manaPh Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Не знам дали поста е за този раздел, ако не е - моля да ме извините! Ситуацията е следната: Преди известно време станах собственик на снаряд от типа "Вартбург 353". Понеже сипването на масло в бензина си е лека форма на архаизъм, а и имам идеи да му присаждам газова уредба, имам следния въпрос: Някой има ли описание на система или устройство за смазване на двигателя (впръскване на масло, смесител с дозиране на количеството на маслото...) ? В краен случай - координатите на човек, който произвежда/инсталира гореописаните подобрения. Мерси в аванс ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 ТУК и ТУК Enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Повечето хора,които са присаждали газова на Вартбург/Трабант използват маслена помпа от мотоциклет (CZ например ).Заповядай ТУК за повече инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.