsa вече сичко обиколих и изтрепах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 matrix online или star wars galaxies, за тях поне съм сигурен че са готини, а изпитвам нужда да се зарибя по нещо matrix online може и да е хубава, обаче SW Galaxies... Нито като графика е нещо особено, нито като геймплей. Какво ти харесва в нея пък ? А иначе AA мисля е доста забавна поне по отношение crafting (за такива като мен дето играят с години L2...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 Мен играта ме кефи от към визия. Нищо, че май използва стария Havok engine все пак са постигнали много с такъв стар engine, който вече е отпразнувал може би 3 си рожден ден ако не и повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 matrix online може и да е хубава, обаче SW Galaxies... Нито като графика е нещо особено, нито като геймплей. Какво ти харесва в нея пък ? Не че е по темата, ама да кажа все пак Харесва ми летенето между планетките и че има женски twi'lek персонажи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.