Antares Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 (edited) Помня, че ми беше направила много силно впечатление тази серия и беше с доста мрачен завършек... Иначе за господаря на светлината - в Пловдив го имат наш'те. Edited May 19, 2013 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Аз съм чел само първата, днес разбрах, че е серия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Ъхъ. Три книги са до колкото имам спомени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 В момента съм на 5 част от Зоната (Зона 51).......Страшна..много страшна..За нула време опънах първите 4-ри..само за десетина дни... Адски завладяваща.Наистина много добро четиво.Благодаря на charmock за насоката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Никога през живота си не се бях смял така на книга. Респект и на преводача, който е успял да преведе всичките простотии. Горещо препоръчвам. Има я в Читанка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Българската гилотина. Тайните механизми на народния съд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Приключих зоната..Много добро книжле..Трябва да си има филм.Задължително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Чудя се откъде да намеря приключенията на Тъф. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Никога през живота си не се бях смял така на книга. Респект и на преводача, който е успял да преведе всичките простотии. Горещо препоръчвам. Има я в Читанка. Преди време се натъкнах на Сан Антонио, обаче не на тази книга, а на "Джуджето". Весела е, леко извратена, но, по мое мнение, хубава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 "Наукоучение" - Й. Г. Фихте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 (edited) Пътешествията на Тъф Супер книжле. Особенно много ми хареса как пича съвсем учтиво, но категорично им обясняваше, какво следва да направят разни досадници за да се запътят в посока "на майната си" И реакцията му при съобщаване на очевидното радва Ако бях се усетил, че автора е същия дето е писал и Игра на Тронове можеше и да размисля, но ми я препоръча приятел и не съжалявам А сега да подпукам новата на Пратчет. Edited June 23, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Коя нова на Прачет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Забравих ѝ името. За Нак мак Фигъл става въпрос Кривунцииии! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 "Шапка от небето"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 "Шапка от небе"* е и не е последната. Вече Просто не ѝ запомних името, а и ще я чета по нататък, че имам да се боря със Силмарилион, където Толкин се е престарал с имената и персонажите и ми е ужасно тегава за четене... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Ако ще за дълбаваме, е "Шапка, пълна с небе".. Последните излезли, за които се сещам са "Туп"("Прас") и "Ковач на зима"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 (edited) Зимоковецът А Нак МакФигъл просто къртят миФки Edited June 24, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Ммм, нея още не съм я чел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Е баш тая май е последната излязла на български. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 (edited) Баш тая е, чета я в момента Edited June 30, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Стивън Кинг-Тъмната Кула-Вълците от Кала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Старкрафт...нещо..не ме грабна...Сега съм подхванал Роботите на Азимов, ама и тя ми се струва прекалено социал-политико-общество нещо си...Не знам..едни такива философски въпроси....На втора част съм вече...Ще обобщим накрая. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Ако искаш наистина увлекателна фантастика, прочети книгите на Майк Резник. Аз благодарение на него заобичах жанра. Просто всяка една негова книга е уникална. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Сага за Войната за разлома прочете ли ? Или колелото на времето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts