XMD Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Накратко казано е нощна работа, 8 часа от 22:00 до 6:00, работа се състои в пренасяне на касетки, разтоварване на камиони, чистене и пълнене на щандове и витрини изхвърляне на боклуци.Заплащането е по 1.95лв. на час. Аз бях петък, събота и неделя и мога да кажа че работата е хубава и не е тежка, единственият недостатък е, че цял ден спиш,а през нощта работиш. За тези които се интересуват трябва да отидат на информацията в Кауфланд и там ще им кажат всичко. За тези, които ги мързи да ходят до там могат да се обадят на телефон 032/500300 и да питат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 всеки ден ли е работата? или само петък събота и неделя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 14, 2006 Author Share Posted March 14, 2006 Ами по принцип е за петък, събота и неделя, но сега има прекалено много работа и последно търсеха и за понеделник и вторник. Най добре е да се отиде и да се пита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhristev Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Ще попиташ ли с Админите как са ...... има ли нещо за поддръжка трябва ли им човек защото щях да подавам док. но бях изпуснал срока плс ще ми направиш голяма услуга мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 kade to4no se namira informaciqta 4e sam zainteresuvan kato vlezesh prez glavniq vhod vatre li nqkade 4e ne sam hoil do sq Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 kade to4no se namira informaciqta 4e sam zainteresuvan kato vlezesh prez glavniq vhod vatre li nqkade 4e ne sam hoil do sq Точно като влезнеш през главният вход и погледнеш в ляво ще я видиш, няма как да я пропуснеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhristev Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 XMD за мойта оферта нещо пита ли или не ти се занимава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 Ами днес като бях да си зимам парите питах и казаха че трябва да се даде биография и ала бала, но доколсо разбрах набират все още временен и постоянен персонал, но всичко става с ходене и питане. Така че не е късно пак да си подадеш документите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodlex Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Ми аз влизам питам за работата - нощтната , дето е петък събота и неделя и онази ми се смее дава ми някво листче вика пиши си името и телефона ... и ся кво ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhristev Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 мерси ще намина Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 18, 2006 Author Share Posted March 18, 2006 Ми аз влизам питам за работата - нощтната , дето е петък събота и неделя и онази ми се смее дава ми някво листче вика пиши си името и телефона ... и ся кво ?? Ами сега ще чакаш да ти се обадят, междудругото кога и в колко си ходил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 ами аз отидох подадох си автобиографията и молба и на други ден ми се обадиха бях на интервюто и от 1 седмица сам на договор в отдел плодове и зеленчуци на 8 - 10 часови смении сам с 2 дена почивка в седмицата договора пурвоначлно е за 1 месец за да видим ще се харесаме ли взаимно ии след тва става безсрочен. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 3, 2006 Author Share Posted April 3, 2006 ами аз отидох подадох си автобиографията и молба и на други ден ми се обадиха бях на интервюто и от 1 седмица сам на договор в отдел плодове и зеленчуци на 8 - 10 часови смении сам с 2 дена почивка в седмицата договора пурвоначлно е за 1 месец за да видим ще се харесаме ли взаимно ии след тва става безсрочен. :) Айде да ми кажеш какви са смените там, знам че са по 8 часа и, че има дневни и нощни, но ме интересува как се редуват и от колко почват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 xax mi smenite sa nai razli4ni nostni gi mahanaha za sega ama mai ot drugata sedmica ste gi vkarvat pak ta 1 smqna po4va ot 5 4asa ima i 6 koito po4vat ima i ot 8 ot 10 sutrinta koito po4vat zavisi na koi otdel si nai ve4e na nqkoi otdeli ima i mejdinni smeni pona4alo 2 rata smqna ima takiva det idvat ot 12 ot 13.30 ot 14 i ot 15.30 smenite sa si 8 4asovi ako badem to4ni 8.30 kato smqtam i po4ivkata Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 /off/ абе човек вземи първо пиши на кирилица и второ без толкова правописни грешки щото нищо не ти се разбира /off/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
badniggazz Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 ами аз отидох подадох си автобиографията и молба и на други ден ми се обадиха бях на интервюто и от 1 седмица сам на договор в отдел плодове и зеленчуци на 8 - 10 часови смении сам с 2 дена почивка в седмицата договора пурвоначлно е за 1 месец за да видим ще се харесаме ли взаимно ии след тва става безсрочен. :) какво трябва да е съдържанието на молбата, защото за автобиографията ми е ясно!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.