gal4enceto Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Генезис - Бърнард Бекет Много ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Книгата за Димитър Кудоглу - Благодателят. Велик българин, дано има още такива хора като него! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Всички книги на Майк Резник. Най-великия фантаст евър. Горещо препоръчвам на всички които не са го чели. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Моля те, кажи ми, че не си чел Стивън Ериксън, Дан Симънс и Дейвид Уингроув! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Чел съм книгите и на тримата автори които си изредил. Никой от тях не ми въздейства така както Резник. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonq90 Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Последната прочетена кника - "Before I Go To Sleep". Супер е, ще видим дали филма са го направили добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Робърт М. Пърсиг - "Дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет"Тази книга ми отне ужасно много време да я прочета, няколко месеца, понеже на всеки 20-на страници трябваше да спра да чета и да преосмисля живота си... Не, сериозно, тая книга дойде в правилния момент... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 (edited) Робърт М. Пърсиг - "Дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет" Тази книга ми отне ужасно много време да я прочета, няколко месеца, понеже на всеки 20-на страници трябваше да спра да чета и да преосмисля живота си... Не, сериозно, тая книга дойде в правилния момент... Имаш ли я на български или PDF-а на английски си чел? Ааа намерих си я в читанката: http://chitanka.info/book/2110-dzen-i-izkustvoto-da-se-poddyrzha-motots Edited December 28, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Робърт М. Пърсиг - "Дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет" Тази книга ми отне ужасно много време да я прочета, няколко месеца, понеже на всеки 20-на страници трябваше да спра да чета и да преосмисля живота си... Не, сериозно, тая книга дойде в правилния момент... След двадесетия опит да я докарам до край, просто се отказах.... Нещо ми зацикля шредерът. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Една класика, която се чудя как така съм пропуснал до сега. Ама по добре късно от колкото никога. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Прочети ги и трите части! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Ами те всъщност са 5 и сега ги чета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 (edited) Всъщност са четири (моя грешка) Обаче книгата на времето се издаде от две различни издателства (независимо). И едните издадоха трета книга (Космически варвари) в две части, а другите в една. Като последната книга от поредицата си е само една. Edited January 4, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Пет книги са Галине. Провери в Читанка. http://assets.chitanka.info/thumb/book-cover/0c/3228.max.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 (edited) П.п. Ха... Тази не съм я чел... Верно. Edited January 4, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Дайте линк с книгите от читанка,ако може Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 (edited) Ми напиши в Читанка "Свят на смъртта", толкова ли е трудно??? Ето ти линк: http://chitanka.info/search?q=%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1%82+%D0%BD%D0%B0+%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82%D1%82%D0%B0 Edited January 4, 2015 by charmock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Последно прочетох Игрите на глада на Сюзан Колинс (трите части). Филмите не съм ги гледал, но според мене книгата си заслужава. Най - много ми хареса, че е написана от гледната точка на главната героиня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Най - много ми хареса, че е написана от гледната точка на главната героиня. Мен точно това ме изнерви и я зарязах още в началото. Иначе аз скоро минах цялата поредица за Света на Смъртта - поне това, което е излезнало у нас. В момента довършвам последните 2 от Малазанската книга на мъртвите и ще взема да прочета и последните 3 от Колелото на времето, че там я позарязах нещо поредицата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Шифърът на Леонардо...Приятно криминале с доста интересни исторически и настоящи факти и догадки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 "Войната на старците" и продължението и "Призрачните бригади". Страхотна космическа сага. Горещо препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Ми напиши в Читанка "Свят на смъртта", толкова ли е трудно??? Ето ти линк: http://chitanka.info/search?q=%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1%82+%D0%BD%D0%B0+%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82%D1%82%D0%B0 За 2 дена прочетох 2 части.Сега свалих 3тата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Опитвам се да преглътна от известно време БИТИЕ на Дейвид Брин, но ми идва трудносмилаемо.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Шестото Клеймо на Даун Браун. Страхотна книга. Никога не си бях представял нещата за религията по такъв начин и до края на книгата не се знае какво ще стане. Издирваният - от поредицата Джак Ричър на Лий Чайлд. Доста интересна криминална книга. Много ми беше лесна и приятна за четене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 21, 2015 Share Posted September 21, 2015 Марсианецът на Анди Уеър. Прочетох я за един ден. Филма дано да е също толкова добър. Ще видим след 1-2 месеца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts