0xdeadc0de Posted January 13, 2003 Share Posted January 13, 2003 Като гледам има доста разлика.Особено в бит-рейта .Ясно, значи проблема не е в твоите субтитри ами в това че не са пригодени точно замоята версия на филма.Ако имаш време(само ако имаш) би могъл да качиш твоя филм,защото ми се иска да си запиша и трите части на властелина,когато излезнат.Айде чао и мерси за информацията. n.p. bih go kachil, no ima dosta neshta, koito sum zahvanal predi nego. No tui kato celta ti e prosto da suberesh trite chasti, to imash oshte pone 1 godina vreme, taka che obeshtavam da go kacha. Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR P.S.: Da ne se shashnesh neshto, niama da chakash ciala godina, no 1-2 sedmici sus sigurnost. P.P.S.: Ako imam vreme moje da RIP-na LOTR DVD Extended Edition i da kacha nego. No za tova ne obeshtavam nishto, shtoto si e dosta igrachka, a v blizko vreme ne se ochertava da imam tolkova svobodno vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 15, 2003 Author Share Posted January 15, 2003 Ok 0xdeadc0de nqma problemi.Naistina celta mi e da sybera 3 4asti na filma. Kogato ima6 vreme ka4vai i mnogo blagodarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted January 15, 2003 Share Posted January 15, 2003 Ok 0xdeadc0de nqma problemi.Naistina celta mi e da sybera 3 4asti na filma.Kogato ima6 vreme ka4vai i mnogo blagodarq niama zashto. kato svurshi "Return Of The King", shte pusna da se kachva Fellowship-a ... puk za The Hobbit shte pochakate Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.