Blitz^^ Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 До 1-2 дни ще свърша Метро 2033. EPIC! xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Завърших наскоро "По заповед на президента" на Кланси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 "Метеоритът" - Дан Браун "Град от кости" - Майкъл Конъли Сега довършвам "Завръщането на поета" - Майкъл Конъли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Хайде да се разпиша и аз. Съвсем случайно попаднах на 12-тата книга от поредицата "Колелото на времето" и щастлив и доволен си я купих и прочетох. Доста добре се е справил Брандън Сандерсън с наследството оставено от покойния вече Робърт Джордан. Има лека разлика, но не е дразнеща да же на моменти е по-добре написано. Остава да дочакам и последните две книги от сагата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Ще да е било някоя някъде в гимназията, като изключвам в университета разните учебници. Четенето вече не е каквото беше преди. По-горе имах предвид хартиено четиво. За съжаление който все още няма кой знае каква езикова култура (по-младите) и четат предимно интернет и чатовете, и затова сме свидетели на бисери постоянно. Но пък то и така езиците претърпяват промени във времето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 (edited) До 1-2 дни ще свърша Метро 2033. EPIC! xD Преди малко я довърших.Сега чакам 1 колега на сестра ми да ми даде Метро 2034 И играта май не е за пропускане,но си мисля ,че след книгата ще е пълна боза. Edited August 3, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Смъртта на непознатия. Интересна книжка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 "ТУП!" пратчет, тери. сега съм си подготвил да си припомня дърк джентли от "дългия следобеден чай за душата" на адамс, дъглас и няколко учебника на колективи. ама май с дърк ще приключа преди учебниците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Два тома на Станислав Лем,"Аз, роботът" на Азимов, сега чета "Предречено от Пагане". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Наско, ако не си попаднал на "Соларис" - намери я! Това е най-силната творба на Лем! Въпреки, че ако си чел избраните произведения - тази повест май фигурираше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 "Няма Смисъл" на Иво Сиромахов. Горещо я препоръчвам на всички, които харесват Шоуто на Слави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Пешо, естествено, че съм чел "Соларис" "Гости" идващи от океана... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 "Идиот" Ф.М. Достоевски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 prorokat gocho http://gocho.org/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Сега съм зачекнал десетина книжки на Робърт Хайнлайн Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmuto Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 На западния фронт нищо ново на Ремарк мн е добра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Изданието с "Обратния Път" ли? Ако не - намери го. Продължение е. Страхотна книга на страхотен автор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Препрочетох за Nти път "Дългата разходка" от Стивън Кинг, странно как тази новела всеки път ме кара да я чета, едва ли - не, на един дъх ( вероятно от страх, че ако намаля темпото..., някой ще ми пусне куршум в тила...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Препрочетох за Nти път "Дългата разходка" от Стивън Кинг, странно как тази новела всеки път ме кара да я чета, едва ли - не, на един дъх ( вероятно от страх, че ако намаля темпото..., някой ще ми пусне куршум в тила...) "Разходката трябва да продължи." Е имаш право на 3 предупреждения все пак. Може да почиваш За мен също е много добра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Препоръчвам горещо Хайнлайн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 "За кого бие камбаната" - Ърнест Хемингуей Прекрасна е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Абе MSDN брои ли се за книга? Защото доста я чета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 И аз прочетох разходката, ами не е шедьовъра,който го изкарахте. Още от началото беше ясно че ония тримата ще са финалистите. Да не говорим че е най-монотонната книга която съм чел.Във всяка глава едно и също се случва. Ама не съжалявам че я прочетох,задържа вниманието по някакъв странен начин а и има добри попадения като лафове. Някой който ги е чел ще ми каже ли има ли смисъл да почвам \\\"моята борба\\\" и \\\"не пипаи тази книга\\\" на jan van helsing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 И аз прочетох разходката, ами не е шедьовъра,който го изкарахте. Още от началото беше ясно че ония тримата ще са финалистите. Да не говорим че е най-монотонната книга която съм чел.Във всяка глава едно и също се случва. Ама не съжалявам че я прочетох,задържа вниманието по някакъв странен начин а и има добри попадения като лафове. Чел си я, но нищо не си схванал (за жалост). Идеята изобщо не се върти около това, кой или кои ще са финалистите (така или иначе е ясно, че главният герой ще е на финала )... още по-малко пък около лафовете (те може би, липсват съвсем) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Много се дразня така като ми каже някой не си разбрал нищо. Кажи ми какъв е смисъла та да се позамисля. Само не ми казвай нещо свързано със деградацията на човешкото общество. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts