Jump to content
BulForum.com

Etrom: The Astral Essence

boomearst

Recommended Posts

ся я свалям.надявам се да е яка.скрийншотовете ми изглеждаха зарибени дано и играта да е хубава.идеята за различни светове в една игра ми допада-едновременно ще има и мечове,и пушкала,може и някви лазери и теем подобни...абе изглежда яка :D

Като я поиграете пишете какво представлява, че се чудя дали да я свалям

Заглавието ми звучи много мощно, ама като гледам шотовете...

Хайде някой като я пробва да каже става ли за теглене. B)

Аз сега започвам да я свалям. Скийновете не ми изглеждат много оптимистично, но и не са лоши. Ще видим какво представлява. Ако има някой който я е играе да сподели мнение.

Играта не лоша. Няма нищо ново в нея, но не е за изхвърляне. Аз съм още в началото и засега ми харесва. Графиката я бива (не е като на doom или quake 4), но не натоварва компа и поне при мен вървеше перфектно. Историята на играта е....... (нищо не разбрах от интрото). В началото поне на мен ми се стори малко объркваща, но по нататък би трябвало да се изяснят много неща. Пробвайте я.

Хора, помагайте ! Каквото и да правя винаги като пусна играта ми излиза следния еррор:

asd.JPG

Много ще съм ви благодарен ако ми кажете как да го оправя.

Хора, помагайте ! Каквото и да правя винаги като пусна играта ми излиза следния еррор:

asd.JPG

Много ще съм ви благодарен ако ми кажете как да го оправя.

Какво ти е видеото?

Ge force 4 не потдържа Vertex Shader. Така че за новите игри ще трябва да си вземеш ново видео

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...