bl8 Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Не знам дали точно тук е мястото на темата, но имам проблем с пускането на една песен. Форматът е wma, а когато се опитам да я пусна Windows Media player ми отваря един нов минипрозорец, в който на френски ми обяснява да се обадя на някакъв телефон за регистрация или нещо подобно. Пробвах и с BSplayer, и с фообар 2000 (само за тва се сетих). Трябва да го отворя/енкодна в мп3 този файл, а не знам с какво. Помощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Поискай рикуест за .mp3 или ми го дай тоз файл ако може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 Ето тук. Благодаря предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Хората са открили начин и то е когато се плайва дадения файл се записва, но при нашия случей е невъзмижно да се плайне или конвертне, ако можеше само 1 път до го плайнем..ехее...ама така невиждам начин. Ще търсим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 В случая става дума за файл с DRM защита. Има 2-3 известни (за мен) начина за отварянето/конвертирането/прослушването на такива файлове, които са обяснени доста подробно на много места в нета. Достатъчно е в Google да се напише нещо от рода на "DRM protection play wma" ( DRM = Digital Rights Management ) ...тея форуми които изчетох директен конверт не е възможен. Не си стигнал до ония форуми, дето пишат че е възможен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Дам, казах че няма проблем да се направи, стига аз да съм тоя дет е поръчал първоначално песента и имам 3 пати право..примерно да е пунса...върват такива плеъри който с плая на песента се записва и т.н..тея форуми които изчетох директен конверт не е възможен. ---- Бе винаги има 3 и то най-лесен начин, bl8 заповядай Само кажи, кой ше пей отгоре ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 vinyl_master : мерси много Мен проблема ми беше, че не знаех какво да търся. Това с DRM-то и защитата от плейване е наистина гадно нещо. Евала на хората, които са я преодоляли А отгоре ще пее моята приятелка. Единственото гадно нещо е, че не търсихме този синбек. Все пак ще свърши работа. Още веднъж благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Ако не сам нахален и евентуално ще записвате това което ще пее, може ли да чуя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 донбре да ДРМ на Вма -то явно сте го кракнали а я кажете как да кракна ДРМ на Видео имам видео което твърди 4е е със А.Джоли ама е с права Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.