Deftur Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 "Фиеста" (или ~"И слънцето изгрява") на Хемингуей... На мен нещо не ми хареса особено много. Въпреки, че обожавам Испания. Малко като пътепис ми изглеждаше. Но може и да греша де, отдавна я четох. "За кого бие камбаната" е много по-добра според мен (от тези за Испания де) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Току-що прочетох "Шифърът на Леонардо" - истински шедьовър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Немили-Недраги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 (edited) Немили-Недраги. Немили-недраги е най-добрата книга която съм чел -в кръга на шегата и аз веднъж се обърках .Иначе последната книга(която сигурно чета за 10 път) е Граф Монте Кристо hoStel_1912 продължавай да си четеш книгите.Ще ти препоръчам още няколко добри-"Една Българка","До Чикаго и назад","На прощаване"-се много добри книги :laughting хаха.Пич земи са стегни фе.Глеам сиурно си шести клас та да ги четеш ся Edited July 8, 2006 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Немили-недраги е най-добрата книга която съм чел -в кръга на шегата и аз веднъж се обърках .Иначе последната книга(която сигурно чета за 10 път) е Граф Монте Кристо да,наистина немили-недраги е една много интересна книга... П.П-сега почвам Мамино детенце Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Dune - House Corrino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Немили-недраги е най-добрата книга която съм чел -в кръга на шегата и аз веднъж се обърках .Иначе последната книга(която сигурно чета за 10 път) е Граф Монте Кристо hoStel_1912 продължавай да си четеш книгите.Ще ти препоръчам още няколко добри-"Една Българка","До Чикаго и назад","На прощаване"-се много добри книги :laughting хаха.Пич земи са стегни фе.Глеам сиурно си шести клас та да ги четеш ся мда,но това няма голямо значение..вчера свърших На прошаване-Христо Ботев..бтв и По жицата е яка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 ПО-жицата е страшна КНИГА А иначе в момента чета ХАнибал на Томас харис...страхотна книга,много поучителна..надявам се и като я свърша да ми е същото мнението Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 "Мемоарите на една гейша" на Артър Голдън и "Мечо Пух" на Алан Милн Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Poslednite mi knijleta sa История на канабиса Психология на бъдещето Тайните на психологическата война като последната осхте не съм я изчел цялата, но ще го направя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Не трябваше да ме издаваш,сега ще изчезне от нечия къща буркан с мед и познай къде ще го търсят най-напред Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Биологията за 8-ми клас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 шифърът на леонардо-много добра книга Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Беше на Карл Май,просто той няма лоша книга Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 karl mai naistina ima dosta hubavi knigi no ima edna poredica purvata kniga e ne6to ot sorta na detelinoviq list ili ne6to takova i prosto ne6to ne me grabna i e ostavih no moje da e po4na pak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Льо Клезио - "Карантината", много е лирична и с тъжна музика и депресантско настроение се чете идеално. Уникална е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Нож от блянове. Колелото на времето, кн. 11, един прекрасен опдарък за рожденния ми ден! И горещо препоръчвам поредицата на почитателите на фентъзи, които не са я чели! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Тери Пратчет: Малки богове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 karl mai naistina ima dosta hubavi knigi no ima edna poredica purvata kniga e ne6to ot sorta na detelinoviq list ili ne6to takova i prosto ne6to ne me grabna i e ostavih no moje da e po4na pak Почни я,мисля че няма да съжаляваш,още повече че е поредица-дам тази може да не е интерсена в началото,но после сигурно става интерсено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Аз прочетох "Изкуството на измамата" от Кевин Митник (пича бил най-търсения хакер в света,преди да го хванат де... :-) ).Има готини историйки за това как можеш да прецакаш човек или фирма или банка чрез телефона,компютъра,телефона и компютъра ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Ангелинка на Елин Пелин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Ангелинка на Елин Пелин "Ангелинка" не е книга ве кълвач Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts