gado Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Заеби! Няма смисъл... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 (edited) Да оцелееш сред вълци - Миша Дефонсека Започва доста обещаващо и динамично, но след средата вече изглежда леко претупана и нереална. А краят е направо отврат. С други думи май щеше да е по-добре направо да гледам филма... Edited October 6, 2010 by Deftur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Ох, много се зарибих по Хайнлайн....Изчел съм почти всичко дето ми се въргаля из вкъщи...Сега натиснах Франк Хърбърт...Като свърша с него, мисля пак да се върна на Зелазни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Зелазни - Една нощ през самотния октомври....Нямам думи...Напукаха ми се мъдурите от радост, докато я четях. Горещо препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Чудно ми е кога ще стигнеш до "Донесете ми главата на принца" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Чудно ми е кога ще стигнеш до "Донесете ми главата на принца" Ооо... не! Това беше уникално яка книжка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Жак-Ив Кусто, Филип Диоле - Китовете Като хлапе филмите на Кусто ми бяха любими. И сега книгата беше също толкова увелкателна - изядох я за 3 дена. Красота! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Чудно ми е кога ще стигнеш до "Донесете ми главата на принца" Нея съм я чел отдавнаааа....Малко след като се запознахме с теб, я гътнах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 "Димитър" от Уилям Питър Блати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Anthony Burgess - "A Clockwork Orange" . Страхотно преживяване е да я четеш в оригинал. Преди години прочетох версията на български и смея да заявя,че преводачът се е справил страхотно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Ф. М. Достоевски - "Играчът на рулетка" ...има ли смисъл да коментирам. Който разбира тук се спира! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Ф. М. Достоевски - "Играчът на рулетка" ...има ли смисъл да коментирам. Който разбира тук се спира! Може да пробваш системата на героя за печалба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Прочетох отново "Белгариадата". Уникално фентъзи. Сега ще си препрочитам пак книгите на Пратчет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubabuba_ Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Легенди за Крал Артур Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 От българските: (много добра!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Дъглас Адамс — Дългият, мрачен следобеден чай на душата Интересна книжка, има лафове, но явно бай Дъглас е по-добър, когато се ебава с науката от колкото с норвежката митология. Пък може и да съм сбъркал като прочетох първо тази част от историята за Дърк Джентли.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Завърших "Буря се надига" - 12-та книга от поредицата "Колелото на времето" на Робърт Джордан. Въпроса е какво става с 13-тата и ще я видим ли скоро? В този ред на мисли - някой може ли да предложи подобна фентъзи поредица или книга? (без Толкин) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Завърших "Буря се надига" - 12-та книга от поредицата "Колелото на времето" на Робърт Джордан. Въпроса е какво става с 13-тата и ще я видим ли скоро? В този ред на мисли - някой може ли да предложи подобна фентъзи поредица или книга? (без Толкин) "Сага за войната на разлома" на Реймънд Фийст. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 "Сага за войната на разлома" на Реймънд Фийст. Напълно подкрепям предложението, книгата е много добра! Особено ще се хареса на фенове на колелото на времето, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 (edited) Чистач скоро ще я преведат.Аз я започнах на английски ама нямам време да видя какво ще се случи И за да не съм оффтопик Ан Райс "Вампирът Виторио" и "Вещиците" Едит:Ммм има едни 3 книги от романа Взор през огледалото на Йън Ървайн доста са добри. Edited January 16, 2011 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Аз сега си чета "Песен за Огън и Лед" на Р.Р Мартин,нещо ми идва разпокъсана историята,но да видим как ще се развие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Първата книга от "Сагата" я завърших и ми допада Започвам следващите две! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Довърших онзи ден 13-тата книга и сега не мога да чакам до последната.Просто станаха неща,които не съм и очаквал че ще станат.Приятно четене и безсънни часове на другите,които я чакат скоро да бъде преведена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Довърших онзи ден 13-тата книга и сега не мога да чакам до последната.Просто станаха неща,които не съм и очаквал че ще станат.Приятно четене и безсънни часове на другите,които я чакат скоро да бъде преведена. Каква поредица четеш?? Иначе последната която прочетох беше на Станислав Лем - Соларис! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) Каква поредица четеш?? Иначе последната която прочетох беше на Станислав Лем - Соларис! Освен "колелото" какво друго да чете. Аз лично не я издържах и спрях на 7 или 8 том. едит. Колелото на времето май е до 11 книга та може и да бъркам. 2 едит. Последно препрочетох "Сталкер" и пак се убедих колко добра книга е. Edited January 25, 2011 by naka_g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts