The^Undertaker Posted November 2, 2003 Share Posted November 2, 2003 Za moq nai golqma iznenada se okaza 4e AdobeAcrobat6.0 Profeisonalnata verasiq ne podurja OS - WIn98SE s koqto sum , ot NT nagore samo . Stranno no AdobeAcrobat 6.0 Standart podurja 98SE ako e vuzmojno da bude ka4ena v warez-a 6te sum vi blagodaren ili ako nqkoi se e sbluskval s problema s profeisonalnata istoriq i znae kak da q instaliram neka kaje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 2, 2003 Share Posted November 2, 2003 Niamash shans. Adobe Acrobat 6 Pro ne podarja Win98 i tolkova. Ili smeniai Win-a i Actobat-a. Inache imam edin drug vapros za Acrobat - imam Acrobat 6 Pro i niamam problemi s editable pdf-ki. Samo che kato save-natite file-ove gi metna na drug komp s druga versia na mestata deto sam pisal izlizat niakvi gluposti. Samo kraia na dumata deto triabva da e primerno. Pitam problema v nesaotvestvieto na versiite li e? I v sashtnost kak moje da se opravi kato se ima pred vid che drugia komp za koito govoria ne moje da ima Win NT i nagore koeto se iziskva ot Acrobat 6 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted November 4, 2003 Author Share Posted November 4, 2003 Oks qsno , DObre nqkoi durpal li e Adobe PAge Maker 7.0 ot tozi sait , tui akto ne6to ne mi haresva tva okon4anie cd2.iso osobenno za diska , prosto taka si e i ba4ka ili ne6to ne mu e v red ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 Oks qsno , DObre nqkoi durpal li e Adobe PAge Maker 7.0 ot tozi sait , tui akto ne6to ne mi haresva tva okon4anie cd2.iso osobenno za diska , prosto taka si e i ba4ka ili ne6to ne mu e v red ?! Ne sym go dyrpal.., no pm7 sux stypka nazad v page maker polzvai si pm65 pm7 e oriazan ot kym funkcii, che i hifinacia za nego niama. Adobe iskat da go potyrchiat tova zavoevanie ot aldus.. Rabotiat si vyrhu indesing.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted November 4, 2003 Author Share Posted November 4, 2003 Ne sym go dyrpal.., no pm7 suxstypka nazad v page maker polzvai si pm65 pm7 e oriazan ot kym funkcii, che i hifinacia za nego niama. Adobe iskat da go potyrchiat tova zavoevanie ot aldus.. Rabotiat si vyrhu indesing.. Ne mi e do versiqta do programata mi e , 6toto gledam v drugite free-ta e 140Mb arhiv na zip tuka e na iso 500 . ma nqma po slaba versiq 6.5 primerno ! ta ideqta mi be6e zaslujava li si da q svalq ako ba4ka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.