Jump to content
BulForum.com

Принтер,Скенер,Монитор и т.н.

Recommended Posts

Здравейте!

Интерисуват ме критиреиите за качество на няколко неща.

Тоест от кое най-много зависи ........

1-Монитор

2-Принтер

3-Скенер

4-Телефен/факс

5-Компютър.(трябва ми да не е сред най-добрите,но и да нямам проблем при раобтата със скенера и другите компоненти)

Здравейте!

Интерисуват ме критиреиите за качество на няколко неща.

Тоест от кое най-много зависи ........

1-Монитор

2-Принтер

3-Скенер

4-Телефен/факс

5-Компютър.(трябва ми да не е сред най-добрите,но и да нямам проблем при раобтата със скенера и другите компоненти)

ъъъъъъъ доста странен въпрос си поставил.И доста всеобхватен.Ще е по-добре да конкретизираш нуждите ,за който ще се използват и парите отделени за целта.

Защото монитора може да е ЦРТ или Лсд/в този случай използвай пиннатата тема/.Принтера може да е матричен,лазарен...телефон...колокото пари имаш.Но за компютър - тука важи поговорката "човек знае 2 и 200"

браточка не питам за цени...интерисуват ме основните елементи,които трябва да се стравняват като отида в магазина.

НАпример както при пс-тата се гледа да кажем MHZ,RAM,PROCESOR и т.н....за теря не+ща които изредих в първия пост,кои са най-важните елементи

Ами,човече и harmonika е прав,защото точно при различията в новите и старите технологии(CRT и LCD монитори;лазерни и мастилени принтери;аналогови и цифрови(GSM-и) телефони) се появява и негово Величество "Цената" и там нямаш избор - колкото имаш ;)

Иначе за LCD мониторите трябва да гледаш за ъгъла на виждане,време за реакция и контраста,а при "тумбестите' екрани са важни,най-вече,херците B)

При принтерите внимавай за брой листове в минута(при черно-бяло,цветно и на какво покритие)

При скенерите няма много неща,които може да те орентират(поне аз не разбирам много от техните характеристики :rolleyes: )

За компютъра, не е препоръчително да си купуваш марков(сглобен),защото първо,че излиза по-скъпо винаги,а и не знаеш кви марки части ти слагат(в повечето случаи са на една и съща фирма,а всяка е добра в дадена област (Logitech-->мишоци и клавиатури)

Та,така :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...