djadomraz Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Ииии златен си. Аз тъкмо свърших на Филип Хосе Фармър всичките и се чудех, кое да почна. ПС: Да се сещаш за някое друго интересно фентъзи? Паралелните вселени винаги са ми били слабост Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Ииии златен си. Аз тъкмо свърших на Филип Хосе Фармър всичките и се чудех, кое да почна. ПС: Да се сещаш за някое друго интересно фентъзи? Паралелните вселени винаги са ми били слабост Сагата за 7-те слънца е фантастика, да не се учудиш, че гледам фентъзи търсиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Въпреки че е фантастика мисля, че ще му хареса много. Там си има всичко, от странни извънземни, вековна война на елементали, странни други светове, интриги, любов, неочаквани събития и поврати...Уникална книга е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Поредицата и на мен ми хареса, само го предупредих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Предпочитам фентъзи, но чета всякаква фантастика, стига да има повече действие... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 (edited) Малазанска книга на мъртвите - Сказание 1 - чек Малазанска книга на мъртвите - Сказание 2 - в най-скоро време За тази поредица се убеждавам, че просто трябва да се чете на хартия. Всичките тези преплитащи се истории понякога идват много и започваш да се бъркаш. Току що си поръчах от продавалника саказание 2 втора ръка, защото я няма никъде по книжарниците. Винаги съм предпочитал да си ги взимам нови, ама зора какво ли не прави Дедо, ти чел ли си нещо от таз поредица? Edited October 15, 2013 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Към края малко издиша и става още по завъртяно аз съм на предпоследната. В читанката ги има до някъде електронно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Аз я бях захванал,но след 2рата ,където беше епикнес-а,ми се струват доста по-зле и с по-малко действие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Кевин Андерсън - "Сага за седемте слънца". Изключително добър фантастичен епос. Хах, покрай линка видях нещо интересно Дюна: Родът Атреидес След което видях, че Хърбърт имал и други книги за Дюн, освен Дюн 1/2 Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Александър Беляев " Човека амфибия" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Жозе Сарамаго - "Приумиците на смъртта". Чудя се как съм пропуснала нещо толкова хубаво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Започнах последната книга от Колелото на времето и това беше голяма грешка Вчера съм чел до 3 през нощта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 И аз се блещих в приумиците до някакви нечовешки времена и в работната събота ми излезе през носа това своеволие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Да пробудиш драконче - Николай Теллалов. Е...нямам думи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Малазанска книга на мъртвите - Сказание 1 - чек Малазанска книга на мъртвите - Сказание 2 - в най-скоро време Към края малко издиша и става още по завъртяно аз съм на предпоследната. В читанката ги има до някъде електронно. Аз я бях захванал,но след 2рата ,където беше епикнес-а,ми се струват доста по-зле и с по-малко действие. Няма празно в тази поредица. Просто най-доброто фентъзи ЕВЪР! Аз прочетох последно Ник Хорнби - Ега ти животът! http://chitanka.info/text/2317-ega-ti-zhivotyt Страхотна книга! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Марсианецът от Енди Вейр. Напомни ми най доброто което съм чел от Кларк, Лем и Азимов. Книгата е научна фантастика, но всичките описани в нея технологии са реално работещи а не измислица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Подкарал съм наред всичко на Р.А. Салваторе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Захванах преди 2 седмици една поредица от 3 книги на Брандън Сандърсън.Поредицата се казва Мъглороден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 (edited) Брат ми много я хвали, но още не съм я подхванал. Edited June 23, 2014 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Добра е Поне на мен ми хареса. Особеното е, че светът, който описва в книгите е толкова мрачен и тъмен, все едно е постоянна нощ. Пробвай я Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Освен фентъзито, подхванах и слаботокова електротехника... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Чад Оливър - Ветровете на времето. Сега съм захванал - Децата на Хурин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 (edited) Пак от Брандън Сандърсън.Прочетох за 2 дена 2те книги от Пътя на Кралете и чакам с нетърпение следващата да се появи Ветровете на Времето е уникална Edited September 26, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Ами, честно казано, не съм силно впечатлен....Приятно четиво, но някак си не ме грабна.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Попаднах на златна мина. Метро 2033 - Вселена. Толкова не съм чел и като студент. Засега съм минал само първите 10книги, от първият проект. А има още около 10 проекта.И излизат нови. Me gusta. http://metro2033.ru/books/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts