Mockingbird Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Л.Рон Хабърд - Бойно поле земя I, II и III. За n-ти път вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 "Ланголиерите" от С. Кинг. Всъщност е новела, част от "Четири след полунощ", но вече се замислям, дали да продължа с останалите три новели. Определено продължавай - и четирите са много добри. Е, аз имам пристрастия към "Ланголиерите", но и другите 3 са много добри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Последната лекция - Ранди Пауш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Спектър(Всеки ловец иска да знае) том 1 и 2.Уникална е руската фантастика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Определено продължавай - и четирите са много добри. Е, аз имам пристрастия към "Ланголиерите", но и другите 3 са много добри. Ами аз имам някакво издание, което е в два тома и имам само първия. В него са първите две части. "Таен прозорец, тайна градина" ми бутна много повече густо от "Ланголиерите"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Прочетох Ерагон на Кристофър Паолини и си мисля,че от много време не бях чел по-слаба книжка.Има идея в нея,но доста слабо е написана,поне според мен и ми напомня по-скоро на преразказ(подробен) отколкото на фентъзи роман.Много бързо се чете иначе и става за губене на време,но само толкова.Очаквах повече от книжлето ама уви не оправда очакванията ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Тодор Илиев Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Аз прочетох Копирайтинг. Съставяне на Рекламни и PR текстове ( Кира Иванова ) и Контекстна реклама - основи, тайни, трикове ( Алексей Яковлев, Александър Чупрун ) Препоръчвам ги на всеки, който се занимава с онлайн бизнес, реклама и онлайн маркетинг. От тях ще научите как да съставяте ефективни рекламни текстове, които грабват хората. Ще ви дадат нужните знания за провеждане на успешна онлайн рекламна кампания. Ще ви помогнат да намалите разходите за реклама и да увеличите ефекта от нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Прочетох Ерагон на Кристофър Паолини и си мисля,че от много време не бях чел по-слаба книжка.Има идея в нея,но доста слабо е написана,поне според мен и ми напомня по-скоро на преразказ(подробен) отколкото на фентъзи роман.Много бързо се чете иначе и става за губене на време,но само толкова.Очаквах повече от книжлето ама уви не оправда очакванията ми. Не само че е много слаба ами е взимато всичко наред от поне 6-7 книги.Поне да си беше измислил сам историята.Аз прочетох и 3тата еми лабава работа си е.Като за деца така ще е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdelkata Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 kim filbi moqta taina voina. preporuchvam q na kriminalnite maniaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 По-скоро ще да е за шпионските маниаци. Ким Филби е бил шпионин на КГБ ако не ме лъже старческата памет. Ако не най-добрия, то поне най-известния им шпионин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Захари Стоянов - "Записки по българските въстания" Какъвто и епитет да сложа за тази книга все ще е слаб. Тя показва всичко, което политически коректните учебници премълчават. Брутална откровенност и автентичност. Историята те грабва и те смила. Стоянов е един български литературен Чък Норис. ...вероятно за това и са го отровили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 (edited) Алан Уайзман - "Светът без нас" Книгата е едновременно увлекателна и стряскаща. Препоръчвам я на всеки, който е запален по екологията. Континент от боклуци, токсични резервати, плажове от пластмаса, сменящи пола на животните отрови, изядени планини, тихоокеански Чернобил и други "подробности", за които би трябвало да знаем са описани в тази книга. Edited May 3, 2010 by Deftur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 (edited) Никос Казандзакис - "Алексис Зорбас" Знае много неща, но е неук, бачка като вол, но гуляе като богаташ, той е и убиец, и спасител, и грешник, и светец. Бе интересен чешит е бай ви Алексис! Edited May 4, 2010 by Deftur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 (edited) "И ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕ /ФИЕСТА/" - Ъ. Хемингуей _____________ Биографичният роман "Жажда за живот". Edited May 13, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo_ Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Последно прочетох "Приключенията на Том Сойер" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 "Извънредна ситуация" - Нийл Строс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Аз съвсем наскоро открих Андрей Гуляшкин и поредицата за Авакум Захов...И сега само тва чета, че ми е много забавно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Аз съвсем наскоро открих Андрей Гуляшкин и поредицата за Авакум Захов...И сега само тва чета, че ми е много забавно. Срам..., срам! Как може да не си чувал за единственият българин..., ошамарил Джеймс Бонд !?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Срам..., срам! Как може да не си чувал за единственият българин..., ошамарил Джеймс Бонд !?! Аааа, тва вече го прочетох! Много ми беше весело, ама честно!!! 007 да го духа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 " Записките на самурая" от Ямамото Цунетомо Препоръчвам!!! о) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 (edited) Дан на хрътките - 8-а част от Малазанска книга на мъртвите. И сега какво ще правя!? Само Dust of dreams остана... Защо го направи, Аномандър? Защоооооооо? Edited July 16, 2010 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Дан на хрътките - 8-а част от Малазанска книга на мъртвите. И сега какво ще правя!? Само Dust of dreams остана... Защо го направи, Аномандър? Защоооооооо? Аз тази си я купих още като излезе, но не съм я чел все още В момента ги почнах отначало - сега съм на 4-тата, че бях забравил за какво става дума. Понеже прочетох Колелото на времето. Иначе между малазанските прочетох набързо "Една одисея в космоса" на А.Кларк и почнах 2-та. , че тези въобще не съм ги чел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Понеже прочетох Колелото на времето.Да не би да са излезнали накрая всичките части? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Да не би да са излезнали накрая всичките части? Тц. Само първата от 3-те части, на които раздробиха последната книга, че била много голяма. И така вместо да излезнат 12 ще са 14. Но понеже бях спрял на 6-тата, реших да ги мина всички поне да знам до къде са стигнали И сега минавам Малазанската. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Аз пък от една година не съм чел... и ако си призная, че още не съм прочел "Идиот" - Сашко ще ме убие сигурно :[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts