boomearst Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Write here comments for the game Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 ся я свалям.надявам се да е яка.скрийншотовете ми изглеждаха зарибени дано и играта да е хубава.идеята за различни светове в една игра ми допада-едновременно ще има и мечове,и пушкала,може и някви лазери и теем подобни...абе изглежда яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Като я поиграете пишете какво представлява, че се чудя дали да я свалям Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Заглавието ми звучи много мощно, ама като гледам шотовете... Хайде някой като я пробва да каже става ли за теглене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Аз сега започвам да я свалям. Скийновете не ми изглеждат много оптимистично, но и не са лоши. Ще видим какво представлява. Ако има някой който я е играе да сподели мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Играта не лоша. Няма нищо ново в нея, но не е за изхвърляне. Аз съм още в началото и засега ми харесва. Графиката я бива (не е като на doom или quake 4), но не натоварва компа и поне при мен вървеше перфектно. Историята на играта е....... (нищо не разбрах от интрото). В началото поне на мен ми се стори малко объркваща, но по нататък би трябвало да се изяснят много неща. Пробвайте я. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Хора, помагайте ! Каквото и да правя винаги като пусна играта ми излиза следния еррор: Много ще съм ви благодарен ако ми кажете как да го оправя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Хора, помагайте ! Каквото и да правя винаги като пусна играта ми излиза следния еррор: Много ще съм ви благодарен ако ми кажете как да го оправя. Какво ти е видеото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Какво ти е видеото? GeForce MX 440 Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Ge force 4 не потдържа Vertex Shader. Така че за новите игри ще трябва да си вземеш ново видео Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkReaper Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Аз пък имам друг проблем с играта: Някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.