Jackson_Fan Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Здравейте! Интерисуват ме критиреиите за качество на няколко неща. Тоест от кое най-много зависи ........ 1-Монитор 2-Принтер 3-Скенер 4-Телефен/факс 5-Компютър.(трябва ми да не е сред най-добрите,но и да нямам проблем при раобтата със скенера и другите компоненти) Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Здравейте!Интерисуват ме критиреиите за качество на няколко неща. Тоест от кое най-много зависи ........ 1-Монитор 2-Принтер 3-Скенер 4-Телефен/факс 5-Компютър.(трябва ми да не е сред най-добрите,но и да нямам проблем при раобтата със скенера и другите компоненти) ъъъъъъъ доста странен въпрос си поставил.И доста всеобхватен.Ще е по-добре да конкретизираш нуждите ,за който ще се използват и парите отделени за целта. Защото монитора може да е ЦРТ или Лсд/в този случай използвай пиннатата тема/.Принтера може да е матричен,лазарен...телефон...колокото пари имаш.Но за компютър - тука важи поговорката "човек знае 2 и 200" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 браточка не питам за цени...интерисуват ме основните елементи,които трябва да се стравняват като отида в магазина. НАпример както при пс-тата се гледа да кажем MHZ,RAM,PROCESOR и т.н....за теря не+ща които изредих в първия пост,кои са най-важните елементи Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Ами,човече и harmonika е прав,защото точно при различията в новите и старите технологии(CRT и LCD монитори;лазерни и мастилени принтери;аналогови и цифрови(GSM-и) телефони) се появява и негово Величество "Цената" и там нямаш избор - колкото имаш Иначе за LCD мониторите трябва да гледаш за ъгъла на виждане,време за реакция и контраста,а при "тумбестите' екрани са важни,най-вече,херците При принтерите внимавай за брой листове в минута(при черно-бяло,цветно и на какво покритие) При скенерите няма много неща,които може да те орентират(поне аз не разбирам много от техните характеристики ) За компютъра, не е препоръчително да си купуваш марков(сглобен),защото първо,че излиза по-скъпо винаги,а и не знаеш кви марки части ти слагат(в повечето случаи са на една и съща фирма,а всяка е добра в дадена област (Logitech-->мишоци и клавиатури) Та,така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.